• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

SQUIER Contemporary series

BlackCrow81

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Νέα σειρά από την Squier με μοντέρνα χαρακτηριστικά (όπως λέει) για hard rock και metal παίχτες. Βλέπω reverse και matching color headstock, humbuckers κλπ

Squier-Contemporary-strat-HH-Series.jpg

Squier-Contemporary-Telecaster-HH-Series.jpg

squierblu_1024x1024.jpg

squierfloyd_1024x1024.jpg

Μπράβο στη Squier.

Όλο και καλύτερα.

Αν καταφέρει να κρατήσει λίγο και τις τιμές, η επόμενη μου κιθάρα θα είναι Squier.

BlackCrow81 είπε:
Ε εντάξει 3-4 κατοστάρικα είναι καλή τιμή πιστεύω
Ναι αλλά μέχρι εκεί. Οι CV έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν.

σα να μου φαινεται οτι η squier διαβασε ενα προηγουμενο θεμα εδω στο νοιζ περι superstrats  και ειπε.. superstrat θελετε ? παρτε να 'χετε..!!!! ;D

RayDTutto είπε:
Μπράβο στη Squier.

Όλο και καλύτερα.

Αν καταφέρει να κρατήσει λίγο και τις τιμές, η επόμενη μου κιθάρα θα είναι Squier.
    Μπράβο στη squier ή μπουου στην fender που σαν να έχει ξεφύγει σε τιμές στα αμερικάνικα προϊόντα ...? Από την στιγμή που η squier αποδεικνύει ότι τα πράγματα είναι απλά.... Βέβαια δικιά τους είναι η ''συνταγή'' και όσο θέλουν μπορούν να την πουλάνε, όσο απλή και να είναι, αλλά ρε παιδιά 1600-1700 η american pro?

Εγώ έχω μια καλύτερη ιδέα, να φέρουν και στην Ευρώπη μια γραμμή παραγωγής, Fender MIE. Ή ακόμα καλύτερα στην Ελλάδα. Ποιός δεν θα αγόραζε μια Fender MIG?  Τιμαί ασυναγώνισται  ;D

BlackCrow81 είπε:
Εγώ έχω μια καλύτερη ιδέα, να φέρουν και στην Ευρώπη μια γραμμή παραγωγής, Fender MIE. Ή ακόμα καλύτερα στην Ελλάδα. Ποιός δεν θα αγόραζε μια Fender MIG?  Τιμαί ασυναγώνισται  ;D
Tί MIG και MIΕ μας τσαμπουνάς αγόρι μου?  ;D (αν και το MIG δεν θα ήταν και τόσο άσχημο, μιας και τα ''ε'' στις Fεndεr είναι τα ελληνικά  ;D )

Η λύση είναι μία, ήδη υπάρχει χρόνια και λέγεται ΜΙΜ.

Και πιο συγκεκριμένα, λέγεται Classic player (και πάνω) MIM. CP, Baja, Roadworn....

Πίνω νερό στο όνομα αυτών των μεξάνικων κιθαρών προσωπικά.

Άμα είσαι τυχερός, τις βρίσκεις και μεταχειρισμένες λίιιγο παραπάνω από τις squier CV (οι οποίες είναι και αυτές εξαιρετικές).

Λοιπον, με γαργαλαει....Ψηνομαι...Το χερι στην τσεπη... (μαλλον θα πουλησω κατι....Κανενα νεφρο....)

Αλλα αυτες οι contemborary μου κανουν κλικ!

1. 12 ιντσο μανικι

2.  Tele

3. Humbuckers (που μαλλον θα αλλαχτουν...)

Τα σαλια μου τρεχουν.... :P

(εν τω μεταξυ το 12 ιντσο μανικι ειναι που μου κανει κλικ...)  ;D

430246.jpg

αυτοί υποτίθεται είναι αντίγραφα των widerange.

δεν είναι συνηθισμένοι humbucking

dimsonic είπε:
αυτοί υποτίθεται είναι αντίγραφα των widerange.

δεν είναι συνηθισμένοι humbucking
Οχι, άλλη κιθαρα σκεφτεσαι. Στην Squier Contemporary ειναι κανονικοτατοι humbucker, κεραμικοι με αρκετα δυνατο output μαλιστα (ΚΑΛΟΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΛ?!!?).

νομιζω οτι με κερδισε η squier contemporary  :-*

(μιας και το μανικι κανει την κιθαρα, κυριως κατ' εμε...)

νομιζω ειναι αλλαγη εποχης στα low budget μοντελα, οταν 12ιντσο μανικι με narrow tall jumbo frets, δεν εβρισκες μεχρι χθες σε Squier, μονο σε Fender

1. Classic player του χιλιαρικου (και με medium/jumbo ομως  frets)

2. Σε american deluxe με combound 9.5-14 radius (πανω απο 1.500)

3. Πλεον στις Fender Elite με compound9.5-14 radius  παλι πανω απο 1700 ευρα,

4. ή ως partcaster με μανικι απο 150 ευρω, συν εργασιες, συν συναρμολογιση κτλ που βγαινουν πανω απο την τιμη της contemporary....

5. (μην μιλησω για eric johnson....και πεσει κανενα ντουβαρι και μας πλακωσει....  ;D )

Οποτε, με αυτα τα χαρακτηριστικα, νομιζω η τιμη κατω απο 400ε ειναι πολυ καλη  :o

μια 'κρεμ ' stratocaster  που τυχαια ειδα στο Νακα στο mall με maple μανικι ηταν πολυ ωραια σε εμφανιση ( αν και μου αρεσουν τα φυσικου ξυλου χρωματα  ) , το 'παχυ ' μπρατσο δεν μου αρεσε  ,εχει σε fender καποια αντιστοιχη ?

Trending...

Νέα θέματα

Back