- Πόντοι
- 238
Λάκη το νου σου... αντιλαμβάνεσαι φυσικά ότι είναι παγίδα.LK είπε:αρχίζετε να με επηρεάζετε προς τα εκεί παλιόπαιδα .
Λάκη το νου σου... αντιλαμβάνεσαι φυσικά ότι είναι παγίδα.LK είπε:αρχίζετε να με επηρεάζετε προς τα εκεί παλιόπαιδα .
Δεν θα το έλεγα... Εγώ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ τα μπράτσα των precision... Απλά το συγκεκριμένο μοντέλο p bass έχει Maple JAZZ Bass neck και πολύ ωραίους μαγνήτες... Οπότε why not?LK είπε:οι μπασίστες του noiz είναι precision τύποι
Ορέ λες!! Ο Ανέστης είναι από πίσω και κινεί τα νήματα τότες!The Genius Loci είπε:Λάκη το νου σου... αντιλαμβάνεσαι φυσικά ότι είναι παγίδα.
Δεν θα το έλεγα... Εγώ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ τα μπράτσα των precision... Απλά το συγκεκριμένο μοντέλο p bass έχει Maple JAZZ Bass neck και πολύ ωραίους μαγνήτες... Οπότε why not?
+1 Antigua Burst; Μανώλη σε βρίσκω πολύ προχωρημένοfunky_bassman είπε:Επειδή από ότι βλέπω είσαι funky αγόρι (όχι πως το ξέχασα αλλά φροντίζεις να το υπενθυμίζεις συχνά) νοιώθω την εσωτερική ανάγκη να μοιραστώ μαζί σου το παρακάτω όργανο 8) 8)
Burst it isTerry RoscoeBeck5 είπε:+1 Antigua Burst; Μανώλη σε βρίσκω πολύ προχωρημένο
Είναι και δεν είναι... Κανονικά είναι... κιτρινούλια (προς το μουσταρδί;δεν την έχω ακριβώς την απόχρωση ;D), αλλά και κάποια... γαλαζούλια (ή γκριζούλια να τα πω τα αναφέρουν ως Antigua Burst...audiokostas είπε:Burst it is
Antigua it ain't
Είναι πιο προχώ ο Μανώλης
Για να ξέρουμε ποιος είναι ο funky εδώ μέσαaudiokostas είπε:Burst it is
Antigua it ain't
Είναι πιο προχώ ο Μανώλης