SOS ερωτηση για καλωδιο ενισχυτη

solasi

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Καλησπερα,παρηγγειλα χτες τον ενισχυτη peavey vypyr 15 απο το thomann.http://www.thomann.de/gr/peavey_vypyr_15.htm

H απορια μου ειναι η εξης:Kαλωδιο για να συνδεσω τον ενισχυτη στην πριζα(δεν αναφερομαι στο καλωδιο για συνδεση κιθαρας-ενισχυτη,εχω  παραγγειλει τετοιο) θα περιεχεται στη συσκευασια ή επρεπε να το παραγγειλω ξεχωριστα?  :-\ Οποιος γνωριζει,ας μου απαντησει συντομα..!!

Κοίτα….όλοι οι ενισχυτές έχουν…και φυσικά θα έχει και ο δικός σου…..

Για τον «φόβο τον Ιουδαίων» ….κοίταξα και το manual….

Φυσικά και έχει…και θα το δεις στη σελίδα 22

The mains cord supplied with the unit is a heavy-duty, three conductor type with a conventional 120VAC plug with ground pin

Το θεϊκό όμως είναι στη σελίδα 8! ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Έχω διαβάσει πολλάααα manuals....αυτό ΠΡΩΤΗ φορά το βλέπω... ;D ;D ;D ;D

Παραθέτω photos

Peavey_snap.jpg

Peavey_snap_2.jpg

LK είπε:
Κοίτα….όλοι οι ενισχυτές έχουν…και φυσικά θα έχει και ο δικός σου…..

Για τον «φόβο τον Ιουδαίων» ….κοίταξα και το manual….

Φυσικά και έχει…και θα το δεις στη σελίδα 22

Το θεϊκό όμως είναι στη σελίδα 8! ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Έχω διαβάσει πολλάααα manuals....αυτό ΠΡΩΤΗ φορά το βλέπω... ;D ;D ;D ;D

Παραθέτω photos
Σ'ευχαριστω πολυ!! Δεν ειχα σκεφτει καθολου να ψαξω για το manual..το κατεβασα τωρα παντως κι εγω απο το επισημο site της peavey.

Mια τελευταια ερωτηση(άι προμις :-[).. Με μια γρηγορη αναζητηση στο google,ειδα οτι το

120VAC plug δεν θα ειναι συμβατο με τις πριζες στην Ελλαδα.Ενας ανταπτορας οπως αυτος εδω θα βοηθουσε? http://www.ipshop.gr/product-id-29996.html

solasi είπε:
Με μια γρηγορη αναζητηση στο google,ειδα οτι το

120VAC plug δεν θα ειναι συμβατο με τις πριζες στην Ελλαδα.Ενας ανταπτορας οπως αυτος εδω θα βοηθουσε? http://www.ipshop.gr/product-id-29996.html
Το δικό σου, αφού το πήρες από τον Thomann, θα είναι 220-230 V AC.....don't worry. Μήν παίρνεις τίποτις..

LK είπε:
Το δικό σου, αφού το πήρες από τον Thomman θα είναι 220-230 V AC.....don't worry. Μήν παίρνεις τίποτις..
Θα στειλω αυριο e-mail μηπως γνωριζουν να μου απαντησουν και θα περιμενω να παραλαβω το δεμα και αναλογως θα πραξω. :)

solasi είπε:
Θα στειλω αυριο e-mail μηπως γνωριζουν να μου απαντησουν και θα περιμενω να παραλαβω το δεμα και αναλογως θα πραξω. :)
Τι να γνωρίζουν ;

Τα volt για Ελλάδα/ Ευρώπη;

Τα ξέρουν....ΜΗ ΣΚΑΣ ΛΕΜΕ ;D ;D ;D ;D

LK είπε:
Τι να γνωρίζουν ;

Τα volt για Ελλάδα/ Ευρώπη;
Eννουσα εαν γνωριζουν ποιος τυπος πριζας περιλαμβανεται στο πακετο του peavey vypyr.

ΜΗ ΣΚΑΣ ΛΕΜΕ
Θα συνεχισω να διατυπωνω τις αποριες μου τοτε ;D ;D ;D

LK είπε:
Να πάρε και μια Φώτο , από το μαγαζί που τον πήρες…για να κοιμηθείς ήσυχος το βράδυ.  ;D ;D ;D
Παντως πιστευω Λακη εαν εστελνε και ενα συμπληρωματικο mail δεν θα χαλιωτανε.  8)

Thomsot είπε:
Παντως πιστευω Λακη εαν εστελνε και ενα συμπληρωματικο mail δεν θα χαλιωτανε.  8)
Βρε ας στείλει....αφορολογητο είναι....ακόμα το e-mail  ;D ;D ;D

Λοιπόν ...κατα 99.9% θα σου έθρει αυτό

200001321.jpg
...

Ούτε 110 v AC....

ούτε το Αγγλικό ;D ;D ;D:

2m-iec-power-cable.jpg

Θα συνεχισω να διατυπωνω τις αποριες μου τοτε ;D ;D ;D
Ναι, και αν δεν απαντήσω εγώ....θα απαντήσει ο Nestoras ;D ;D ;D ;D

LK είπε:
Βρε ας στείλει....αφορολογητο είναι....ακόμα το e-mail  ;D ;D ;D

Λοιπόν ...κατα 99.9% θα σου έθρει αυτό

200001321.jpg
...

Ούτε 110 v AC....

ούτε το Αγγλικό ;D ;D ;D:

2m-iec-power-cable.jpg

Ναι, και αν δεν απαντήσω εγώ....θα απαντήσει ο Nestoras ;D ;D ;D ;D
Eλπιζω να ειναι οντως αυτο,γιατι με τη φωτο απο το thomann που ποσταρες πριν ,μπερδευτηκα λιγο. ??? Ειμαι ασχετη απο πριζες αλλα εχω βαλει εδω και τοσην ωρα στη πριζα το μισο noiz(το αλλο μισο κοιμαται υποθετω :P) ;D Θα κοιμηθω λιγοτερο ανησυχη τωρα.. ;D ;D Ευχαριστω και παλι!!

solasi είπε:
Ειμαι ασχετη απο πριζες αλλα εχω βαλει...
Συγνώμη δεσποινίς....δεν είχα αντιληφθεί ότι μιλώ με δεσποινίς  :P ;D ;D.

Από δω και πέρα, θα σας αναλάβει ο Nestoras, ως προείπα.

Χάρηκα.

;D ;D ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back