Στα κατεχόμενα για συναυλία οι Deep Purple

Status
Not open for further replies.
Waterfall-K είπε:
Και αυτο τι σημαινει? Οτι...πεινανε? Δηλαδη ή RS ή μπατιρης? Δεν υπαρχει κατι ενδιαμεσο? :P

Το τι βαστανε να μη σου πω.... ;D Απο λεφτα καλα πανε, απο μουσικη....αστα να πανε. Οσο για τα γηπεδα που γεμιζουν καθε...10 χρονια που θυμουνται να κανουν live, θα ηθελα να τους δω αν μπορουσαν να γεμιζουν καθε βραδυ εστω και το Half Note στην περιπτωση που εκαναν 150+ live το χρονο, καθε χρονο. Χλωμο ως απιθανο το κοβω.

Αντικειμενικα και οχι οπαδικα να σου πω και γω οτι ο "Γκίλαν και τη παρέα του" παιζει μπροστα σε 10-20.000 κοσμο καθε βραδυ της περιοδειας, για πολλα πολλα χρονια, κατι που ειναι αθλος βεβαια. Αν οι Stones ετρωγαν στη μαπα τετοια υπερεκθεση, δεν θα γεμιζαν καθε βραδυ ουτε περιπτερο, my friend Samy. Κατι ξερουν και κανουν tour καθε...millenium. :P

Απο την πολη ερχομαι....

...και στην κορφη κανελα.

Johnny, αστο βρε αγορακι μου γιατι μ'αυτα που γραφετε σημερα θα χασουμε και τα λιγα μαλλια που μας εχουν μεινει. Ασε τους DP τι ειναι και τι δεν ειναι, το τι ειναι το ξερουν αυτοι που παρακολουθουν την πορεια τους και δεν εχουν στη δισκοθηκη τους ενα Best Of. Διαβασε παραπανω τι γραφω στον Samy, αφου δεν κανεις τον κοπο να ανοιξεις εστω το Wikipedia να διαβασεις τουλαχιστον 5 πραγματα για να μη γραφεις οτι 'ναι μετα. Αντε βαλε κανα βιντεο στο YouTube να δεις τη "μεγαλη" μπαντα (RS) που δεν μπορει να παιξει πλεον 5 νοτες στη σειρα και ξεφτιλιζεται στη σκηνη με τα καραγκιοζιλικια του "νεανια" Jagger. Και δεν ντρεπονται, μου θελουν και tour.... :-X
  Κοιτα το ευρος των δυο δεν συγκρινεται αλλα να μην παει εκει η κουβεντα.Οπως ειπαν το θεμα ειναι οτι παιζουν στα κατεχομενα.Οχι ποσο μεγαλο ή επαναστατικο συγκροτημα ειναι.Δεν εχω κατι απεναντι στους DP και ας μην ειναι πολυ του γουστου μου εχουν μια μουσικη πορεια με  πολυ αξιλογες δουλειες κυριως πριν το γυρισουν στο χαρντ ροκ.Αυτη ειναι η γνωμη μου χωρις να λεω οτι μετα δεν παιζαν ,απλα δεν ειναι του γουστου μου.Ειναι τοσο απλο.Οπως και σενα πχ δεν σου αρεσουν οι Sex Pistols, οι Cramps κτλ.

Το να προσπαθεις ομως να πεισεις εμενα ή τους αλλους εδω για το μεγαλειο τους ε νομιζω ειναι ακυρο .Εισαι φανατικος αρα η γνωμη σου ειναι τελειως υποκειμενικη.Οπως και μενα μπορει να ειναι για τους stones πχ.Αλλα η γνωμη μου μαλον συναδει με το μεγαλυτερο μερος αυτου του πλανητη ή εστω του ροκ εν ρολλ κοσμου.Η δικια σου δεν νομιζω.Βλεπω οτι στο θεμα DP ή γενικα στη μουσικη κανεις σαν εφηβος που του πειρανε το αγαπημενο του παιχνιδι  απο τα χερια και τρελενεται.Χαλαρωσε δεν μπορουμε να εχουμε ολοι το ιδιο γουστο ή να ακουμε ολοι το ιδιο ,να βλεπουμε το ιδιο ,ή να μας συγκινουν οι ιδιες θεματολογιες ,αυτο θα ηταν τραγικο .

Και ξαναλεω μιλαμε για τελειως διαφορετικα μεγεθη.Σου αρεσει δεν σου αρεσει ετσι ειναι.Και μην ξεχνας οτι οι stones ποτε δεν φημιζονταν για την εκτελεστικη τους δυνοτητα ,μαλον δεν τους ενδιεφερε κιολας.

Αλλα αφου πιστευεις οτι οσοι ασχολουνται ή πρεπει να ασχολουνται με την μουσικη πρεπει να ειναι βιρτουοζοι,κατευθειαν αναγαγεις την μουσικη απο λαικη τεχνη που ειναι και πρεπει να ειναι σε κατι που πρεπει να το κανουν λιγοι.Λες και η μουσικη ή ακομα και αλλες τεχνες πρεπει να  ειναι απλα και μονο μια αρτια εκτελεσμενη παρουσιαση παραβλεποντας το δημιουργικο και συναισθηματικο μερος.Δεν ειναι ετσι σε καποιους μπορει να αρεσουν και τα λαθη ή η ενταση που δινουν αλλες φορμες.ΡΕ μπας και ψηφιζεις και ακροδεξια.Μου βγαζεις κατι Αρειο κατι χιτλερικο στο θεμα τεχνη.Εκτος και αν περνεις ποσοστα για το προμοταρισμα των DP στο νοιζ,αν ειναι ετσι νταξει να σε βοηθησουμε να βγαλεις το μεροκαματο σου .Κριση εχουμε.Εν τελη ναι ειναι και μενα απο τις αγαπημενες μπαντες.Ρε δεν παν να παιξουν και απο κατω να σφαζετε κοσμος.Ειναi ΑΥΤΟΙ ,ΤΕΛΟΣ.SMOKE ON THE WATER λεμε και ξερο ψωμι.

Τα πράγματα είναι απλά:

Οι DP και ο manager τους δεν γνώριζαν την ακριβή κατάσταση της Κύπρου.Ίσως κυριεύτηκαν και από ρομάντικα αισθήματα για επανένωση της νήσου μέσω της μουσικής και άλλα τέτοια ωραία.Ασφαλώς, στόχος των Τ/Κ είναι η περαιτέρω εδραίωση του ψευδοκράτους αλλά δεν καταννοώ πώς μια συναυλία μπορεί να αμφισβητήσει την επίσημη εξωτερική πολιτική, πόσω μάλλον όταν προηγήθηκε επίσκεψη του Μπάιντεν, ο οποίος παρέδωσε μαθήματα διπλωματίας, αρνούμενος επίσημη χειραψία με τον Έρογλου.

mathematician είπε:
αλλά δεν καταννοώ πώς μια συναυλία μπορεί να αμφισβητήσει την επίσημη εξωτερική πολιτική, πόσω μάλλον όταν προηγήθηκε επίσκεψη του Μπάιντεν, ο οποίος παρέδωσε μαθήματα διπλωματίας, αρνούμενος επίσημη χειραψία με τον Έρογλου.
Είναι απλό...ο Μπάιντεν είναι οπαδός των RS και δεν ακούει DP... 8)

Για ποιούς Deep Purple μιλάμε ρε παιδιά? Για σταθείτε λίγο....

Το όνομα αυτό μίκρυνε πάρα πολύ τα τελευταία 20 χρόνια και πλέον θυμίζει ανέκδοτα του στυλ 20th century doors.....απο τη στιγμή που δεν παίζει ο Blackmore έχει γίνει ανέκδοτο αυτη η μπάντα. Τώρα πλέον και χωρίς τον lord μόνο και μόνο που συνεχίζουν μπορεί να σημαίνει 2 πράγματα. Η είναι οι πιο μεγάλοι "εβραίοι" του χώρου τώρα πια που το άνωθεν προαναφερθέν εκτρωμα τελείωσε, ή όντως δεσμεύονται απο τρελά συμβόλαια. Δεν μου κάνει εντύπωση τίποτε απο τα 2 να συμβαίνει και γενικως τους θεωρώ πολυ λίγους που δεν κατάλαβαν εδω και 20 χρόνια ότι το πανυγύρι είχε τελειώσει και συνέχιζαν να λιδωρούν το μεγάλο όνομα που κάνανε στα 70's. Τα τυπάκια είναι αξιοθρήνητα και για αυτο έχω πει χιλιάδες φορες ότι αυτο που διαχωρίζει τις μεγάλες μπάντες απο τα τσουτσέκια είναι το να ξέρουν ποτε να σταματούν. Δείτε το παράδειγμα των ζεπελιν. Πέθανε ο μπόναμ, σχόλασε η γιορτή...λες κ είναι δυνατόν ποτε να παίξει κομμάτι όπως το Perfect strangers χωρίς τα πλήκτρα του Lord και τη φεντεριά του Ριτσι....έλεος.....

marathon είπε:
Είναι απλό...ο Μπάιντεν είναι οπαδός των RS και δεν ακούει DP... 8)
Αυτός ο Μπάιντεν έπαιζε μήπως κάποτε με τους Πινκ Φλοιντ;

degdekis είπε:

Το όνομα αυτό μίκρυνε πάρα πολύ τα τελευταία 20 χρόνια και πλέον θυμίζει ανέκδοτα του στυλ 20th century doors.....απο τη στιγμή που δεν παίζει ο Blackmore έχει γίνει ανέκδοτο αυτη η μπάντα. Τώρα πλέον και χωρίς τον lord μόνο και μόνο που συνεχίζουν μπορεί να σημαίνει 2 πράγματα. Η είναι οι πιο μεγάλοι "εβραίοι" του χώρου τώρα πια που το άνωθεν προαναφερθέν εκτρωμα τελείωσε, ή όντως δεσμεύονται απο τρελά συμβόλαια. Δεν μου κάνει εντύπωση τίποτε απο τα 2 να συμβαίνει και γενικως τους θεωρώ πολυ λίγους που δεν κατάλαβαν εδω και 20 χρόνια ότι το πανυγύρι είχε τελειώσει και συνέχιζαν να λιδωρούν το μεγάλο όνομα που κάνανε στα 70's. Τα τυπάκια είναι αξιοθρήνητα και για αυτο έχω πει χιλιάδες φορες ότι αυτο που διαχωρίζει τις μεγάλες μπάντες απο τα τσουτσέκια είναι το να ξέρουν ποτε να σταματούν. Δείτε το παράδειγμα των ζεπελιν. Πέθανε ο μπόναμ, σχόλασε η γιορτή...λες κ είναι δυνατόν ποτε να παίξει κομμάτι όπως το Perfect strangers χωρίς τα πλήκτρα του Lord και τη φεντεριά του Ριτσι....έλεος.....
πες τα βρε άνθρωπέ μου....

(πάνω που είχα αρχίσει να πείθομαι ότι όντως δεν ξέρω αγγλικά....)  ;D

dimsonic είπε:
Εδω μάλιστα είχαν δοθει και ορκοι "εγω με τον ταδε δεν ξαναπαιζω" και μετα ηρθαν οι κωλοτουμπες.
Εδώ θα ξαναπαίξει ο Slash με τον Axl.

degdekis είπε:

Πολλα + λεμε.

degdekis είπε:
...Το όνομα αυτό μίκρυνε πάρα πολύ τα τελευταία 20 χρόνια και πλέον θυμίζει ανέκδοτα του στυλ 20th century doors.....απο τη στιγμή που δεν παίζει ο Blackmore έχει γίνει ανέκδοτο αυτη η μπάντα.

...Η είναι οι πιο μεγάλοι "εβραίοι" του χώρου τώρα πια που το άνωθεν προαναφερθέν εκτρωμα τελείωσε

...Τα τυπάκια είναι αξιοθρήνητα και για αυτο έχω πει χιλιάδες φορες ότι αυτο που διαχωρίζει τις μεγάλες μπάντες απο τα τσουτσέκια είναι το να ξέρουν ποτε να σταματούν.
Καλά εσύ ψάχνεσαι να τα ακούσεις, ε;  ;D

Ναι, αλλα και οι ελληνικες ομαδες μονο ελληνες ποδοσφαιριστες δεν εχουν!!!

Αλλα δεν μας πειραζει!!!

(Τρελλο τρολλαρισμα!!!)

atreu73 είπε:
Αυτός ο Μπάιντεν έπαιζε μήπως κάποτε με τους Πινκ Φλοιντ;
Οχι, νομίζω πως έπαιζε με την μπάντα της Μάινχοφ.

degdekis είπε:

First rule of deeppurple:

You do not talk about deep purple.

Second rule of deeppurple:

YOU DO NOT TALK ABOUT DEEP PURPLE.

Ρε σεις,σοβαρά τώρα,είναι δυνατόν να μιλάτε έτσι για μια από τις μεγαλύτερες μπάντες όλων των εποχών,απλά επειδή δε σας αρέσει,ή επειδή θέλετε να εκνευρίσετε τον Waterfall-K;

Έλεος,μιλάμε για απίστευτους μουσικούς,με 10+ δισκάρες και 120-130+ live εμφανίσεις το χρόνο,σε μια ηλικία που εμείς θα καθόμαστε σπίτι και θα βλέπουμε τον Ευαγγελάτο της εποχής πίνοντας τσάι και 3-4 χάπια.

Λίγο σεβασμό πια.Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα εδώ μέσα.

Δεν αφηνετε τις κουβεντες που δεν καταληγουν πουθενα συνηθως να ακουσετε το group με τους δυο πληκτραδες του (πανω στην αλλαγη ) στην κομματαρα Perfect strangers ??

Αυτα μας  φαγανε στην ψωροΚωσταινα ,το οτι οι Τουρκοι ειναι πλεον Κυριαρχοι στην Θρακη δεν μας πειραξε ετσι?

Ετοιμαστειτε για ενα νεο Κοσσοβο κυριοι ''συναδελφοι'' Δυστυχως εκοιμηθημεν !!Αλλα δεν πειραζει θα πολεμησουν για παρτη μας  οι ''ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ '' ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ !!! κι'εμεις θα πινουμε φραπεδακι κυριλε με σαγιοναρες

και σωβρακα στις απανταχου ακομη Ελληνικες καφετεριες!! Αισχος !!!

BillTrantos είπε:
Ρε σεις,σοβαρά τώρα,είναι δυνατόν να μιλάτε έτσι για μια από τις μεγαλύτερες μπάντες όλων των εποχών...
Μην ασχολεισαι Bill, μερικοι εχουν καψει φλατζα. ;D Παμε να ακουσουμε την "μπαντα ανεκδοτο" σε ενα αξιοθρηνητο κομματι απο ενα live στις αρχες του 2014. Ειναι προφανες οτι η μπαντα σερνεται... ;D

τελικά έχει πολύ ενδιαφέρον εδώ....

μιλάμε για απίστευτο κάψιμο....  :o

degdekis είπε:
.....απο τη στιγμή που δεν παίζει ο Blackmore έχει γίνει ανέκδοτο αυτη η μπάντα.
Έχω δει τους DP 3 φορες... Μια με τον Blackmore στην Λεωφόρο και άλλες δυο με Morse κλπ στο Ολυμπιακό Σταδιο και Λυκαβηττό )

Στις δυο συναυλίες είδα μια μπάντα γεμάτο ενέργεια και καμπλα ... στην άλλη είδα μια Παρωδία... ;)

Ολα αυτα βέβαια είναι εκτός θέματος ;D

Επι της ουσίας ΚΑΝΕΙΣ μας δεν ξερει για ποιον λόγο πήγαν να παίξουν ( Εξαιρώ τον παντογνώστη Superfunk  ;D ;D ;D ) ... εκτός αν μίλησε κανείς με τους Gillan, Morse, Managers κλπ κλπ

Έχετε υπερτιμήσει, πάντως, την δύναμη της μουσικής στα πολιτικά πράγματα...

Την έχετε υπερτιμήσει πολύ...

nikosgi είπε:
Ολα αυτα βέβαια είναι εκτός θέματος ;D

Επι της ουσίας ΚΑΝΕΙΣ μας δεν ξερει για ποιον λόγο πήγαν να παίξουν
Νίκο... (Νίκος δεν είναι?)

να με συμπαθάς...

Κανείς μας δεν ξέρει για ΚΑΝΕΝΑ συγκρότημα γιατί πάει κάπου να παίξει.

Προσωπικά (προσωπικά λέμε...) εικάζω ότι όλα τα συγκροτήματα στον πλανήτη πάνε να παίξουν γιά ένα λόγο.

Τον είχε πεί κάποτε ο Zappa.

BillTrantos είπε:
ή επειδή θέλετε να εκνευρίσετε τον Waterfall-K;

ΝΑΙ ;D ;D ;D

εμείς θα καθόμαστε σπίτι και θα βλέπουμε τον Ευαγγελάτο της εποχής πίνοντας τσάι και 3-4 χάπια.

Χατζηνικολάου βλέπει λαίμαι ο Καταρράκτης

Λίγο σεβασμό πια.Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα εδώ μέσα.

οΙ ΑΝΑΡΧΟΠΑΝΚ ΔΕΝ ΔΕΊΧΝΟΥΝ ΣΕΒΑΣΜΌ :P ;D ;D

dimsonic είπε:
Νίκο... (Νίκος δεν είναι?)

να με συμπαθάς...

Κανείς μας δεν ξέρει για ΚΑΝΕΝΑ συγκρότημα γιατί πάει κάπου να παίξει.

Προσωπικά (προσωπικά λέμε...) εικάζω ότι όλα τα συγκροτήματα στον πλανήτη πάνε να παίξουν γιά ένα λόγο.

Τον είχε πεί κάποτε ο Zappa.
Συμφωνοὐμε λοιπόν...

Πάντως και να μην πήγαιναν, δεν θα είχε ουσιαστική διαφορά στον τραπεζικό τους λογαριασμό...

και ναι είναι Νίκος και ναι... σε συμπαθώ  ;D

Εχω παει αρκετές φορές στην κυπρο και σας λέγω τούτο... Ειτε πήγαιναν ειτε δεν πήγαιναν δεν θα αλλάξει τἰποτα...

Αλλού είναι το πρόβλημα... Οχι για τους DP αλλα για τους Κύπριους , κάποιοι εκ των οποίων έχουν αναγνωρίσει (άθελα τους ισως) το Ψευδοκράτος προ πολλού με τα τερτίπια τους... εκει να δεις τι χρήμα παίζει... αυτα που θα πάρουν οι DP ειναι ψίχουλα  ;)

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back