Squier με HARLEY BENTON HB-H???

BigAlejandro είπε:
τι κιθαρα εχεις?

εχει δυο διπλους?

αν οχι, τοτε αφου ψαχνεις χαμπακερ μονο στην πισω πισω θεση μπορεις να τον βαλεις!
ρε φιλε θα το καψεις το παληκαρι!!! απαγορευεται να βαλεις διπλο στο λαιμο και τους αλλους μονους? squier εχει και μαλλον sss αλλιως δεν θα συζηταγαμε ;) επισης οι squier ειναι ετοιμες για ολα! εχουνε cavities για διπλους απο τη μαμα ;D

Ασχετο- πηγες στην εκθεση?

ΝΑΙ αυτο θα ελεγα τωρα..απο ενα παλιο θεμα που ειχα φτιαξει εμαθα οτι οντως παιρνει διπλο..ειναι ηδη σκαμενο.. ;D

αλλα σε ποιοα θεση αξιζει να το βαλω?

εχει διαφορες στον ηχο?

κατσε, γιατι μπερδευτηκα και δινω και συμβουλες αβερτα κουβερτα τρομαρα μου :-\

σε ποιες θεσεις ειναι σκαμενες οι σκουαιρ?

mariopol είπε:
ρε φιλε θα το καψεις το παληκαρι!!! απαγορευεται να βαλεις διπλο στο λαιμο και τους αλλους μονους? squier εχει και μαλλον sss αλλιως δεν θα συζηταγαμε ;) επισης οι squier ειναι ετοιμες για ολα! εχουνε cavities για διπλους απο τη μαμα ;D
οχι δεν απαγορευεται, αλλα αφ ενος δεν ειναι κατι κοινο και αφ ετερου πηρα σαν δεδομενο πως θα εχει κιθαρα με 2 μονους και τον ενα διπλο στην γεφυρα!

και χωρις να ξερω πως ειναι ετοιμη και για διπλο, προετρεξα!!! ;D

Ασχετο- πηγες στην εκθεση?
οχι ακομα, αλλα μολις βρω καποιον για παρεα θα παω!!!!

οκ δηλαδη αξιζει αυτος? http://www.noiz.gr/index.php?action=classifieds;sa=view;id=23634

η αν εχετε να πρωτινετε καποιον πιο φθηνο εδω στο νοιζ θα προτιμουσα αλλα και εκτος πειτε μου.κατι αλλο..αμα αγορασω κατι απο thomann που ακουσα οτι ειναι σπουδαια ιστοσελιδα,τι μεταφορικα θα πληρωσω??

Γνώμη μου (τελείως υποκειμενική) αλλά εγώ θα σου έλεγα να μην κοιτάξεις να αλλάξεις μαγνήτες στην κιθάρα σου αλλά να κοιτάξεις για άλλη κιθάρα. Θα ξοδέψεις (λίγο ή πολύ) 100 ευρώ για να αλλάξεις μαγνήτη. Από ότι έχω καταλάβει γουστάρεις γκάζια. Μάζεψε λίγα λεφτά παραπάνω (καμιά 200αρα ας πούμε) και πάρε μία μεταχειρισμένη από εδώ που θα σου κάνει για πιο βρώμικες καταστάσεις (καμία Ibanez ή Cort ας πούμε) και έτσι θα έχεις 2 κιθάρες (καλό κάνει ένα back up όργανο) και θα κρατήσεις το πλεονέκτημα του sss που είναι μεγάλο (για εμένα πάντα)....

funky_bassman είπε:
Γνώμη μου (τελείως υποκειμενική) αλλά εγώ θα σου έλεγα να μην κοιτάξεις να αλλάξεις μαγνήτες στην κιθάρα σου αλλά να κοιτάξεις για άλλη κιθάρα. Θα ξοδέψεις (λίγο ή πολύ) 100 ευρώ για να αλλάξεις μαγνήτη. Από ότι έχω καταλάβει γουστάρεις γκάζια. Μάζεψε λίγα λεφτά παραπάνω (καμιά 200αρα ας πούμε) και πάρε μία μεταχειρισμένη από εδώ που θα σου κάνει για πιο βρώμικες καταστάσεις (καμία Ibanez ή Cort ας πούμε) και έτσι θα έχεις 2 κιθάρες (καλό κάνει ένα back up όργανο) και θα κρατήσεις το πλεονέκτημα του sss που είναι μεγάλο (για εμένα πάντα)....
και αυτη η προταση δεν ειναι ασχημη!

+1 απο μενα!

ναι οντως πολυ καλη ιδεα και ηδη αρχησε να με προβληματιζει..

δυο ερωτηματα

1)αυτο το sss που λες τι ειναι?

2)ναι οντως γουσταρω γκαζια αλλα εχω ενα κοληματακι με τις made in japan  :),

οχι οτι ι η δικια μου ειναι αλλα αλλου θελω να καταληξω.αξιζει να παρω πχ μια ibanez ή jackson αλλα made in china??(που προφανως για τα λεφτα που μιλας τετοιας προελευσης εννοεις)γενικα οι made in china αξιζουν στην περιπτωση μου??

ξεφυγαμε! το παληκαρι στην αρχη ηθελε να δωσει 25ε για ενα μαγνητη  ??? :P ;) και τωρα θα παρει μιας ιδιας κλασης κιθαρα? για backup???? σε τι?

πραγματι, το σκεφτηκα και εγω αυτο.,

αλλα μετα ειπα πως ισχυουν οι ακολουθες 4 παραμετροι!

1,ο μαγνητης των 25ευρω θα ναι μαπα...

2,δεν θα καταφερει να τον βαλει μονος του

3,ενας μαστορας για σετ απ και χορδες θα του παρει χαλαρα ενα 60αρι....

4,θα γλυτωσει απο το να ανοιγει θεματα εδω στο νοιζ και να ρωταει!

BigAlejandro είπε:
πραγματι, το σκεφτηκα και εγω αυτο.,

αλλα μετα ειπα πως ισχυουν οι ακολουθες 4 παραμετροι!

1,ο μαγνητης των 25ευρω θα ναι μαπα...

2,δεν θα καταφερει να τον βαλει μονος του

3,ενας μαστορας για σετ απ και χορδες θα του παρει χαλαρα ενα 60αρι....

4,θα γλυτωσει απο το να ανοιγει θεματα εδω στο νοιζ και να ρωταει!
ναι αλλα θα μαθει στη χειροτερη ;D ;D ;D  ;) ;) ;) ;)

αλλιως καθε λιγους μηνες θα δινει 220 ευρω για κιθαρα!

ετσι κι αλλιως το σκευτομουνα να παρω αλλη μια κιθαρα για πιο metal καταστασεις.αυτην την εχω για τα bluesακια μου :D.στην τελικη ομως το θεμα μου ειναι να μαθω να αλλαζω μαγνητες.βασικα γενικα θελω να πειραζω την κιθαρα μου ;D

αλλα δεν θελω να κανω καμια βλακεια..τα 200 ευρο θα κανω μπολικο καιρο να τα μαζεψω αλλα τα 25 30 ευτο για μαγνητη τα εχω.. ;)

οκ αυτο τελικως θα κανω..

σας ευχαριστω ειλικρινα για το ενδιαφερον σας και καλες γιορτες... ;)

Vasilis Fender Squier είπε:
ναι οντως πολυ καλη ιδεα και ηδη αρχησε να με προβληματιζει..

δυο ερωτηματα

1)αυτο το sss που λες τι ειναι?

2)ναι οντως γουσταρω γκαζια αλλα εχω ενα κοληματακι με τις made in japan  :),

οχι οτι ι η δικια μου ειναι αλλα αλλου θελω να καταληξω.αξιζει να παρω πχ μια ibanez ή jackson αλλα made in china??(που προφανως για τα λεφτα που μιλας τετοιας προελευσης εννοεις)γενικα οι made in china αξιζουν στην περιπτωση μου??
Λοιπόν το SSS είναι ότι έχει η κιθάρα σου 3 Single Coil. Αν είχε ας πούμε στο bridge έναν humbacker θα μιλάγαμε για HSS... Τώρα για made in japan θα πρέπει να μαζέψεις καμιά 1000αρα για Ibanez (με Jackson δεν ασχολούμαι). Τώρα οι Ibanez οι Κορεάτικες και οι Ινδονήσιες αξίζουν τα λεφτά τους άπειρες φορές όπως ΚΑΙ οι κινέζικες (και τα μικρά αδελφάκια τους οι Cort). Καλό είναι να μάθεις να πειράζεις την κιθάρα σου αλλά ακόμα καλύτερο είναι να μάθεις να την πειράζεις αφότου θα έχεις 2η κιθάρα για back up γιατί μπορεί αυτό το πείραγμα να το πληρώσεις 5-6 μπορεί και 10 φορές ακριβότερα.  

και οχι τιποτα αλλο αλλα οταν μια εταιρια βγαζει κιθαρες των 100ε ας πουμε και μια αλλη με 50 τοτε η πρωτη βγαζει και αυτη μια στα 50 και οι αρχικες στοιχιζουν 150 ετσι για να καταλαβαινει ο καταναλωτης διαφορα!!! και εχει γεμισει ο κοσμος με μ@λακ..ς :P

mariopol είπε:
και οχι τιποτα αλλο αλλα οταν μια εταιρια βγαζει κιθαρες των 100ε ας πουμε και μια αλλη με 50 τοτε η πρωτη βγαζει και αυτη μια στα 50 και οι αρχικες στοιχιζουν 150 ετσι για να καταλαβαινει ο καταναλωτης διαφορα!!! και εχει γεμισει ο κοσμος με μ@λακ..ς :P
οκ καταλαβα  ;D ;D ;D
sorry για την διαμαρτυρια ;D το αντικαταναλωτικο πνευμα των Χριστουγεννων φταιει!

Vasilis Fender Squier είπε:
xaxaxaxaxa ;D ;D ;D

kalo emena me exei pniksei

eidika otan eina gia musikh..

telika vrika magnith apo ena filaraki

20 euro tha m paei kai einai kai empisto atomo ;)
4 σελιδες post και ειχε μαγνητη ο κολλητος ;D :P ??? τι να πεις ;D

το θαυμα των χριστουγεννων!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back