Steve Harris

Ritchie22

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Ακουγα πρόσφατα άλλη μια φορά την δισκογραφία των maiden. Και μου δημιουργήθηκε η εξής απορία...: Γιατί ο harris εγκατέλειψε το υπέροχο ηχόχρομα που είχε στον 1ο δίσκο τους και κάθε album που περνάει γίνεται όλο και πιο "κλανγκα κλανγκα" ( :P :P ) ό ήχος του;;; :?

η κατάσταση αυτή χαρακτηρίζετε ως AMSTEL

γιατί έτσι του αρέσει :lol:

Στο τέλος θα καταντήσει να παίζει και με jazz με rotosound rounds.

Γιατί ο harris εγκατέλειψε το υπέροχο ηχόχρομα που είχε στον 1ο δίσκο τους
Παρεμπιπτόντως να σ'ενημερώσω ότι ο Harris δε γούσταρε καθόλου τον ήχο του πρώτου δίσκου. Γούστα...

διότι πολύ απλά ακόμη απεχθάνεται τον ήχο του ομώνυμου άλμπουμ.... και έπειτα τον άλλαξε.....

σήμερα έχει ίσως τον ομορφότερο ήχο που έχω ακούσει ποτέ σε μπάσο, πραγματικά.... (εκτός αν μου διαφεύγει κάποιος...)

θα συμφωνησω και εγω με τους προλαλησαντες.

περι ορεξεως...

διότι πολύ απλά ακόμη απεχθάνεται τον ήχο του ομώνυμου άλμπουμ.... και έπειτα τον άλλαξε.....
σήμερα έχει ίσως τον ομορφότερο ήχο που έχω ακούσει ποτέ σε μπάσο' date=' πραγματικά.... (εκτός αν μου διαφεύγει κάποιος...)[/quote']

Aκου μπασο, στο "perfect element part 1" απο Pain of Salvation ή το "remedy lane".

καλός ο Kristoffer (ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε) αλλά μιλάμε πάντα για ήχο και ο ήχος του Harris πραγματικά με τρελαίνει....

Στη συναυλία τον Μάρτιο ακεί που έκαναν soundcheck οι τεχνικοί και έπαιζε μόνο του το μπάσο σε κάποια φάση, ζουρλάθηκα.....:lol: :lol: :lol:

σήμερα έχει ίσως τον ομορφότερο ήχο που έχω ακούσει ποτέ σε μπάσο' date=' πραγματικά.... (εκτός αν μου διαφεύγει κάποιος...)[/quote']

ακου και λιγο velvet revolver... ο duff παιζει πολυ γαματο μπασο... :)

παιδια,τετοιες γραμμες που πιανει ο harris στο μπασο δεν νομιζω να τις εχει ξαναπαιξει αλλος μπασιστας.

υ.γ=τον ειδα και στο δρομο και εμεινα μ.....ς.

δεν εννοω οτι ειναι δυσκολες αλλα ειναι διαφορα ριφακια για κιθαρα που αυτος τα εχει γραψει για το μπασο.δεν νομιζω να εχει ξανακανει καποιος παλιοτερα.

Trending...

Νέα θέματα

Back