stain βαφη σε baja

ez είπε:
Εκπληκτικο το αποτελεσμα! Μπραβο μαν!

Εισαι τυχερος που βρηκες τοσο ομορφα νερα απο κατω...αν ειναι και λιγο ελαφρια (συνηθως ειναι "κουρσουμια" δαυτες) τοπιασες το λαχειο!
Ευχαριστω Ηλια

Τα νερά τα ειχα "μπανισει" κατω απο το στρωμα πολυεστερα,ναι ηταν απο τις ελαφριες 3.400gr τωρα εχει χάσει κ αλλο μετα το γδάρσιμο  ;D

leon7pap είπε:
Δε της πατάς και ένα shielding τώρα που την έχεις ξαντεριασμενη;Ευκαιρία είναι...
Καλη η σκεψη σου,αλλα για να ειμαι ειλικρινεις δεν ακουγοταν θορυβος,ησυχη πολυ ηταν

τζαστ ιν κεις

Με ταινια αλουμινιου γινεται δουλεια?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ωραίος! Από περιέργεια ζύγισε το σώμα να μας πεις πόσο πάει σε γραμμάρια.

Το πήγες πολύ καλά πιστεύω ότι θα ακούγεται και διαφορετικά πλέον!

argytar είπε:

Το πήγες πολύ καλά πιστεύω ότι θα ακούγεται και διαφορετικά πλέον!
Ειχα ζυγισει τα κομματια πολυεστερα,μαζι με τη σακουλα ηταν 200 γρ περιπου ;D

Λετε ηχητικα να εχει διαφορά? ::)

παντως η κιθαρα επαιζε πολυ καλα ετσι κι αλλιως. Ιδωμεν

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
To shielding γίνεται και με ταινία αλουμινίου αλλά γενικά προτιμάται η χαλκοταινια μιας που πάνω της πιάνει και το καλα'ι που χρειάζεται (καλα αυτό είναι υπό συζήτηση) για να βάζεις σταδιακά από φύλλο σε φύλλο ώστε να έχουν "συνέχεια" με το πολύμετρο καθώς και τα καλωδιακά της γείωσης.Στην αλουμινοταινια  δεν πιάνει το καλα'ι...

Καλη η σκεψη σου,αλλα για να ειμαι ειλικρινεις δεν ακουγοταν θορυβος,ησυχη πολυ ηταντζαστ ιν κεις

Με ταινια αλουμινιου γινεται δουλεια?
Ασε την ησυχη τοτε,το shielding θα σου αλλαξει και τον ηχο και οχι παντα προς το καλυτερο  ;)

40 χρονια φουρναρης δεν εχω κανει ποτε μου shielding σε καμμια telecaster & ζω ακομα  ;D ;D

argytar είπε:

Για ακριβεια ειχα ζυγισει το σωμα "γυμνο" πριν και ηταν 2.210

με την αφαιρεση του πολυεστερα κατεβηκε στα 2.075 ::)

Superfunk είπε:
40 χρονια φουρναρης δεν εχω κανει ποτε μου shielding σε καμμια telecaster & ζω ακομα  ;D ;D
Αν κάνει μόνο σε control cavity έχει κάποιο νόημα ? Έχω δεί να το κάνουνε

E...όχι αν είναι να κάνεις θα κάνεις σε όλα τα ρουταρισματα.Οχι μόνο το control cavity.Αλλα τελοσπαντων αφού δε σου χρειάζεται και η κιθαρα σου ειναι ησυχη τοτε μην ασχοληθείς καθόλου με το θέμα.

Ετοιμη η Βλάχα μου ;D

Yi6gygv.jpg

lbfOpfu.jpg

shielding δεν εγινε παραμένει πολύ ήσυχη

απο ηχο (setup δεν εχει γινει) εχω την εντυπωση οτι ειναι πιο "αέρινη" και με πιο στρογγυλο ήχο ξαναλέω η κιθάρα επαιζε πολυ καλα ετσι κ αλλιως,αλλα νομιζω οτι πηρε καποια +++

με ατσαλομαλλο 0000 πηρα και την γυαλάδα απο το μπράτσο και την ταστιερα

ΚΟΥΚΛΑ. Φωτιες μας βαζεις τωρα που εχουμε μεινει χωρις τελε.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back