Squier Custom tele vintage mod. Απόψεις?

Κι εμένα η στρατ μου σανμπερστ ειναι και την έχω σκυλοβαρεθεί.
 Ρε συ Όθωνα άλλαξε ότι πλαστικό έχει πάνω του το σώμα και θά'χεις (σχεδόν) μια "καινούρια "κιθάρα...

αφού το ορίτζιναλ χρώμα ηταν το σανμπερστ. Λογικό. Κι εμένα η στρατ μου σανμπερστ ειναι και την έχω σκυλοβαρεθεί.

Θέλεις να πεις ότι υπάρχει κάποιο άλλο χρώμα, που αν το είχε η κιθάρα σου δεν θα το είχες βαρεθεί?

Ρε συ Όθωνα άλλαξε ότι πλαστικό έχει πάνω του το σώμα και θά'χεις (σχεδόν) μια "καινούρια "κιθάρα...

Ε βέβαια.

Αυτές, εκτός από συναρμολογούμενες, είναι και πλαστικές ασούμε.

Άλλαξε τα πλαστικά και φτάνει.

το έκανα εδώ και χρόνια. έβαλα τιρκουαζ πικγκαρντ και μεταλλικά νομπς

εντάξει. πέρασες το τεστ. Νομίζω ότι τη χρειάζεσαι. Έχει τόσα να σου προσφέρει. Ίσως να κοίταγες κάτι αλλο βασικότερο όμως; Ένα λιγότερο κλασικό χρώμα εννοώ :)

την έχει ένας φίλος και θέλει να την δώσει. Απλά μετά θα πρέπει να πάρω άλλη μια βάση γιατί σ αυτήν που έχω δεν χωράει ή να διώξω μία, ή να διώξω κάτι άλλο για να χωράει η άλλη βάση κλπ κλπ.

Δεν τίθεται θέμα επιλογής.

Ή την παίρνω την συγκεκριμένη ή όχι.

το έκανα εδώ και χρόνια. έβαλα τιρκουαζ πικγκαρντ και μεταλλικά νομπς
Καλά ρε τυρκουάζ πικουαρντ σε σανμπερστ σώμα; Ήμαρτον!

Ξαναάλλαξτα....?  Αλλά τι λέω.... κιθαρίστας δεν είσαι κι εσύ, που μυαλό!

Καλά ρε τυρκουάζ πικουαρντ σε σανμπερστ σώμα; Ήμαρτον!
Μήπως εννοεί tortoise? 

AB1_A5_E86_179_A_4_FED_A67_A_BB0743527_AF3.jpg

οχι ασπρο περλ εννοούσα. δεν είναι κακό αυτό που έχω. θα ανεβάσω φωτο οταν παω Αθήνα που την έχω πεταμένη.

Θέλεις να πεις ότι υπάρχει κάποιο άλλο χρώμα, που αν το είχε η κιθάρα σου δεν θα το είχες βαρεθεί;
ναι, κόκκινη fiesta.

ας πούμε έχω μια les paul alpine white που με τα χρόνια το νιτρο έχει γίνει πρασινοπο. κούκλα. εχω και μια τσέρι μπερστ carvin επίσης εξαιρετικό με το flame maple.

απ την αλλη μια μαύρη Ibanez που εχω ---παλι βαρετό χρώμα και την εχω βαρεθεί.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
 θα πρέπει να πάρω άλλη μια βάση γιατί σ αυτήν που έχω δεν χωράει ή να διώξω μία, ή να διώξω κάτι άλλο για να χωράει η άλλη βάση κλπ κλπ.

Σε βαση για 10 εχω καμια 15αρια κιθαρες. Και χωρα κι αλλες ?

Γιατί "αριστερή" γέφυρα;   Θεός ο SRV ?
Τωρα άμα γράψω για "δεξιά", μετά θα εμφανιστούν ποστ για δημόσιοι υπάλληλοι, συνταξιούχοι κλπ κλπ

Last edited:
βάλε ένα σαν αυτό που έβαλα ή ένα μαύρο με gold hardware. Περί ορέξεως βέβαια

Προβολή συνημμένου 27173
ωραιο αλλα βαριέμαι πολύ.

αυτο που ήθελα να κάνω είναι να της περάσω από πάνω ένα κόκκινο και να γίνει και ρελικαρισμα για να φαίνεται και το sunburst από κάτω καπως ετσι:

https://images.app.goo.gl/uDUuHYDjF7YRP5qX9

είχα ρωτήσει τον argytar που ναι γαμάτος σε κάτι τέτοια αλλα τελικά το αφήσαμε.

αν κάποιος θέλει να το κανει ας μου πει.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back