Spiritual Beggars live, Αθήνα 01/10

panagiotis

Μέλος
Πόντοι
36
Μιας και δεν είδα τίποτα αντίστοιχο, είπα να ανοίξω το thread για το live της χρονιάς... :P

Spiritual Beggars

Παρασκευή 1η Οκτωβρίου 2010

Κύτταρο Live Stage

Ηπείρου 48 & Αχαρνών

Αθήνα

Είναι μια από τις αγαπημένες μπάντες του Ελληνικού στο χώρο του stoner rock.

Οι Σουηδοί rockers Spiritual Beggars έχοντας αρκετά χρόνια να βρεθούν επί σκηνής στην χώρα μας, επιστρέφουν αυτή τη φορά στην σκηνή του Κύτταρου, έχοντας έναν νέο δίσκο στις αποσκευές τους, το “Return To Zero”.

Αυτός είναι και ο πρώτος δίσκος της μπάντας με τον νέο της frontman, τον Apollo Papathanasio, γνωστό από την μέχρι τώρα πορεία του ως frontman σχημάτων όπως είναι οι Firewind, οι Evil Masquerade κ.α.

Η παρέα του Mike Amott (Arch Enemy) υπόσχεται να μας χαρίσει μια υπέροχη βραδιά, ερμηνεύοντας παλιές και νέες επιτυχίες.

Μαζί τους την σκηνή θα μοιραστούν δυο νέες μπάντες: οι Full House Brew Crew (
http://www.myspace.com/fullhousebandathens) και οι Fireground (http://www.myspace.com/firegroundgr).

Η συναυλία θα αρχίσει στις 19.30μμ και το εισιτήριο θα κοστίζει 25€.

Για τα πρώτα 100 εισιτήρια που θα αγοραστούν μέσω του ακόλουθου link:

http://spiritualbeggars-athens.eventbrite.com

θα αγοραστούν στην τιμή των 20€!

Εισιτήρια επίσης μπορεί κανείς να προμηθεύεται και μέσω του Ticket House.

spiritualbeggarslowres.jpg

ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
panagiotis είπε:
ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ;D ;D
Ή και στο μπαρ πίσω με τους παππούδες, μεταλοπαράγοντες και λοιπούς εκδότες του μεταλ χάμερ :P

Evilnye είπε:
Ή και στο μπαρ πίσω με τους παππούδες, μεταλοπαράγοντες και λοιπούς εκδότες του μεταλ χάμερ :P
ουστ!

μακριά από μας...

:D

Θα έχει Beggars (δλδ ΑΠΕΙΡΟ πιώμα) και θα έχεις κουράγιο για κάγκελο? Εγώ λέω να την αράξω και να απολαμβάνω τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις της κιθάρας στα πλήκτρα...

funky_bassman είπε:
Θα έχει Beggars (δλδ ΑΠΕΙΡΟ πιώμα) και θα έχεις κουράγιο για κάγκελο? Εγώ λέω να την αράξω και να απολαμβάνω τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις της κιθάρας στα πλήκτρα...
ένα μπουκάλι κρασί (750 ψωροml μωρέ ;D) πριν αρχίσει να κάνουμε κεφάλι, live, βρωμόξυλο και μετά τα υπόλοιπα... :-* 8)

αντε να πιουμε τα μπυρονια μας και να κοπανηθουμε

παιδεια εχω ενα εισιτιριο απο τα φτηνα που περισευει...αν ενδιαφερεται κανεις στηλτε μου ενα π.μ.

Μόλις επέστρεψα. Εξαιρετική συναυλία ! :)

Από τις πρώτες μπάντες πρόλαβα μόνο τη δεύτερη, τους Fullhouse brew crew. Ωραία δυνατή δεμένη μπάντα, ωραία ριφάκια, ωραιότατος τραγουδιστής. Φέρνανε σε metallica σε στιγμές. Πάνε οι εποχές που τα σαπόρτ σε μέταλ συναυλίες απλά δεν ακουγόντουσαν! :D

Με κάποια μικρή καθυστέρηση βγήκαν οι Spiritual Beggars, πρέπει γενικά να υπήρχαν κάποια τεχνικά θέματα. Όπως και να χει, ξεκινήσαν με το Left Brain Ambassadors και ενώ ξεκίνησα κάπως προκατειλημμένη για το τι θα ακούσω με τον Apollo ως frontman, το αποτέλεσμα ήταν πάρα πολύ καλό. Ωραία σκηνική παρουσία, εξαιρετικό φυσικά παίξιμο.

Δυστυχώς όσο πέρναγε η ώρα το κοινό όλο και έπεφτε. Έχει να κάνει σίγουρα και με το γεγονός ότι είχαν και αρκετά κομμάτια στη λίστα από τον καινούριο τους δίσκο, αλλά και πάλι. Τελικά λοιπόν στο επόμενο κομμάτι που έπεσε από το Ad Astra βρέθηκα πρώτη γραμμή, ναι τόσο χαλαρά ήταν, οπότε είχα και φουλ θέα.

Είμαι αρκετά κουρασμένη να θυμηθώ τώρα playlist, σκόρπια λέω fools gold, wonderful world (ή until the morning? ή και τα δυο; ), mantra, Black feather, magic spell. Δεν παίξαν το angel of betrayal... μα γιατί;;; 5 6 σίγουρα από τον καινούριο δίσκο. Θα επανέλθω αύριο να τα βάλω σε σειρά...

Έξτρα μερικές φωτογραφίες, όχι σε καλή ποιότητα δυστυχώς, και πιο κουνημένες απ όσο νόμιζα, αλλά από πολύ κοντινή απόσταση.

DSC00741.JPG

DSC00743.JPG

DSC00740.JPG

Μιλάμε για ολική καταστροφή... 8)

περίμενα περισσότερο τζέρτζελο αλλά ας είναι....περίμενα και πιασμένο σβέρκο την επόμενη αλλά τελικά μια χαρά δόξα τω Θεώ... ;D ;D

ωραία πράματα..... :)

panagiotis είπε:
περίμενα και πιασμένο σβέρκο την επόμενη αλλά τελικά μια χαρά δόξα τω Θεώ... ;D ;D
Εμένα ακόμα πονάει... απελπισία :P

Φοβερό κλείσιμο το Euphoria :D

Earendil είπε:
Παίξανε Escaping The Fools για να ζηλέψω; :P
Μπα...

Χαζεύω λίγο τον καινούριο δίσκο... και μια παρατήρηση που είχα από το λάιβ κιόλας, το κομμάτι chaos of rebirth πολύ candlemass-ικό. Ειδικά λάιβ μου έκανε πολύ εντύπωση.

SPIRITUAL BEGGARS - THE CHAOS OF REBIRTH

Και να μη ξεχνιόμαστε, να και το φουλ σετλιστ.

# Inner Strenght

# Left Brain Ambassadors

# Beneath the Skin

# We Are Free

# One Man Army

# The Chaos of Rebirth

# Wonderful World

# Fools Gold

---- Guitar/Keaboard Instrumental

# Star Born

# Concrete Horizon

# Street Fighting Saviours

# Lost in Yesterday

# Throwing Your Life Away

# Mantra

# Encore:

# Black Feathers

# Magic Spell

# Euphoria

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
l_9c32d4a5ee0f4301add4fcce953530ff.jpg

8)

στο Chaos of rebirth έχει γράψει στίχους η Angela Gossow και είναι στη μνήμη του Dio όπως γράφεται και στο booklet..

να σημειώσω ότι το intro tape που λέει ήταν τα κλαπατσίμπανα ( ;D) στην αρχή του Street fighting saviours...πήγαμε να χάσουμε το φως μας.... :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back