Σταχυολόγηση posts από το thread περί Berklee

Status
Not open for further replies.
Ααα τώρα κατάλαβα θέλετε να σας γράψουν τα βιβλία της ιστορίας. Δεν το κόβω βέβαια και πολύ πιθανό, αλλά τουλάχιστον μου ακούγεται σαν πιο σοβαρός λόγος.

Και διορθωσέ με αν κάνω λάθος, αλλά ευαγγελίζονται και άλλα "δικαιώματα" οι σύγχρονοι "επαναστάτες", εκτός των (και όμως το παραδέχομαι) μάλλον δίκαιων.

Μήπως ήρθε η ώρα να σοβαρευτείτε και να πετάξετε τα σκουπίδια του παρελθόντος και που ξέρεις, μπορεί να συμφωνήσουμε και εμείς οι υπόλοιποι με τα πλέον πιο λογικά αιτήματα. Και ίσως έτσι να γίνει και καμιά ουσιαστική δουλειά (αφού μιλάς για συλλογικότητα θα γνωρίζεις σίγουρα ότι το πλήθος μετράει, καλύτερα 100 να συζητάνε παρά 10 να φωνάζουν).

Δηλαδη το συμπερασμα είναι ότι τα ελληνικά πανεπιστημια, είναι χάλια, επειδή δε βγαζουν καλους αμερικάνους ντραμμερ?

Όχι, όχι τα μπέρδεψες. Το συμπέρασμα είναι ότι οι Αμερικάνοι ντράμμερ ευθύνονται για τις απεργίες. Αλλά σιγά το νέο θα μου πείς αφού για όλα φταίνε οι ντράμμερ  ;D

Εχουν γραφτει πολλες ισοπεδωτικες αποψεις στο θεμα δειγμα του τσαμπουκα του πληκτρολογιου.Επισης ειμαι σιγουρος οτι οι πιο απολυτες ειναι απο ανθρωπους που δεν εχουν κ πολυ σχεση με το αντικειμενο.Ξεκινησε μια διαφωνια απο μενα κυριως στο γεγονος οτι ο S.F υποννοησε οτι οι Ελληνες φοιτητες παιρνουν Μαστερ με απεργιες και φραπε,πραγμα που δεν το δεχομαι με τπτ.Οι Ελληνες φοιτητες που προχωρουν σε μεταπτυχιακες σπουδες εχουν πραγματικα υψηλο επιπεδο μορφωσης και καταρτισης και αν δε στρωσεις ****,μεταπτυχιακο δεν παιρνεις.

Οσο για ΟΛΑ τα υπολοιπα,πολλα απο τα οποια τα διαβαζω και θλιβομαι,ξεχναμε ενα βασικο παραγοντα.Το παιδακι που μπαινει στο πανεπιστημιο ειναι μολις 18 χρονων.Ειναι φυσικοτατο να θελει να αλλαξει το κοσμο,να κανει επανασταση,να γνωρισει γκομενες,να παει στα μπουζουκια κ.α.Γι αυτο και καποια πραγματα ξεφευγουν,το αντιθετο θα ηταν παραξενο.Οσο για τη συγκριση με τη συμπεριφορα των φοιτητων στα ξενα πανεπιστημια ξεχναμε κατι βασικο.Τα ξενα πανεπιστημια ειναι κυριως ιδιωτικα και οι φοιτητες εκει δεν αντιμετωπιζουν προβληματα οπως:ελλειψη καθηγητων,απαρχαιωμενα εργαστηρια,ελλειψη πρωτων υλων,μισογκρεμισμενα κτιρια,ελλειπη θερμανση κ.α.Ειναι ολα προβλεπομενα.Επισης και οι ξενοι φοιτητες συνηθως ειναι μεγαλυτεροι με αλλο επιπεδο ωριμοτητας.Οσο για το φιλο που ειπε για την ασχημη συμπεριφορα των Ελληνων στο εξωτερικο,να μην ξεχναμε οτι στα ξενα πανεπιστημια φοιτουν κυριως γονοι πλουσιων οικογενειων με την αναλογη συμπεριφορα.

Τελος τις υπερβολες περι ρασταφαροι,επαναστατες κλπ δεν θα μπω στο κοπο να τις αναλυσω...μην ξεχναμε οτι τα παιδακια ειναι μολις 18...τεσπα το οι Pink floyd τα εχουν πει πριν απο μενα κ καλυτερα!

theoctapus είπε:
Όχι, όχι τα μπέρδεψες. Το συμπέρασμα είναι ότι οι Αμερικάνοι ντράμμερ ευθύνονται για τις απεργίες. Αλλά σιγά το νέο θα μου πείς αφού για όλα φταίνε οι ντράμμερ  ;D
Λογικο ειναι. Ετσι όπως παει το πραγμα, θα καταργηθει το 8μετρο, και θα καταρρευσουν τα συντεχνιακα τους προνομια...

noe13 είπε:
Οσο για το φιλο που ειπε για την ασχημη συμπεριφορα των Ελληνων στο εξωτερικο,να μην ξεχναμε οτι στα ξενα πανεπιστημια φοιτουν κυριως γονοι πλουσιων οικογενειων με την αναλογη συμπεριφορα.
Βλεποντας τους ξενους φοιτητες οταν ερχονται στην Ελλαδα, επετρεψε μου να τονισω πως η γοπα στο πατωμα, μπροστα σ'αυτα που κανουν, είναι στα όρια βασιλικου πρωτοκολλου για επισκεψη αρχηγου κρατους :P

neeq είπε:
Βλεποντας τους ξενους φοιτητες οταν ερχονται στην Ελλαδα, επετρεψε μου να τονισω πως η γοπα στο πατωμα, μπροστα σ'αυτα που κανουν, είναι στα όρια βασιλικου πρωτοκολλου για επισκεψη αρχηγου κρατους :P
και πως παιρνουν το πτυχιο!!!!

noe13 είπε:
Οι Ελληνες φοιτητες που προχωρουν σε μεταπτυχιακες σπουδες εχουν πραγματικα υψηλο επιπεδο μορφωσης και καταρτισης και αν δε στρωσεις ****,μεταπτυχιακο δεν παιρνεις.
Συμφωνώ στο μεγαλύτερο μέρος.

Το παιδακι που μπαινει στο πανεπιστημιο ειναι μολις 18 χρονων.Ειναι φυσικοτατο να θελει να αλλαξει το κοσμο,να κανει επανασταση,να γνωρισει γκομενες,να παει στα μπουζουκια κ.α.Γι αυτο και καποια πραγματα ξεφευγουν,το αντιθετο θα ηταν παραξενο.
Και αυτό δεν είναι λάθος, ΟΜΩΣ 1) υπάρχει μια μειοψηφία που είναι γνήσια βίαια και αυτό δεν δικαιολογείται απ' την ηλικία, και 2) ο ωχαδερφισμός μπροστά στην βία και την παρανομία επίσης δεν δικαιολογείται απ' την ηλικία, πόσο μάλλον η σύμπλευση.

Οσο για τη συγκριση με τη συμπεριφορα των φοιτητων στα ξενα πανεπιστημια ξεχναμε κατι βασικο.Τα ξενα πανεπιστημια ειναι κυριως ιδιωτικα και οι φοιτητες εκει δεν αντιμετωπιζουν προβληματα οπως:ελλειψη καθηγητων,απαρχαιωμενα εργαστηρια,ελλειψη πρωτων υλων,μισογκρεμισμενα κτιρια,ελλειπη θερμανση κ.α.Ειναι ολα προβλεπομενα.Επισης και οι ξενοι φοιτητες συνηθως ειναι μεγαλυτεροι με αλλο επιπεδο ωριμοτητας.
Σωστό κι αυτό αλλά επειδή κάτι έχει χαμηλό επίπεδο δεν πάει να πεί ότι μπορούμε να του δώσουμε και εμείς μια κλωτσιά να πάει ακόμα πιο κάτω. Αντίθετα, θα πρέπει να φερόμαστε με ακόμα μεγαλύτερη υπευθυνότητα.

Οσο για το φιλο που ειπε για την ασχημη συμπεριφορα των Ελληνων στο εξωτερικο,να μην ξεχναμε οτι στα ξενα πανεπιστημια φοιτουν κυριως γονοι πλουσιων οικογενειων με την αναλογη συμπεριφορα.
Εε καλά τώρα, κάτι πιο στερεοτυπικό δεν έχεις να πείς. Και στην τελική ακόμα και έτσι να είναι, αυτοί δεν είναι Έλληνες ή μήπως το τι κάνουν δεν μετράει γιατί ... έχουν λεφτά;

astraxan19 είπε:
octapus + σφ

Ανοιχτε κανα βιβλιο ιστοριας να μαθετε γιατι η 8ωρη εργασια ηταν μεχρι προσφατα δικαιωμα, και τι χρειαστηκε για να γινει.

ΣΦ

Μετα την κατοχυρωση του 8ωρου, αυτοι που "κοιταγαν την δουλεια" τους συνεχισαν να δουλευουν 12ωρα με ιδιο μεροκαματο με τους υπολοιπους?

@gdevelk

Κατ'αρχας τυπας εισαι και φαινεσαι. Δεν ηξερα οτι το 50% των νεων ανεργων πρεπει να απολογειται επειδη δεν υπαρχουν θεσεις εργασιας για να εργαστει. Σορρυ φιλος. Μου προσφερανε δουλεια αλλα δεν ψηθηκα γιατι δεν λεει η φαση
@astraxan19

Οι άνθρωποι που παροτρύνεις να ανοίξουν κανά βιβλίο ιστορίας, είναι ολοφάνερα περισσότερο μορφωμένοι από εσένα. Ειλικρινά στο λέω, ούτε καν τους συμπαθώ όλους, αλλά μην μπερδεύεσαι: όπου και αν τους συναντούσες έξω από το φόρουμ, εκείνοι θα ήταν καθιστοί και εσύ θα ήσουν όρθιος. Και μάλιστα, όχι για πολύ διότι σύντομα θα σε είχαν στείλει για τσιγάρα (τον καφέ τους τον φτιάχνουν άντρες). Ελπίζω ότι δε θα χρειαστεί να επανέρθω. Ειλικρινά.

Αν θες μπορείς να μας πεις τη γνώμη σου για το ιπποφαές, κάτι που πάντω ζητώ από αξιόλογα νέα μέλη.

theoctapus είπε:
ΟΜΩΣ 1) υπάρχει μια μειοψηφία που είναι γνήσια βίαια και αυτό δεν δικαιολογείται απ' την ηλικία
Σαν τους εφηβους Ολλανδους που σκοτωσαν στο ξυλο εναν διαιτητη προσφατα πχ? ;D

theoctapus είπε:
Συμφωνώ στο μεγαλύτερο μέρος.

Και αυτό δεν είναι λάθος, ΟΜΩΣ 1) υπάρχει μια μειοψηφία που είναι γνήσια βίαια και αυτό δεν δικαιολογείται απ' την ηλικία, και 2) ο ωχαδερφισμός μπροστά στην βία και την παρανομία επίσης δεν δικαιολογείται απ' την ηλικία, πόσο μάλλον η σύμπλευση.

Σωστό κι αυτό αλλά επειδή κάτι έχει χαμηλό επίπεδο δεν πάει να πεί ότι μπορούμε να του δώσουμε και εμείς μια κλωτσιά να πάει ακόμα πιο κάτω. Αντίθετα, θα πρέπει να φερόμαστε με ακόμα μεγαλύτερη υπευθυνότητα.

Εε καλά τώρα, κάτι πιο στερεοτυπικό δεν έχεις να πείς. Και στην τελική ακόμα και έτσι να είναι, αυτοί δεν είναι Έλληνες ή μήπως το τι κάνουν δεν μετράει γιατί ... έχουν λεφτά;
Ειναι Ελληνες,αλλα ειναι μια κατηγορια Ελληνων,μαλλον η πλειοψηφια!Τεσπα οπως ξαναλεω μιλαω με βαση τις εμπειριες μου,τι να πω!

trolley είπε:
όπου και αν τους συναντούσες έξω από το φόρουμ, εκείνοι θα ήταν καθιστοί και εσύ θα ήσουν όρθιος.
Eτσι το εχετε εσεις, ως ενδειξη σεβασμου? ;D

neeq είπε:
Σαν τους εφηβους Ολλανδους που σκοτωσαν στο ξυλο εναν διαιτητη προσφατα πχ? ;D
Είναι περιέργα τα χρόνια ,τα παραδείγματα πολλά ,προχτές ο άλλος στην Αμερική ,πριν καιρό στη Νορβηγία κλπ κλπ

Ο προηγούμενος καγγελάριος της Γερμανίας είναι υπάλληλος της Γκαζ Προμ .

Εδώ άνθρωποι ''πηδάν'' καθημερινά απ τα παράθυρα ,κοντεύουμε να ξεπεράσουμε τους Σκανδιναβούς σε αυτοκτονίες ,παρότι έχουμε sea-sun and sex  ,που λέει ο λόγος, αν αυτό αποτελεί δικαιολογία να αυτοκτονήσεις ,ή όχι .

Ψυχραιμία θέλει,αλλά που να τη βρούμε ?

Δυστυχώς θα πάμε πάλι στα οικονομικά ,που αυτόματα οδηγούν στα πολιτικά .

Παράδειγμα η περίπτωση Ντεπαρτνιέ και άλλων Γάλλων  . Φεύγει για να απαλλαγεί απ τη φορολογία που θεωρεί υπερβολική,την ίδια στιγμή που έχει γεμίσει η Ελλάδα με αυτοκίνητα συμπολιτών μας με βουλγάρικες πινακίδες και άλλους που πάνε Βουλγαρία ,Σκόπια για να φουλάρουν τεπόζιτα . Την ίδια στιγμή που παγκόσμια ακούγονται κουβέντες για τις οφ σόρ ,τους φορολογικούς παραδείσους κλπ κλπ .

Ζούμε παγκόσμιες ανακατατάξεις και είμαστε γενιές που δεν ζήσαμε πολέμους ,απλά ακούσαμε από τους προγόνους μας .

Εξαιρείται ο Μαραθώνας που ήτω συμπολεμιστής του Μιλτιάδη στη μάχη του Μαραθώνα  ;D ;D ;D

neeq είπε:
Eτσι το εχετε εσεις, ως ενδειξη σεβασμου? ;D
Ναι ρε συ ...πως σηκωνονταν ολοι ορθιοι οταν ο Σταλιν εμπαινε στο δωματιο αλλοιως πηγαινανε διακοπες στο Μαγκανταν?Ε....το ιδιο πραμα ειναι και αυτο...ξερεις εσυ... ;D

Είναι περιέργα τα χρόνια ,τα παραδείγματα πολλά ,προχτές ο άλλος στην Αμερική ,πριν καιρό στη Νορβηγία κλπ κλπ
Μη σκας την Παρασκευη ερχεται ο πολεμαρχος και το ενδοξο καθαροαιμο γενος των Ελ θα αναγεννηθει απο τις σταχτες του.Σου εχω ήδη κλεισει θεση Γενικου Γραμματεα στο Υπουργειο Ρεφορμιστικης Αλλαγης της Αιγαιοπελαγιτικης Τσιπουρας με μισθο 23.998  ευρω/μηνα και εξασφαλισμενη 8ωρη εργασια (οχι την ημερα μη φοβασαι,την εβδομαδα).

Superfunk είπε:
Ναι ρε συ ...πως σηκωνονταν ολοι ορθιοι οταν ο Σταλιν εμπαινε στο δωματιο αλλοιως πηγαινανε διακοπες στο Μαγκανταν?Ε....το ιδιο πραμα ειναι και αυτο...ξερεις εσυ... ;D
Εγώ φίλως ήξερα πως έπρεπε να σηκωθώ και να παραχωρήσω τη θέση μου στο λεωφορείο ,όταν έμπαινε παπάς,έγγυος και μεγαλύτερος ,για Στάλιν δεν με είπανε  ;D

Superfunk είπε:
Απο που να ξερω εγω? Ο Σταλιν πεθανε πολυ μακρια, και πολλα χρονια πριν γεννηθω...

Αλλα ερεθισματα εχει η γενια μου σχετικα με τα εγερθητι-εγερθητο

Να, ουτε ο Σαμυ που τον προλαβε δε σηκωνοτανε. Χαλαρουϊτα ηταν ο πατερουλης, δε μπα να λετε οτι θετε...

samy paraga είπε:
Εγώ φίλως ήξερα πως έπρεπε να σηκωθώ και να παραχωρήσω τη θέση μου στο λεωφορείο ,όταν έμπαινε παπάς,έγγυος και μεγαλύτερος ,για Στάλιν δεν με είπανε  ;D
Παντως στο λεωφορειο της Πανεπιστημιουπολης που πηρε η γυναικα μου προχθες ουτε ενας...επαναστατης δεν σηκωθηκε να της δωσει τη θεση του και ειναι και με την κοιλια μεχρι το γονατο....οταν σου λεω οτι θελουν ολοι κουρεμα με την ψιλη εσυ γελας...τα καλοπαιδα... :P ;D

Εσυ ησουν ανθρωπος για αυτο και θα παρεις τη θεση του ΓΓ... ;D

Superfunk είπε:
A, αυτό εννοούσε...;

Neeq, αν υπανιχθείς άλλη φορά κάτι τέτοιο για μένα, θα σου απαντήσω.

Μέχρι τότε διάβασε και λίγο παράγκα, καλό θα σου κάνει...

Εγώ φίλως ήξερα πως έπρεπε να σηκωθώ και να παραχωρήσω τη θέση μου στο λεωφορείο ,όταν έμπαινε παπάς,έγγυος και μεγαλύτερος ,για Στάλιν δεν με είπανε  ;D
Exactly Right.

Superfunk είπε:

Μη σκας την Παρασκευη ερχεται ο πολεμαρχος και το ενδοξο καθαροαιμο γενος των Ελ θα αναγεννηθει απο τις σταχτες του.Σου εχω ήδη κλεισει θεση Γενικου Γραμματεα στο Υπουργειο Ρεφορμιστικης Αλλαγης της Αιγαιοπελαγιτικης Τσιπουρας με μισθο 23.998  ευρω/μηνα και εξασφαλισμενη 8ωρη εργασια (οχι την ημερα μη φοβασαι,την εβδομαδα).
Μη λες για αιγιοπελαγίτικες τσιπούρες γιατί τις ταίζουμε και ιπποφαές ,όχι σαν τις ιχθυοτροφείου που εξάγουμε και τρώνε πατσαβούρια πασπαλεισμένα με φλιτ  ;D ;D ;D

Superfunk είπε:
Παντως στο λεωφορειο της Πανεπιστημιουπολης που πηρε η γυναικα μου προχθες ουτε ενας...επαναστατης δεν σηκωθηκε να της δωσει τη θεση του και ειναι και με την κοιλια μεχρι το γονατο....οταν σου λεω οτι θελουν ολοι κουρεμα με την ψιλη εσυ γελας...τα καλοπαιδα... :P ;D
Για την κυρία σου, γίνομαι και ταξιτζής.

Μην την ταλαιπωρείς τη γυναίκα, πασά μου.

:)

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back