matawan είπε:Δε λέω, είναι εξαιρετικός, αλλά αυτό που παίζει, είναι σα showreel
του τύπου : "ειμαι session μουσικός, τα κάνω όλα και συμφέρω"
To δεύτερο, το δεύτερο...ignantios είπε:μου φαινεται βγαζουμε απο τη μυγα ξυγκι ....ή ειμαστε πολυ τελειοι εμεις....δεν εχω καταλαβει τι απο τα δυο συμβαινει... :![]()
kultura είπε:Μα εμείς δεν είπαμε ότι θα μείνει στο πάνθεον των απανταχού κιθαριστών...
Κάτι ακατάληπτα, με κάτι ριγκάρντς, είπε ο κουλτούρα από πάνω, αλλά μην του δίνετε σημασία αυτουνού...
matawan είπε:ωχου ρε guys! είπαμε, ειναι εξαιρετικός, αλλά σαν αυτόν ουυυυυυυ πάρα πολλοί...υπάρχει κανείς απο εδώ που να θεωρεί οτι αυτος θα μείνει στο πάνθεον των απανταχού κιθαριστών? τίποτε παραπάνω.
Να δεις που εσενα σου αρεσει και ο Φρουσιαντες ;Dmatawan είπε:Επιπλέον, έχω άθλιο γούστο και είμαι κουλός γι' αυτό τα λέω όλα αυτά! Από κόμπλεξ, οκ?
Για να καταλάβετε, το σημείο της κατάντιας μου, να, ορίστε τι θεωρώ εγώ ωραίο σόλο![]()
http://www.youtube.com/watch?v=MZRcOHbevP8
ps: να υπογραμμίσω οτι η Telecaster του έχει τόνους Twang (Bang thank you ma'am)![]()
Εννοείται πως μου αρέσει ο Φρουσιάντες! Μπαγασάκο πλέιλαουντ απο 'δω το πας, από 'κει το φέρνεις, όλο στον Φρουσιαντε καταλήγεις... Βρε μπας και εισαι κρυφός? (φρουσιαντικός εννοώ)!playloud είπε:Να δεις που εσενα σου αρεσει και ο Φρουσιαντες ;D