ρε παιδι μου παιζω πχ σε ενα λαιβ! η πεταλιερα εχει δυο εξοδους (L/MONO και R) και λεω αντι να βαλεις δυο καρφια και να τα στειλεις στην κονσολα να παρεις ενα Ycable και να κανεις την ιδια δουλεια!Superfunk είπε:Γιατι να το κανεις αυτο?Καταρχην ο μονος λογος για να συνδεσεις στερεο την πεταλιερα σου ειναι να εχεις ΣΤΕΡΕΟ ΕΦΕ.Εχεις τέτοια εφέ?
Αλλιώς με ένα μονοφωνικό στην μία από τις δύο κάνεις την δουλειά σουSuperfunk είπε:Γιατι να το κανεις αυτο?Καταρχην ο μονος λογος για να συνδεσεις στερεο την πεταλιερα σου ειναι να εχεις ΣΤΕΡΕΟ ΕΦΕ.
βασικα τι διαφορα εχει το mono απο το stereo?kbasilis είπε:Αλλιώς με ένα μονοφωνικό στην μία από τις δύο κάνεις την δουλειά σου
Για παράδειγμα στο stereo delay οι επαναλίψεις το delay πάνε από το ένα ηχείο στο άλλο.bb-king είπε:βασικα τι διαφορα εχει το mono απο το stereo?
Όντως καλά θυμόμουν ;Dkbasilis είπε:O brian may δουλεύει stereo delay (αν θυμάμαι καλά)
εκτος απο το ντιλευ καμια αλλη διαφορα??kbasilis είπε:Για παράδειγμα στο stereo delay οι επαναλίψεις το delay πάνε από το ένα ηχείο στο άλλο.
θα πρέπει να κοιτάξεις τα στέρεο εφέ όπως το corus και δεν ξέρω και'γω τι άλλο,από εκεί και πέρα δεν νομίζω ότι χρησιμεύει κάπου αλλού το στέρεο(για live μηλάω πάντα)bb-king είπε:εκτος απο το ντιλευ καμια αλλη διαφορα??
ναι κι εγω για λαιβ ρωταω! ενταξει σε ευχαριστω πολυ!kbasilis είπε:θα πρέπει να κοιτάξεις τα στέρεο εφέ όπως το corus και δεν ξέρω και'γω τι άλλο,από εκεί και πέρα δεν νομίζω ότι χρησιμεύει κάπου αλλού το στέρεο(για live μηλάω πάντα)