Steve Smith 20 χρονια πριν ..και μετα

τωρα εμενα που μου αρεσε περισσοτερο ως ποπ-ροκ ντραμερ....?μου ακουγεται πιο αληθινος ρε παιδι μου...ενιγουει,ειδικα το δευτερο σολο,το shuffle ειναι μαματο...τραγουδι κανονικο!

εμενα παντως μου αρεσει πιο πολυ η πρωτη προσεγγιση.

Ο ανθρωπος μου δινει την εντυπωση οτι πηγε στους θεους για "αγροτικο" (χρημα και φημη) και μετα βρηκε την ευκαιρια να το παιξει "ντραμιστικη διανοηση"( = jazz και μονο).

hwept είπε:
εμενα παντως μου αρεσει πιο πολυ η πρωτη προσεγγιση.

Ο ανθρωπος μου δινει την εντυπωση οτι πηγε στους θεους για "αγροτικο" (χρημα και φημη) και μετα βρηκε την ευκαιρια να το παιξει "ντραμιστικη διανοηση"( = jazz και μονο).
δυστηχως και να θελε να το "παιξει"....δεν μπορει...

Μεγαλο μυαλο...Μεγαλος  μαθηματικος....drummer... που μαλλον επρεπε να βγαλει το μεροκαματακι του στα 80ς. ;D ;D ;D

Εμενα παλι,αν και παιχταρας,ποτε δεν μου αρεσε και συνεχιζει να μην μου αρεσει,υπερβολικα φλυαρος ντραμμερ για τα γουστα μου.

Παρολλα αυτα...δες τι εκανε με τον Henderson - wooten πριν μερικα χρονια...

Ναι ,αλλα και παλι ο ηχος του,το groove & το feel του δεν μου αρεσουν ιδιαιτερα (μια χαρα ειναι,μην παρεξηγηθουμε... ;D) απλα δεν με...τρελλαινουν κι ολας.... ;)

vagelism είπε:
Παρολλα αυτα...δες τι εκανε με τον Henderson - wooten πριν μερικα χρονια...

Vital Tech Tones - Lie Detector

Ναι ,αλλα και παλι ο ηχος του,το groove & το feel του δεν μου αρεσουν ιδιαιτερα (μια χαρα ειναι,μην παρεξηγηθουμε... ;D) απλα δεν με...τρελλαινουν κι ολας.... ;)
καλα ο sf αν δε παιζει ο μαστερ οφ γκρουβ δε του κανει κλικ

Superfunk είπε:
Οπως..ειπα...ειναι μαθηματικος ντραμμερ.

Μεγαλος τεχνιτης

καλα ο sf αν δε παιζει ο μαστερ οφ γκρουβ δε του κανει κλικ
ασε που δεν αντεχω ουτε τον Χεντερσον ,ουτε τον Γουτεν... ;D ;D

παντως ...μη με αδικεις... ;D....εκτος απο τον ΘΕΟ (που οντως για εμενα,μαζι με τον Gadd, ειναι ο απολυτος ντραμμερ ever)  μου αρεσουν πολυ...εκατονταδες αλλοι ντραμμερ,απλα ο Smith δεν ειναι ενας απο αυτους...

Superfunk είπε:
ασε που δεν αντεχω ουτε τον Χεντερσον ,ουτε τον Γουτεν... ;D ;D

παντως ...μη με αδικεις... ;D....εκτος απο τον ΘΕΟ (που οντως για εμενα ειναι ο απολυτος ντραμμερ ever)  μου αρεσουν πολυ...εκατονταδες αλλοι ντραμμερ,απλο ο Smith δεν ειναι ενας απο αυτους...
:o

πεφτω απο τα συνεφα σφ ...νομιζα πως ειχες καλο γουστο ;D

παρα πολλες νοτες superfunk αλλα και παρα πολλες ιδεες πανω στα ντραμς. Εχει και ωραιο dvd παντως . Κορυφαιος για εμενα  8)

Ωραιο θεμα...

Ισως εχω ξαναγραψει οτι εχουν ενδιαφερον -και για τους νεους και για τους παλαιοτερους - πώς εκφραζονταν ντραμμιστικα στο παρελθον  και πώς εκφραζονται πιο προσφατα, οι τεχνιτες των drums.

Thanx.

Τα συγχρονα βιντεος ειναι απλα η φυσικη εξελιξη καποιου πολυ ταλαντουχου μουσικου, ο οποιος συνεχιζει να μελεταει και μετα τα πρωτα -αντα... ;D  Στα πρωτα βιντεος ειναι ενας ταλαντουχος ντραμερ απο τους πολλους... στα επομενα ενας απο τους λιγους.

JIMMYPAP είπε:
Τα συγχρονα βιντεος ειναι απλα η φυσικη εξελιξη καποιου πολυ ταλαντουχου μουσικου, ο οποιος συνεχιζει να μελεταει και μετα τα πρωτα -αντα... ;D  Στα πρωτα βιντεος ειναι ενας ταλαντουχος ντραμερ απο τους πολλους... στα επομενα ενας απο τους λιγους.
+ 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

JIMMYPAP είπε:
Εκπληκτική παρατήρηση.

O Steve Smith είναι ένας απ' τους drummers που με ώθησε σε πιο jazz/funk παιξίματα και φυσικά ο ηθικός αυτουργός της πλήρης μεταστροφής μου σε άλλα μουσικά είδη. Το DVD που έκανε "Drum Legacy Standing on the shoulders of giants" είναι ένα πρότυπο εκμάθησης. Επίσης το DVD "Drumset Tech-History of the US beat" του 2003 βραβεύτηκε ως ένα απ' τα καλύτερα εκπαιδευτικά DVD και κατά τη γνώμη μου είναι εκπληκτικό. Σαν drummer αρκεί να δείτε/ακούσετε (όσοι δεν το έχετε κάνει ακόμα) Vital Information με Frank Gambale και δε συμμαζεύεται!

Απαντήσεις

Νέα θέματα

Back