- Πόντοι
- 638
Να σου πώ την αλήθεια οι RJ μου θύμισαν εξ'αρχής τους Beggars επί Spice και φυσικά μου αρέσουν, απλά προτίμησα το όλο attitude των MRB. Τους βρήκα πιο... "αλητεία", πιο ωμούς! Οι RJ είναι σίγουρα δεμένο και "μελετημένο" αποτέλεσμα αλλά δεν είναι στα top μου για να'μια ειλικρινής. Το πρόσφατο "shave your fear" το περίμενα πως και πως όταν βγήκε και μου έκανε αρκετή εντύπωση το πως τράβηξε τόση δημοσιότητα αλλά δεν τρελάθηκα, δυστυχώς (αν και έχει ορισμένες κομματάρες μέσα - waves we form, where wild horses die, man in the mirror κ.α.). Επίσης, το βρήκα σχετικά πιο... ματζόρε (έχω μια τάση προς το Doom ;D). Το Will μου άρεσε περισσότερο. Θα περιμένω πάντως το επόμενο (κι εγώ θαρρώ πως θα υπάρξει επόμενο)!
Funky, καλοί οι πειραματισμοί, μια χαρά και οι beggars και ωραιότατος ο Apollo, αλλά μερικά πράγματα οι κολλημένοι (κι εγώ μέσα) τα προτιμούμε πιο... παραδοσιακά, ας πούμε. Με τη συγκεκριμένη επιλογή ξενέρωσα όπως θα ξενέρωνα αν εφευγε ο Dorrian απ'τους Cathedral (άτοπο μεν, αλλά you get the point).
Funky, καλοί οι πειραματισμοί, μια χαρά και οι beggars και ωραιότατος ο Apollo, αλλά μερικά πράγματα οι κολλημένοι (κι εγώ μέσα) τα προτιμούμε πιο... παραδοσιακά, ας πούμε. Με τη συγκεκριμένη επιλογή ξενέρωσα όπως θα ξενέρωνα αν εφευγε ο Dorrian απ'τους Cathedral (άτοπο μεν, αλλά you get the point).
Τελευταία επεξεργασία από moderator: