- Πόντοι
- 38
Υπάρχουν γυναίκες Luthier? ;D
Luthier ή μαστό ρισσες εννοείς;funky_bassman είπε:Υπάρχουν γυναίκες Luthier? ;D
Εσύ είσαι μικρός ακόμα...μην μπλέκεις στις κουβέντες των μεγάλων 8)BillTrantos είπε:Εγώ τις μαστό μαστόρισσες θέλω.
Joshia DeJongefunky_bassman είπε:Υπάρχουν γυναίκες Luthier? ;D
Στέλνεις την MIM σου στον Shishkov.AXLNICK είπε:Και κάτι ακόμη... Αγαπητέ SUPERFUNK....
Αν είχες Ferrari δεν θα είχες διανοηθεί ποτέ να την στείλεις στον μάστορα της γειτονιάς σου για γενικό ρεκτιφιέ !!!
Μόνο στην ίδια την Ferrari ή στην αντιπροσωπεία της.... Οπότε.....
Ε οχι και να γινουν SUPERFUNK ολοι αυτοι οι αχρηστοι ;D....καταρχην δεν νομιζω να θελουν και κατα δευτερον ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ... ;D ;D ;DΌταν μεγαλώσω δεν θέλω να γίνω SUPERFUNK όπως οι περισσότεροι από τους προλαλήσαντες !
Ούτε εγώ θέλω να παίζω κιθάρα (μπλιαχ) και να πιστεύω πως τα καλύτερα μπάσα είναι τα Fender (μπλιαχ ξανά) και δη τα P bass (γιατί τα jazz είναι μια χαρά αν τους βάλεις ΜΜ μαγνήτες :AXLNICK είπε:δεν θέλω να γίνω SUPERFUNK
Τι ρατσισμός είναι αυτός;Και οι πιτσιρικάδες έχουν ψυχή! ;Dmarathon είπε:Εσύ είσαι μικρός ακόμα...μην μπλέκεις στις κουβέντες των μεγάλων 8)
funky_bassman είπε:Ούτε εγώ θέλω να παίζω κιθάρα (μπλιαχ) και να πιστεύω πως τα καλύτερα μπάσα είναι τα Fender (μπλιαχ ξανά) και δη τα P bass (γιατί τα jazz είναι μια χαρά αν τους βάλεις ΜΜ μαγνήτες :)