Stel Andre - melodic solo improvisation

Stel Andre

Μέλος
Πόντοι
28
Χαιρεται συμφορουμιτες! Πολυ μελωδικη διαθεση τελευταια κατι που φαινεται κ στον αυτοσχεδιασμο που παραθετω! Περιμενω τα σχολια σας  :)

Μπράβο Στέλιο, πάρα πολύ ωραίο σόλο!  8)

Μου άρεσε που χώρισες το σόλο σε sections όπως επίσης και τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα που εξυπηρετούσαν αυτόν τον σκοπό. 

geodimitri είπε:
Μπράβο Στέλιο, πάρα πολύ ωραίο σόλο!  8)

Μου άρεσε που χώρισες το σόλο σε sections όπως επίσης και τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα που εξυπηρετούσαν αυτόν τον σκοπό. 
Ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια! Μ'αρεσει να ειναι themed τα σολα μου. Να μην ειναι τυχαιο το παιξιμο αλλα να χει κατι να πει.. Το σολο ειναι η φωνη μας και σιγουρα παντα κατι εχει να πει αυτη η φωνη. Καπως ετσι σκεφτομαι εν ολιγοις!

Steltrucci είπε:
Ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια! Μ'αρεσει να ειναι themed τα σολα μου. Να μην ειναι τυχαιο το παιξιμο αλλα να χει κατι να πει.. Το σολο ειναι η φωνη μας και σιγουρα παντα κατι εχει να πει αυτη η φωνη. Καπως ετσι σκεφτομαι εν ολιγοις!
Πολύ σωστή η σκέψη σου και πολύ καλό το αποτέλεσμα,μπράβο και απο μένα  :D

Όντως emotional.Είναι και το backing φοβερό και οδηγεί σε ένα όμορφο αποτέλεσμα.Περιμένω και άλλες συνθέσεις. 8) 8)

mikeguitar είπε:
Ο ήχος πολύ καλός μου θυμίζει Dhalif Ali. Εσένα ?Γιατί γράφει ουπς wrong account του θύμισε τον εαυτό του ?

πρεπει να του δωσεις ονομα..!!

τραγουδιστη μελωδια...ωραιο εκφραστικο παιξιμο...ωραιο σολο...και επισης πολυ ωραιο που σβηνει με fade out οσο ακομα σολαρεις...σε αφηνει "πεινασμενο"...πονηρουλη!!! ;D

Χαχα οχι! Απλως ηθελε να μου κανει comment και ειχε μπει με το account της ακρως ταλαντουχας αδερφης του! Γι αυτο το εγραψε αυτο.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back