Spiritual Beggars announce new singer, Apollo Papathanasio.

panagiotis

Μέλος
Πόντοι
36
http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=46588400&blogId=535439129

Εδώ η ανακοίνωση του Amott μαζί με κάποιες πληροφορίες

για το νέο album που κυκλοφορεί σε λίγους μήνες. Επίσης η μπάντα έχει κλείσει κάποια live στην Ιαπωνία και αναμένονται φυσικά κι άλλες ημερομηνίες σ' όλο τον κόσμο μέσα στο 2010 και πιο μετά. \m/ :D

Ακούστε εδώ κι ένα sample απ' τον καινούριο δίσκο... http://www.myspace.com/spiritualbeggars

ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!! ;D ;D :-*

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αυτά τα παιδιά από τους Firewind μια χαρά προκόψανε ;D ;D

Να πω την αλήθεια μου τώρα που άκουσα το sample χαλάστηκα λίγο από το πως ταιριάζει η φωνή. Μου μοιάζει κοινότυπη σε σχέση με τον προηγούμενο. Βέβαια το μέρος είναι δοκιμαστικό, οπότε θα δείξει πως θα είναι στο τελικό πράγμα.

Άλλος χαρακτήρας η φωνή. Μεγάλες αλλαγές...

Νομίζω και εγώ ότι η φωνή του JB (και του Spice παλιότερα) ταίριαζε περισσότερο με το Heavy Rock των Beggars. ο Apollo είναι πιο πρίμος και υψίφωνος. Υπομονή, θα δούμε. Το θέμα είναι ότι οι πολλές συνεργασίες χαλάνε τις κανονικές μπάντες. Με τους Firewind τι θα γίνει?

govanmaniac είπε:
Νομίζω και εγώ ότι η φωνή του JB (και του Spice παλιότερα) ταίριαζε περισσότερο με το Heavy Rock των Beggars. ο Apollo είναι πιο πρίμος και υψίφωνος. Υπομονή, θα δούμε. Το θέμα είναι ότι οι πολλές συνεργασίες χαλάνε τις κανονικές μπάντες. Με τους Firewind τι θα γίνει?
+1

Ενταξει...Πρωτα διώχνουν τον spice..(θεος...)...

Τον αντικαθιστούν με τον επίσης γαμάτο JB...

Σαν χροια δν ειχες να κάνεις με 2 διαφορετικούς κόσμους...

Και μου χώνει τον powera απο τους firewind...

Γιατι ρε πούστη υψηλόφωνο...???

Λιγο που άκουσα απο τo sample..Δεν τα πάει άσχημα τουλαχιστον για τα νέα κομμάτια υποθέτω την κανει την δουλειά...

Και μάλλον δεν μιλάμε για μάπα φάση...

Αλλα μόνο και μόνο που σκέφτομαι ότι θα δώ μια απο τις μπάντες που καραγουστάρω live να τα σκοτωνει τα παλαιότερα κομμάτια ο τραγουδίαρης...

Εκείνα τα κομμάτια ήταν αλητεία...

Ήμουν fan (και του είδους γενικώς και των Beggars) αλλά μπορώ να πώ άνετα πως απογοητεύτηκα. Και με την αποχώρηση του αλητάμπουρα και με την επιλογή του νέου τραγουδιστή. Καλός χρυσός και ωραιότατη φωνή ο "Apollo" αλλά με Spice και JB πιο πίσω... δεεεεν... Πείτε με ελεύθερα γραφικό.

Τουλάχιστον θα'χουμε ν'ακούμε περισσότερο Grand Magus πλέον!  8)

X-minor είπε:
Ήμουν fan (και του είδους γενικώς και των Beggars) αλλά μπορώ να πώ άνετα πως απογοητεύτηκα. Και με την αποχώρηση του αλητάμπουρα και με την επιλογή του νέου τραγουδιστή. Καλός χρυσός και ωραιότατη φωνή ο "Apollo" αλλά με Spice και JB πιο πίσω... δεεεεν... Πείτε με ελεύθερα γραφικό.

Τουλάχιστον θα'χουμε ν'ακούμε περισσότερο Grand Magus πλέον!  8)
Πολυ ωραίοι οι grand magus...

Aλλα έχεις ακούσει spice and the RJ BAND??

Πάρε ένα medley από τα παλιά...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Nordic μ'αρέσεις!!!

Τους ξέρω τους παραπάνω, αλλά δυστυχώς οι (κατ'εμέ) καλύτεροι του Spice ήταν χαλαρά οι MRB και τους διέλυσε... Άγνωσται αι βουλαί του Spice! Τον Steer και τους λοιπούς απλά τους βρίσκω απολαυστικούς, και τους Kayser απορώ γιατί επιμένουν να τους λένε thrash...  ;D

Όπως και να'χει, ανέφερα τους Grand Magus επειδή είναι ψιλοκόλλημά μου!  8)

Γενικά ρε παιδιά τώρα μην τους αδικούμε τους beggars... Ποτέ δεν ήταν τόσο tripping όσο οι Monster Magnet ούτε τόσο αλητεία όσο οι Down ούτε τόσο βαριοί όσο οι Kyuss... Μια χαρά θα τους κάτσει στο stonerιζοφερμενο metal που παίζουν ο powerας τραγουδιστής!

Διαφωνώ πολύ γιατί αυτό που άκουσα δεν έχει σε τίποτα σε χαρακτήρα από ότι είχε η προηγούμενη δουλειά τους.

Αν πάρουν άλλη πορεία οκ με το καλό. Αλλά δεν θα είναι οι spiritual beggars.

Ένα πράγμα που δεν καταλαβαίνω πολύ. Αν μια μπάντα επιλέξει να αλλάξει μέλη γιατί δεν επιλέγει να αλλάξει και πορεία εξ ολοκλήρου και ν αλλάξει και όνομα;

Μοιραία οι συγκρίσεις δεν θα είναι υπέρ :/

Διαφωνώ Εύη... Γιατί για εμένα πχ οι Sabbath είναι οι 6 πρώτοι δίσκοι, για τον κιθαρίστα μας οι 2 με DIO και για τον πληκτρά μας με τον Martin... Και πάλι όμως μιλάμε για μία κορυφαία μπάντα!

Κορυφαία ναι και προσωπικά μου αρέσουν όλες οι περίοδοι των Sabbath αλλά εκτιμώ πολύ τις μπάντες οι οποίες παραμένουν μπάντες και τηρούν την ομάδα.

Καλή ώρα συζητούσαμε για τους rush σε πρόσφατο θέμα.

Είναι ένα από τα μεγάλα τους ατού ότι είναι μια ομάδα με ένα κοινό όραμα και ένα δέσιμο που διατηρείται στο χρόνο. Για μένα είναι ίσως και το σημαντικότερο σε μια μπάντα.

Δεν θα διαφωνήσω σε αυτό που λες αλλά παρ'όλα αυτά ακόμα μιλάμε για ένα project (πλέον) στο οποίο μία ομάδα ΜΕΤΑΛΑΔΩΝ παίζει κάτι διαφορετικό και πειραματίζεται... Τα πάντα είναι δεκτά!Για εμένα δλδ...

Το μεταλάδων εδώ τι το χρειαζόσουν με κεφαλαία; :P

Παρεπιπτόντως και οι rush καραπειραματίστηκαν και άλλαξαν ήχο, αλλά ήταν πάντα οι rush.

Evilnye είπε:
Το μεταλάδων εδώ τι το χρειαζόσουν με κεφαλαία; :P
Τα κεφαλαία ήταν για να δείξουν την τελείως διαφορετική μουσική πορεία όλης της παρέας!!! Και ειδικά του Ammot ο οποίος γράφει κομματάρες σε όποια μπάντα και να πάει!

funky_bassman είπε:
Γενικά ρε παιδιά τώρα μην τους αδικούμε τους beggars... Ποτέ δεν ήταν τόσο tripping όσο οι Monster Magnet ούτε τόσο αλητεία όσο οι Down ούτε τόσο βαριοί όσο οι Kyuss... Μια χαρά θα τους κάτσει στο stonerιζοφερμενο metal που παίζουν ο powerας τραγουδιστής!
Δεν μιλας σοβαρά...

Ένα πράγμα θα σου πώ...Τον πληκτρά τον wiberg...

Αυτος δεν έδινε ψυχεδελεια στους Beggars???Απο εκει μετά πήγε στους opeth...τον έκανε πάσσα ο ammott...

Μαλλον δεν έχεις ακούσει ολόκληρη την δισκογραφία beggars...

Σε παραπέμπω προχειρα σε 2 κομμάτια που μου ήρθαν πρόχειρα στο μυαλο...π.χ

Ιnside charmer και mantra...let the magic talk κτλ κτλ...

Aυτό δηλαδή δεν έιναι ψυχεδελεια??

Όσον αφορά για βαρία κομμάτια άκου το ad astra...

OI DOWN έχουν πιο βαριες κιθάρες...

Αυτην η διαφωνία που αποσπά στο τι είναι STONER και τι δεν είναι με αφήνει παγερά αδιαφορο...

X-minor είπε:
Nordic μ'αρέσεις!!!

Τους ξέρω τους παραπάνω, αλλά δυστυχώς οι (κατ'εμέ) καλύτεροι του Spice ήταν χαλαρά οι MRB και τους διέλυσε... Άγνωσται αι βουλαί του Spice! Τον Steer και τους λοιπούς απλά τους βρίσκω απολαυστικούς, και τους Kayser απορώ γιατί επιμένουν να τους λένε thrash...  ;D

Όπως και να'χει, ανέφερα τους Grand Magus επειδή είναι ψιλοκόλλημά μου!  8)
Και εγώ μου αρέσω...χα...

Οι MRB κορυφή...μαλλόν για καλό έγιναν όλα...

αφού μετά την διάλυση o spice εστησε τους spice and the RJ band.

Σε παραπέμπω στους δίσκους 'will' 2007 and "shave your fear" 2009

Απολαυστικότατοι δίσκοι...

Πραγματικά θέλω να ακούσω την γνώμη σου...

Και ο spice με την παρούσα σύνθεση τράβηξε τα φώτα απο τα media...

Από ότι δείχνει θα τραβήξει το πράμμα και σιγουρα δεν μιλάμε για μια μπαντα, που θα βγαλει 2 δισκους και θα διαλυθει...

Eνα δείγμα για γεύση...

Εν κατακλειδι γουστάρω grand magus μην με παρεξηγεις....

Εννοείται οτι μιλάμε για δημιούργημα του JB...

funky_bassman είπε:
Τα κεφαλαία ήταν για να δείξουν την τελείως διαφορετική μουσική πορεία όλης της παρέας!!! Και ειδικά του Ammot ο οποίος γράφει κομματάρες σε όποια μπάντα και να πάει!
Μα οι ξένοι δεν είναι κολημένοι όπως ο Ελληνάρας...

Ναι σε metal μπαντες παίζαν οι πιο πολλοί...

Ο ammott άλλωστε το έχει δηλώσει πως δημιούργησε τους beggars για την μεγάλη αγαπή του στον 70's ήχο....

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back