- Πόντοι
- 393
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
- Μπάσο
- Πλήκτρα
- Κρουστά
- Παραδοσιακό Όργανο
- Ηχολήπτης
- Παραγωγός
να πλύνω τα πλήκτρα?
είπαμε είναι waterfall, αλλά όχι κι έτσι...
να πλύνω τα πλήκτρα?
είπαμε είναι waterfall, αλλά όχι κι έτσι...
Έχω τις ηχογραφήσεις που χα κάνει κάπου στο 86 (; ) με το PSR
Έλα ρε συ, τo είχες κι εσύ? Ωραίος.? Όταν το είχα αγοράσει πρέπει να ήταν το top μοντέλο της σειράς PSR, είχε και MIDI, κάτι που νομίζω στα πιο φτηνά PSR δεν υπήρχε. Θυμάμαι τα κόκκινα μικρά φωτάκια του το βράδυ, όταν το είχα πρωτοδεί είχα νιώσει λες και έβλεπα διαστημόπλοιο. Ωραίες εποχές, τότε που πραγματικά εντυπωσιαζόμασταν από τη τεχνολογία, που δεν έτρεχε με τους τρελούς ρυθμούς του σήμερα. Σήμερα ότι και να δούμε πλέον δεν μας κάνει εντύπωση, τα high tech προϊόντα τα θεωρούμε δεδομένα, τότε ήταν εντελώς διαφορετικά. Αυτό που ένιωσα πχ με το πρώτο μου pc πίσω στο 1987 δεν το έχω νιώσει με κανένα άλλο pc, ή με το πρώτο μου κινητό, την εποχή που ο κόσμος ντρεπόταν να απαντήσει σε κλήση σε δημόσιο χώρο.?Έχω τις ηχογραφήσεις που χα κάνει κάπου στο 86 (; ) με το PSR
Δεν το χα εγω. Το χε ο άλλος από το συγκρότημα που είχαμε, Ακόμα το έχει. Ναι έχει MidiΈλα ρε συ, τo είχες κι εσύ?
Ο αγαπημένος μου ήχος θυμάμαι ήταν ένας συνδυασμός strings και ενός άλλου μονοφωνικού ήχου, είχε δύο banks με πολυφωνικούς και μονοφωνικούς ήχους και μπορούσε να γίνει συνδυασμός μεταξύ τους.Δεν το χα εγω. Το χε ο άλλος από το συγκρότημα που είχαμε,