- Πόντοι
- 2,098
δυστηχως και να θελε να το "παιξει"....δεν μπορει...hwept είπε:εμενα παντως μου αρεσει πιο πολυ η πρωτη προσεγγιση.
Ο ανθρωπος μου δινει την εντυπωση οτι πηγε στους θεους για "αγροτικο" (χρημα και φημη) και μετα βρηκε την ευκαιρια να το παιξει "ντραμιστικη διανοηση"( = jazz και μονο).
vagelism είπε:Παρολλα αυτα...δες τι εκανε με τον Henderson - wooten πριν μερικα χρονια...
καλα ο sf αν δε παιζει ο μαστερ οφ γκρουβ δε του κανει κλικΝαι ,αλλα και παλι ο ηχος του,το groove & το feel του δεν μου αρεσουν ιδιαιτερα (μια χαρα ειναι,μην παρεξηγηθουμε... ;D) απλα δεν με...τρελλαινουν κι ολας....![]()
Οπως..ειπα...ειναι μαθηματικος ντραμμερ.Superfunk είπε:Ναι ,αλλα και παλι ο ηχος του,το groove & το feel του δεν μου αρεσουν ιδιαιτερα (μια χαρα ειναι,μην παρεξηγηθουμε... ;D) απλα δεν με...τρελλαινουν κι ολας....![]()
ασε που δεν αντεχω ουτε τον Χεντερσον ,ουτε τον Γουτεν... ;D ;Dκαλα ο sf αν δε παιζει ο μαστερ οφ γκρουβ δε του κανει κλικ
Superfunk είπε:ασε που δεν αντεχω ουτε τον Χεντερσον ,ουτε τον Γουτεν... ;D ;D
παντως ...μη με αδικεις... ;D....εκτος απο τον ΘΕΟ (που οντως για εμενα ειναι ο απολυτος ντραμμερ ever) μου αρεσουν πολυ...εκατονταδες αλλοι ντραμμερ,απλο ο Smith δεν ειναι ενας απο αυτους...
παιζουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ νοτες ρε παιδι μου και μπερδευεται ο κεφαλης μου.... ;Dgreekdrums είπε:
πεφτω απο τα συνεφα σφ ...νομιζα πως ειχες καλο γουστο ;D
+ 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000JIMMYPAP είπε:Τα συγχρονα βιντεος ειναι απλα η φυσικη εξελιξη καποιου πολυ ταλαντουχου μουσικου, ο οποιος συνεχιζει να μελεταει και μετα τα πρωτα -αντα... ;D Στα πρωτα βιντεος ειναι ενας ταλαντουχος ντραμερ απο τους πολλους... στα επομενα ενας απο τους λιγους.
Εκπληκτική παρατήρηση.JIMMYPAP είπε:Τα συγχρονα βιντεος ειναι απλα η φυσικη εξελιξη καποιου πολυ ταλαντουχου μουσικου, ο οποιος συνεχιζει να μελεταει και μετα τα πρωτα -αντα... ;D Στα πρωτα βιντεος ειναι ενας ταλαντουχος ντραμερ απο τους πολλους... στα επομενα ενας απο τους λιγους.