- Πόντοι
- 363
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
- Μπάσο
- Τύμπανα
- Πλήκτρα
Κώστα, αυτό δικό σου είναι (ένα από τα δικά σου);audiokostas είπε:Αντε. Άλλη μια πρόταση, σε Pbass αυτή τη φορά.
Κώστα, αυτό δικό σου είναι (ένα από τα δικά σου);audiokostas είπε:Αντε. Άλλη μια πρόταση, σε Pbass αυτή τη φορά.
Yes indid! ;Daudiokostas είπε:Άντε να βάλω και το ακριβό για να μην αναρωτιέσαι.
Πιο μπάσο γίνεται (εύκολα), πιο κουλ δε γίνεται ;D
Λοιπόν μόλις τελειώσω με κάτι urgent δουλείες που με ζορίζουν, θα κάνω τα μεγάλα... αποκαλυπτήρια σε σχετικό «νήμα».marathon είπε:Με προκαλείς....να πώ ΠΟΙΟΣ από εδώ μέσα έχει τέτοιο (χωρίς το head)....με στρασάκια....ξέρω ότι τον φαντάζεσαι ;D ;D
lol το λένε κ πουθενά αλλού αυτό εκτός από την Κύπρο; (+1 κατά τ άλλα)Terry RoscoeBeck5 είπε:EDIT: Κ. συνήγορε να το πάρεις, αλλά κοτζάμ δικηγόρος... Squier; ;D ;D ;D Για αυτό σε σπουδάζαμε βρε μπεζεβέγκη ;D Αμερικάνικο θα πάρεις (passive, έτσι; Να μην ξεχνιόμαστε).
Εδώ το μεταφραστικό της google παρέδωσε ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:μπεζεβέγκη
Εύη , μπάσο θέλω όχι αμάξι ;D :-*! Μόλις κατάλαβα τι ψήφισες. ;DΑπάντησα στη ψηφοφορία αλλά θα διατηρήσω το απόρρητο της απάντησής μου.
Να πάρεις το jaguar.
;D ;D ;DLK είπε:Terry, αν και εσύ είσαι η αιτία που υποφέρω, θα σου απαντήσω . Φυσικά λεφτά υπάρχουν (για American Fender) …. Απλά οι καιροί επιτάσσουν χαμηλό προφίλ ;D.
Πχ δείγμα λογικής τιμής http://smart.noiz.gr/details.php?id=56954 και το παιδί δεν το γνωρίζω.Terry RoscoeBeck5 είπε:ΟΚ Λοιπόν αμερικάνικο χαμηλού προφίλ και... μοβ ;D ;D ;D Πάντως επειδή η υπομονή είναι αρετή, έχω την αίσθηση ότι σύντομα θα δούμε στις αγγελίες αμερικάνικα σε σούπερ ελκυστικές τιμές.
Σωστόν, δεν βιάζομαι και καθόλου.Terry RoscoeBeck5 είπε:ΟΚ Λοιπόν αμερικάνικο χαμηλού προφίλ και... μοβ ;D ;D ;D Πάντως επειδή η υπομονή είναι αρετή, έχω την αίσθηση ότι σύντομα θα δούμε στις αγγελίες αμερικάνικα σε σούπερ ελκυστικές τιμές.
Ήδη κάποια όργανα έχουν φτάσει σε αυτή την κατηγορία... Οπότε λεφτά μπορεί να υπάρχουν, (να είναι καλά οι... δικομανείς Έλληνες ) αλλά αν περιμένεις θα κάνεις πιο... ορθολογική διαχείριση
Το ξέρω ότι αυτός φταίει καταρχήν και κατ΄αρχάς . Παρ’ όλα αυτά δεν τολμάει να μπει στο thread ;D. Ασχολείται βέβαια με πολιτικά θέματα τώρα , οπότε είναι xcused (αν και η ψήφος είναι πολιτικό θέμα.....ψήφα ορέ SF ;D ;D)ΥΓ: Εγώ η αιτία που υποφέρεις; Ο SF που συνέχεια ανάβει τα... φυτίλια και με παρασύρει ;D
Αύτη είναι μια σαφής θέση που ειλικρινά με βοηθάει. Τέτοιες θέλω.Πάντως Λάκη το μπάσο που θέλεις μου προκαλεί νύστα από το 3 τάστο κιόλας....
Ορέ συνάδελφε θα το βλέπω μετά στο video και εγώ anfas ;D (και θα τρελαθώ στο edit και στο crop για να ηρεμήσω!!!) ;D ;D.bassbill είπε:Πάρτο μωρέ συνάδελφε...
Το headstock εσύ το βλέπεις προφίλ όταν παίζεις... Τους άλλους που το βλέπουν ανφάς δέν θα τους χαλάσει το μέγεθος. ;D
Όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερο ;D
Μόνο Fender να μοιάζει ;D ;D ;D ;D
Ναι με έπιασε πανικός……πάω να προλάβω την πτώχευση , το κούρεμα……. την υποτίμηση χα χα χα χα ;D ;D ;D ;D!freerock1974 είπε:GAS διαισθανομαι.. :-X
Παρτο τοτε..
Εκτος αν ιεραρχησεις αλλιως τις αναγκες σου. 8)
Κανε λιγη υπομονη,σε λιγο καιρο θα δεις στις αγγελιες,σ αυτα τα λεφτα,καμια τετοια... ;D
Εδιτ..
Επρεπε να βαλεις κι αλλες επιλογες στο δημοψηφισμα.
Δε με εκφραζει καμια.
Ας πουμε θα ηθελα επιλογη ''Ο,τι πει ο Νεστορας'' ;D ;D ;D
Γι αυτο ακριβως ηθελα μια τετοια επιλογη... ;D ;D ;DLK είπε:Ο Apos δεν ασχολείται με μπάσα και λαλακίες…. ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;Dfreerock1974 είπε:Γι αυτο ακριβως ηθελα μια τετοια επιλογη... ;D ;D ;D
Πίστεψέ με, έπαιζα για χρόνια με headless=0 headstock και οι μπασίστες απο το ακροατήριο σχολιάζανε μετά κατι σαν.... ωραίο παίξιμο, ωραίος ήχος, αλλά ακέφαλο μπάσο.... με χαλάειLK είπε:Ορέ συνάδελφε θα το βλέπω μετά στο video και εγώ anfas ;D (και θα τρελαθώ στο edit και στο crop για να ηρεμήσω!!!) ;D ;D.
Σε μετράω πάντως στα "+" της αγοράς…..thanx για τη γνώμη και την ανάλυσή σου!
καλά το περί ορέξεως ισχύει......αλλά εμένα π.χ τα steinberger με αρέζουνbassbill είπε:Πίστεψέ με, έπαιζα για χρόνια με headless=0 headstock και οι μπασίστες απο το ακροατήριο σχολιάζανε μετά κατι σαν.... ωραίο παίξιμο, ωραίος ήχος, αλλά ακέφαλο μπάσο.... με χαλάει
;D
P-J combination? Η αλήθεια τελικά βρίσκεται στη μέση 8)!!!! Από μούρη τουλάχιστον μόλις συνειδητοποίησα (μπορεί να είναι κοινός τόπος – αλλά δεν το ήξερα)ότι οι μπασίστες του noiz είναι precision τύποι.....αρχίζετε να με επηρεάζετε προς τα εκεί παλιόπαιδα .funky_bassman είπε:Επειδή από ότι βλέπω είσαι funky αγόρι (όχι πως το ξέχασα αλλά φροντίζεις να το υπενθυμίζεις συχνά) νοιώθω την εσωτερική ανάγκη να μοιραστώ μαζί σου το παρακάτω όργανο 8) 8)