Ρε συ Όθωνα άλλαξε ότι πλαστικό έχει πάνω του το σώμα και θά'χεις (σχεδόν) μια "καινούρια "κιθάρα...Κι εμένα η στρατ μου σανμπερστ ειναι και την έχω σκυλοβαρεθεί.
Ρε συ Όθωνα άλλαξε ότι πλαστικό έχει πάνω του το σώμα και θά'χεις (σχεδόν) μια "καινούρια "κιθάρα...Κι εμένα η στρατ μου σανμπερστ ειναι και την έχω σκυλοβαρεθεί.
αφού το ορίτζιναλ χρώμα ηταν το σανμπερστ. Λογικό. Κι εμένα η στρατ μου σανμπερστ ειναι και την έχω σκυλοβαρεθεί.
Ρε συ Όθωνα άλλαξε ότι πλαστικό έχει πάνω του το σώμα και θά'χεις (σχεδόν) μια "καινούρια "κιθάρα...
το έκανα εδώ και χρόνια. έβαλα τιρκουαζ πικγκαρντ και μεταλλικά νομπςΡε συ Όθωνα άλλαξε ότι πλαστικό έχει πάνω του το σώμα και θά'χεις (σχεδόν) μια "καινούρια "κιθάρα...
εντάξει. πέρασες το τεστ. Νομίζω ότι τη χρειάζεσαι. Έχει τόσα να σου προσφέρει. Ίσως να κοίταγες κάτι αλλο βασικότερο όμως; Ένα λιγότερο κλασικό χρώμα εννοώ
Καλά ρε τυρκουάζ πικουαρντ σε σανμπερστ σώμα; Ήμαρτον!το έκανα εδώ και χρόνια. έβαλα τιρκουαζ πικγκαρντ και μεταλλικά νομπς
την έχει ένας φίλος και θέλει να την δώσει.
Για 450 εγώ πάντως δεν θα την έπαιρνα, και να με παρακαλάγανε.
Αλλά αυτός είμαι εγώ.
οχι ασπρο περλ εννοούσα. δεν είναι κακό αυτό που έχω. θα ανεβάσω φωτο οταν παω Αθήνα που την έχω πεταμένη.
ναι, κόκκινη fiesta.Θέλεις να πεις ότι υπάρχει κάποιο άλλο χρώμα, που αν το είχε η κιθάρα σου δεν θα το είχες βαρεθεί;
οχι ρε, προς Θεού. ασπρο περλε λεμεεεεε. γύφτικο.άμα τόλμησε και έβαλε τέτοιο και λίγα του είπες
Γιατί "αριστερή" γέφυρα; Θεός ο SRV ?βάλε ένα σαν αυτό που έβαλα ή ένα μαύρο με gold hardware. Περί ορέξεως βέβαια
Προβολή συνημμένου 27173
θα πρέπει να πάρω άλλη μια βάση γιατί σ αυτήν που έχω δεν χωράει ή να διώξω μία, ή να διώξω κάτι άλλο για να χωράει η άλλη βάση κλπ κλπ.
Τωρα άμα γράψω για "δεξιά", μετά θα εμφανιστούν ποστ για δημόσιοι υπάλληλοι, συνταξιούχοι κλπ κλπΓιατί "αριστερή" γέφυρα; Θεός ο SRV ?
Τσακάλι.... το έπιασες το υπονοούμενο!Τωρα άμα γράψω για "δεξιά" και μετά θα εμφανιστούν δημόσιοι υπάλληλοι, συνταξιούχοι κλπ κλπ
ωραιο αλλα βαριέμαι πολύ.βάλε ένα σαν αυτό που έβαλα ή ένα μαύρο με gold hardware. Περί ορέξεως βέβαια
Προβολή συνημμένου 27173
καπως ετσι:
450 κάνει καινούργια λέμε