Αν το καλώδιο είναι stereo καρφί και από τις δύο πλευρές τότε υπάρχει πιθανότητα:α) αν το θηλυκό βύσμα εξόδου της κιθάρας σου ανιχνεύει είσοδο αρσενικού βύσματος για ενεργοποίηση π.χ. switch on/off εσωτερικής προενίσχυσης αν υπάρχει, τότε η προενίσχυση της κιθάρας σου μπορεί να μην λειτουργήσει σωστά.riviera είπε:Αγόρασα κατα λάθος ένα στερεο καλώδιο για κιθάρα και δεν μπορώ να το αλλάξω.
(θα πηγαίνει απο την κιθάρα στα πετάλια).
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα εάν το χρησιμοποιήσω έτσι, αλλάζει κάτι σε σχέση με ένα mono καλωδιο;
Σύνδεσέ το καλό κάνει κακό δεν κάνει,εγώ το καλώδιο το αγόρασα από ένα μαγαζί απέναντι από τα jumbo του Ωραιοκάστρου (Θεσ/ικης) που λέγεται επαγγελματικός ήχος.riviera είπε:Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις, ναι είναι στέρεο καρφί.
Αυτή την στιγμή δουλεύει όπως και ένα μονοφωνικό, δεν ακούω κάποια διαφορά, δεν έχω και προενίσχυση εξάλλου.
Απλά αναρωτιόμουν εάν δεν ενώσω το δεύτερο καλώδιο με την γείωση μήπως ενδεχομένως έχω κάποιο θόρυβο (π.χ. σε περιβάλλοντα με φώτα), δεδομένου ότι είναι κάποια μέτρα καλώδιο "στον αέρα" να το έλεγα.
Θα τα συνδέσω για καλό και για κακό.