- Πόντοι
- 18
Νέα σειρά από την Squier με μοντέρνα χαρακτηριστικά (όπως λέει) για hard rock και metal παίχτες. Βλέπω reverse και matching color headstock, humbuckers κλπ
Ναι αλλά μέχρι εκεί. Οι CV έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν.BlackCrow81 είπε:Ε εντάξει 3-4 κατοστάρικα είναι καλή τιμή πιστεύω
Μπράβο στη squier ή μπουου στην fender που σαν να έχει ξεφύγει σε τιμές στα αμερικάνικα προϊόντα ...? Από την στιγμή που η squier αποδεικνύει ότι τα πράγματα είναι απλά.... Βέβαια δικιά τους είναι η ''συνταγή'' και όσο θέλουν μπορούν να την πουλάνε, όσο απλή και να είναι, αλλά ρε παιδιά 1600-1700 η american pro?RayDTutto είπε:Μπράβο στη Squier.
Όλο και καλύτερα.
Αν καταφέρει να κρατήσει λίγο και τις τιμές, η επόμενη μου κιθάρα θα είναι Squier.
Tί MIG και MIΕ μας τσαμπουνάς αγόρι μου? ;D (αν και το MIG δεν θα ήταν και τόσο άσχημο, μιας και τα ''ε'' στις Fεndεr είναι τα ελληνικά ;D )BlackCrow81 είπε:Εγώ έχω μια καλύτερη ιδέα, να φέρουν και στην Ευρώπη μια γραμμή παραγωγής, Fender MIE. Ή ακόμα καλύτερα στην Ελλάδα. Ποιός δεν θα αγόραζε μια Fender MIG? Τιμαί ασυναγώνισται ;D
.....dimsonic είπε:το καλύτερο θα αλλάξεις?
Οχι, άλλη κιθαρα σκεφτεσαι. Στην Squier Contemporary ειναι κανονικοτατοι humbucker, κεραμικοι με αρκετα δυνατο output μαλιστα (ΚΑΛΟΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΛ?!!?).dimsonic είπε:αυτοί υποτίθεται είναι αντίγραφα των widerange.
δεν είναι συνηθισμένοι humbucking