Squier strat>>αλλαγή μαγνητών

Superfunk είπε:
απλα μη περιμενεις οι κλασσικοι vintage style single coil  strat & tele μαγνητες να εχουν τον ηχο των cunife humbuckers που εχεις,ειναι ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ διαφορετικοι και σε κατασκευη και σε ΗΧΟ.
ώπα ώπα... ???

δεν περιμένω τίποτα τέτοιο...(δηλαδή οι tonerider ή ό,τι άλλο πάρω, ότι θα παίζουν σαν την deluxe. ΔΕΝ θέλω να παίζουν σαν την deluxe. Σαν strato του θεού θέλω - του κανονικού εννοώ...)

αλλά τι ακριβώς εννοείς, γιατί με ψιλομπέρδεψες...

ΔΕΝ θέλω να παίζουν σαν την deluxe. Σαν strato του θεού θέλω - του κανονικού εννοώ
τοτε εισαι μια χαρα.

ωρε που μπλέξαμε...

και μετά λένε τους χαιεντάδες τρελλούς που δινουν ένα κάρο λεφτά για κεφαλές για τα πικάπ τους.... ;D

ωρε που μπλέξαμε...
μπα...εσυ μπλεκεις τον εαυτο σου.

το μονο που χρειαζεσαι ειναι εναν απλο vintage spec strat/tele μαγνητη που ειναι το ευκολοτερο πραγμα στον κοσμο στις μερες μας...και να σου πω την αληθεια σχεδον ολοι το ΙΔΙΟ ακουγονται αν ξερεις να παιζεις... ;D ;D...οι διαφορες ειναι ανεπαισθητες απο καποιο επιπεδο και πανω... ;)

οι TR απλως σου προταθηκαν γιατι θα ηταν παραξενο να σου προτειναμε μαγνητες που ειναι ακριβοτεροι απο την ιδια την κιθαρα  ;D ...και ανηκουν στο....επιπεδο που προαναφερα.

απλα οι μαγνητες που εχουν ΤΩΡΑ οι κιθαρες σου ειναι μετριοι και θα ακουσεις ΜΕΓΑΛΗ διαφορα με ΚΑΛΟΥΣ μαγνητες.

όλοι ίδιοι ε?... ;)

αυτού του Barden δηλαδή? ;D

O Barden φτιαχνει εντελως non traditional μαγνητες που ειναι για παικτες που τους ενδιαφερει ο hi-fi ηχος & η απολυτη απουσια hum.

προσωπικα τους ΜΙΣΩ  ;D

Superfunk είπε:
O Barden φτιαχνει εντελως non traditional μαγνητες που ειναι για παικτες που τους ενδιαφερει ο hi-fi ηχος & η απολυτη απουσια hum.

προσωπικα τους ΜΙΣΩ  ;D
όπως?

υπάρχει κάποιος που τους χρησιμοποιεί να ακούσουμε?

Σε strat δεν ξερω καποιον,σε tele ο πιο γνωστος ειναι ο Danny Gatton (για τον οποιο και αρχικα φτιαχτηκαν μια και οι κανονικοι μαγνητες δεν...επιαναν το ποσο ΓΡΗΓΟΡΑ επαιζε και χανονταν νοτες  ;D .)

Bεβαια  οι rail μαγνητες του Barden ειναι απλα μια glorified αντιγραφη των rails του παππου  (που κανουν και τα μισα λεφτα ) αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα.

http://wildepickups.com/Wilde_Bill_s_Twin_Blades.html

Superfunk είπε:
Σε strat δεν ξερω καποιον,σε tele ο πιο γνωστος ειναι ο Danny Gatton (για τον οποιο και αρχικα φτιαχτηκαν μια και οι κανονικοι μαγνητες δεν...επιαναν το ποσο ΓΡΗΓΟΡΑ επαιζε και χανονταν νοτες  ;D .)

Bεβαια  οι rail μαγνητες του Barden ειναι απλα μια glorified αντιγραφη των rails του παππου  (που κανουν και τα μισα λεφτα ) αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα.

http://wildepickups.com/Wilde_Bill_s_Twin_Blades.html
οκ

μάλλον τότε δεν είναι για μένα... ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα