Στιχοι αναζητουν μελοποιηση

Εδω οι στιχοι σου μελοποιημενοι σε ενα δευτερολεπτο

Προβολή συνημμένου 53887
Και εδω οι δικοι μου στιχοι που εξηγουν τη διαδικασια, και αυτοι μελοποιημενοι σε ενα δευτερολεπτο
Προβολή συνημμένου 53888

Εμένα πάντως μου άρεσε, το σκεφτόμουν σε live με πχ Ελεωνόρα Ζουγανέλη και θα ήταν σούπερ.
Και αν κάποιος πει ότι η συγκεκριμένη μελοποίηση ήταν "προβλέψιμη", θα απαντούσα ότι ήταν απλά ταιριαστή.

Τεχνική λεπτομέρεια: στο μυαλό μου απογειώθηκε με το να είναι δραματικό έχοντας όμως ματζόρε ρεφραίν.

Ζαριες ριχνει το μηχανακι, με μια διαφορα: Σε αντιθεση με το 99% οσων ανθρωπων ασχολουνται με το αθλημα, το μηχανακι ξερει μουσικη :ROFLMAO: Οποτε αν κατσει και η ζαρια να πιασει κανα καλο θεματακι, αστα.

Για να το πω αλλιως, το με διαφορα καλυτερο Ελληνικο κομματι που εχω ακουσει τα τελευταια 20 χρονια ειναι απο ΑΙ, αλλα με διαφορα μιλαμε, πρεπει να παω πισω στη Ροζα του Μικρουτσικου για να θυμηθω Ελληνικο κομματι που μου εκανε παρομοια εντυπωση. Δυστυχως οι στιχοι παραειναι καφρικοι για να το βαλω εδω μεσα, οποτε you'll have to take my word for it.

Μπήκα με χαρά να διαβάσω που κάποιους δίνει στίχους για μελοποίηση και έφαγα απίστευτο ξενέρωμα με το ΑΙ.
θα συμφωνησω μαζι σου....δυστυχως ομως οταν σου ζητανε 300 και 400 ευρω για μελοποιηση με αμφιβολα αποτελεσματα βρισκεσαι λιγο και με τη πλατη στο τοιχο

Σαν Ποιητής εκ του προχείρου ελόγου μου, έχω καταφέρει με το ΑΙ να έχω τραγουδισμένα μερικά ποιήματα μου που χωρίς ΑΙ απλά δεν συνέβαινε ποτέ αυτό. Κατά τα άλλα ναι έχετε δίκιο, το ΑΙ δεν θα ικανοποιήσει τον στιχουργό, είναι θέμα τύχης αν το αποτέλεσμα είναι υποφερτό, Κυρίως γιατί δεν καταλαβαίνει τι τραγουδάει, τι ύφος πρέπει αν έχει η μουσική για να ταιριάζει με το στίχο... κάτι που και ένας αστοιχείωτος στη μουσική θα κατάφερνε καλύτερα, random γενικά

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back