Squier VM 72 Thinline

Superfunk

Guitar Tech
Πόντοι
2,368
εχουν βρει τον μπελα τους στη μαμα fender..... ;D....check this out.........http://www.thomann.de/gr/fender_sq_classic_vibe_strat_50s_swg.htm... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση η Thinline, αν και με εκπλήσσεις Superfunk, νόμιζα ότι είσαι άντρας που θέλει τις Tele του... Tele (παραδοσιακός singlecoil guy) :D

Θες να δώσεις καμιά πληροφορία παραπάνω από τις εντυπώσεις σου από τους μαγνήτες γιατί εκεί νομίζω είναι το ζουμί; Για ποιους λόγους θα προτιμούσες αυτή σε σχέση π.χ. με την πιο "παραδοσιακή" CV Thinline που είναι πρακτικά στην ίδια τιμή;

http://www.thomann.de/gr/fender_squier_classic_vibe_tele_thin.htm

cartman14 είπε:
Θες να δώσεις καμιά πληροφορία παραπάνω από τις εντυπώσεις σου από τους μαγνήτες γιατί εκεί νομίζω είναι το ζουμί; Για ποιους λόγους θα προτιμούσες αυτή σε σχέση π.χ. με την πιο "παραδοσιακή" CV Thinline που είναι πρακτικά στην ίδια τιμή;

http://www.thomann.de/gr/fender_squier_classic_vibe_tele_thin.htm
Η "κλασσικη" CV Thinline ειναι καλη αλλα εγω οταν την δοκιμασα δεν εντυπωσιαστηκα ιδιαιτερα. Οι μαγνητες ηταν so-so, οχι σε βαθμο που θα με ενοχλουσαν ιδιαιτερα σε αυτο το price point αλλα και παλι nothing to write home about.

Το μανικι της παντως ηταν σχετικα λεπτο - οποτε αφου ο φιλος του SF λεει οτι η 72 θυμιζει Baja στο μανικι μιλαμε για σημαντικη διαφορα.

Για ποιους λόγους θα προτιμούσες αυτή σε σχέση π.χ. με την πιο "παραδοσιακή" CV Thinline που είναι πρακτικά στην ίδια τιμή;
προσωπικα δεν θα την προτιμουσα μια και λατρευω τους ΜΟΝΟΥΣ μαγνητες,για καποιον ομως που θελει μια 72αρα thinline και δεν εχει να δωσει τα 4 χιλιαρικα μιας original,τα 2 μιας αμερικανικης reissue & τα 1000 ευρω μιας μεξικανικης ειναι μια εξαιρετικη ευκαιρια.

οι μαγνητες για διπλοι ειναι πολυ καλοι,εχουν brightness & δεν ειναι καθολου μουντοι,με 1000αρια ποτς θα ακουγονται ακομα καλυτερα ,γενικα ΟΛΟΙ οι μαγνητες των CV & VM ειναι θαυμασιοι,ειδικα για τα λεφτα της κιθαρας

αυτο που με εντυπωσιασε ηταν η ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ποιοτητα ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ,το ιδιο αν οχι καλυτερη απο την αμερικανικη reissue (και βεβαια...κλασεις ανωτερη απο μια original) και το φανταστικο μπρατσο με την ΤΕΛΕΙΑ ταστοδουλεια.

Superfunk είπε:
προσωπικα δεν θα την προτιμουσα μια και λατρευω τους ΜΟΝΟΥΣ μαγνητες
Ναι, το ξερω οτι εισαι fan των μονών, η πιο σωστή διατύπωση θα ηταν "γιατι θα την προτιμούσε κάποιος" και μου απαντησες.

Γενικά you got me sold!

Φανατζομαι οτι για μενα που περναω μια λεσπολλ φαση ,αλλα απο την αλλη γουσταρω τρελα το σουλουπι της τελε ,αυτη η κιθαρα θα ηταν ιδανικη.Ειναι και κουκλα η ρουφιανα.Αρε Σουπερφανκ η φεντερ πρεπει να σου κοβει μηνιαιο τσεκ διαφημισης και προωθησης.

Johnny.T είπε:
  Φανατζομαι οτι για μενα που περναω μια λεσπολλ φαση ,αλλα απο την αλλη γουσταρω τρελα το σουλουπι της τελε ,αυτη η κιθαρα θα ηταν ιδανικη.
Υπάρχει και η Fender με σουλούπι tele μεν αλλά με μαόνι, maple καπάκι στο κουρμπαριστό σώμα, set-neck και διπλούς που σπλιτάρουν.  ;)

Αν εξαιρέσεις το κάπως λεπτό μπράτσο της, την λατρεύω.

Αλλά και η Thinline (άλλο πράμα) είναι κούκλα η ρουφιάνα.....

ΣΦ εκει που ειχε καταλαγιασει μεσα μας η Τελεμανια μας την φουντωσες παλι.ΔΕν μου λες αυτη ή την CV λες καλυτερα?

και μια με p90s  ;D

fhykff.JPG

funkysoul είπε:
και μια με p90s  ;D
Αυτή είναι κιθάρα και με τους σωστούς μαγνήτες ;)

Τα εχουμε πει αυτα... ;D

αν δεν εχεις κανονικη τελε θα παρεις πρωτα  μια με μονους και μετα αυτη με τους διπλους.... 
Νίκο ήθελα να σε ρωτήσω, στην σελίδα σου έχεις 2 partscaster tele, με δεδομένο ότι ακολουθείς την ίδια συνταγή στην κατασκευή τους (vintage specs), έχουν παραπλήσιο ήχο;

Δεύτερη ερώτηση, μια και σου αρέσουν οι μονοί, έχεις καμία με P-90 μαγνήτες, ειδικά για neck; Σίγουρα δεν ακούγονται όπως οι παραδοσιακοί tele μαγνήτες, αλλά δεν είναι πιο κοντά απ' τους διπλούς που φοράει η καινούρια που αγόρασες;

Συγνώμη για το hijack του θέματος αλλά έχω φάει ένα κόλλημα και αν θα έπαιρνα ποτέ tele (κάτοχος strat), θα ήθελα ως πρώτη προτεραιότητα P-90 για neck και αν υπάρχει και δυνατότητα να ήταν thinline. Το δεύτερο δεν με πολυαπασχολεί αλλά το πρώτο μου έχει κάτσει καιρό τώρα, χωρίς να έχω καν δοκιμάσει.

Νίκο ήθελα να σε ρωτήσω, στην σελίδα σου έχεις 2 partscaster tele, με δεδομένο ότι ακολουθείς την ίδια συνταγή στην κατασκευή τους (vintage specs), έχουν παραπλήσιο ήχο;
εχουν διαφορετικο ηχο γιατι εχουν πολυ διαφορετικους μαγνητες

3-usual.jpg

η κοκκινη εχει Tim Le Claire μαγνητες που εχουν λιγο μεγαλυτερο output & περισσοτερα μεσαια ενω η blonde εχει SD Antiquities που εχουν τον κλασσικο vintage twangy ηχο,ασε που η κοκκινη ειναι και thinline.... :)...οποτε το ΒΑΡΟΣ (που καθοριζει κατα πολυ τον ηχο) ειναι χαμηλοτερο (η κοκκινη ζυγιζει 6 pounds & η blonde 6.8  πιπουλα βεβαια και οι δυο)

Δεύτερη ερώτηση, μια και σου αρέσουν οι μονοί, έχεις καμία με P-90 μαγνήτες, ειδικά για neck; Σίγουρα δεν ακούγονται όπως οι παραδοσιακοί tele μαγνήτες, αλλά δεν είναι πιο κοντά απ' τους διπλούς που φοράει η καινούρια που αγόρασες;
οχι δεν εχω τελε με Ρ90 εχω φτιαξει ομως 2-3 για φιλους και ειναι σουπερ!

εχουν βεβαια γυρω στο 30% μεγαλυτερη εξοδο απο εναν τελε μαγνητη οποτε εχουν πολυ διαφορετικο ηχο  για να συνδιαστει καλα ενας Ρ90 με εναν κλασσικο bridge tele pup πρεπει ο τελευταιος να εχει μεγαλη εξοδο (γυρω στα 10Κ)

αλλά δεν είναι πιο κοντά απ' τους διπλούς που φοράει η καινούρια που αγόρασες;
μπα....και οι Ρ90 και οι (και καλα) widerange ακουγονται ΠΟΛΥ πιο διαφορετικα απο τους κλασσικους τελε μαγνητες  

ekim είπε:
Συγνώμη για το hijack του θέματος αλλά έχω φάει ένα κόλλημα και αν θα έπαιρνα ποτέ tele (κάτοχος strat), θα ήθελα ως πρώτη προτεραιότητα P-90 για neck και αν υπάρχει και δυνατότητα να ήταν thinline. Το δεύτερο δεν με πολυαπασχολεί αλλά το πρώτο μου έχει κάτσει καιρό τώρα, χωρίς να έχω καν δοκιμάσει.
Hijack cont - Yπαρχει και αυτη σε παραπλησιο price point, αν δεν την εχεις δει.

http://www.thomann.de/gb/fender_modern_player_tele_thinline_bk.htm

odis13 είπε:
Hijack cont - Yπαρχει και αυτη σε παραπλησιο price point, αν δεν την εχεις δει.

http://www.thomann.de/gb/fender_modern_player_tele_thinline_bk.htm
Την έχω δει φίλε και είναι καλή περίπτωση αλλά δυστυχώς αναζητώ κάποια συγκεκριμένα πράγματα και μάλλον μόνο partscaster θα με καλύψει, όπως κανονικό tele μαγνήτη στην θέση bridge, 21 τάστα και χοντρό μπράτσο. Στην hw1 strat που έχω το μανίκι είναι modern c και όσο περνάει ο καιρός μου φαίνεται και πιο λεπτό. Δεν ξέρω μπορεί να είναι και αυθυποβολή αλλά μετά από δοκιμή οργάνου με χοντρό μπράτσο, συνεχώς το αναπολώ με νοσταλγία :'(.

ekim είπε:
Την έχω δει φίλε και είναι καλή περίπτωση αλλά δυστυχώς αναζητώ κάποια συγκεκριμένα πράγματα και μάλλον μόνο partscaster θα με καλύψει, όπως κανονικό tele μαγνήτη στην θέση bridge, 21 τάστα και χοντρό μπράτσο. Στην hw1 strat που έχω το μανίκι είναι modern c και όσο περνάει ο καιρός μου φαίνεται και πιο λεπτό. Δεν ξέρω μπορεί να είναι και αυθυποβολή αλλά μετά από δοκιμή οργάνου με χοντρό μπράτσο, συνεχώς το αναπολώ με νοσταλγία :'(.
Βεβαιως, αν εχεις το budget συμφωνω 100% να την φτιαξεις οπως την θες. Απλα νομισα οτι εψαχνες κατι στο budget της Squier VM 72 για αυτο και την ανεφερα, σημειωσατε ακυρο ;D ;D

ekim είπε:
αλλά μετά από δοκιμή οργάνου με χοντρό μπράτσο, συνεχώς το αναπολώ με νοσταλγία :'(.
Tι εννοεις χοντρο μπρατσο? U shape και 7.25 radius ? ποιο οργανο επαιξες?

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back