Sonisphere festival

Evilnye

Μέλος
Πόντοι
36
Είδα για το συγκεκριμένο φεστιβάλ, ότι δηλώνει ότι θα γίνει στην Ελλάδα 24 Ιουνίου

http://www.sonispherefestivals.com/

Στο συγκεκριμένο, τουλάχιστον το σκέλος του στη Βρεττανία πχ, περιλαμβάνει ονόματα όπως Iron Maiden, Rammstein (!), Slayer, Anthrax, Alice Cooper, Motley Crue.

Και μόνο για τους Rammstein θα το σκεφτόμουν σοβαρά.

Μακάρι να μην έρθουν μόνο οι παλιοί από εδώ. :D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Α ωραία. Θα πάω και γω τα παιδιά μου να χαζέψουμε. Είναι πλέον στην κατάλληλη ηλικία να εκτιμήσουν.

Εντάξει, όχι για τους Ram και μου θυμώσει η Evi  ;D

Πήγαινε τα εσύ για όποιους θέλεις σιγά :D

Λες και θα θυμώσω αν σου πουνε μετά,

"Μπαμπα μπαμπα οι Slayer τα σπάσανε όλα να μου πάρεις μια κιθάρα (καλή για μέταλ)?" :D

Ο μικρός τρελλαίνεται για τον Εντι το Σιχαματάκι και τους αρέσουν και στα δύο τα ποπ τραγούδια από Cooper & Crue........ ;D

Εντελώς unofficially ξέρω ότι το lineup εδώ θα είναι Metallica-Mastodon-Anthrax-Slayer.

Αλλά ας αναμείνουμε λίγο ακόμα.

JohnyOh είπε:
Βασικά είναι επίσημο πλέον  ;).
Απο που είναι δηλαδή 'βασικά επίσημο πλέον' ?? Αφου της Ελλάδας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα στο αρμόδιο site/

ρε παιδιά, επειδη δεν εχω ξαναπαει σε φεστιβαλ, μπορει να μου πει καποιος, ....πως ακριβώς ειναι? Δηλαδή πόσες μερες κρατάει? και π.χ. αν ειναι στο terra vibe (λεω εγω τωρα) παμε εκει, πρωτη μερα παιζουν οι metallica, δευτερη οι slayer (λεω εγω τωρα...) και παει λεγοντάς? και... το εισητήριο ποσο περιπου παιζει να κανει....κατι στο περιπου θελω παιδες... ετσι να εχω μια ιδεα...και τελος, απο που θα βρω εισητήρια? απο http://ticketpro.gr/home/ ?

Θα ανακοινωθούν όλα, μόλις σιγουρευτεί κάτι. Δεν είναι και κάτι να αγχώνεσαι. Λογικά σε μια το πολύ δυο μέρες θα έχουν παίξει όλοι.

Εγω θελω ΜΟΝΟ το κουαρτέτο!

Screen_shot_2010-01-11_at_6.01.56_PM.png

Ανακοινώθηκε επίσημα, Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax, Stone Sour, Mastodon και Bullet For My Valentine στις 24 Ιουνίου στην Ελλάδα!

http://www.rocking.gr/article7062.php

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010 - Terra Vibe Park, Αθήνα

Οι Big Four - Metallica, Slayer, Megadeth και Anthrax - θα εμφανιστούν μαζί για πρώτη φορά στην ιστορία, και μαζί με τους Stone Sour, Mastodon, και Bullet For My Valentine, θα προκαλέσουν ακόμα και στο πιο απαιτητικό κοινό, φρενίτιδα ενθουσιασμού!

Η DiDi Music / Big Star Promotion, επίσημα πια, επιβεβαιώνει ότι την

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010 στο Terra Vibe Park θα εγκαινιαστεί ένας

νέος θεσμός που θα συνταράσσει τα καλοκαίρια μας: το Sonisphere Festival!!

Για πρώτη φορά στη χώρα μας, το Sonisphere Festival, σε μία μόνο μέρα, θα παρουσιάσει ένα line up που θα σας μείνει αξέχαστο!!!

Το 2010 το SONISPHERE επεκτείνεται στην Ελλάδα και σε δέκα ακόμα χώρες.

Με ένα άκρως εντυπωσιακό line up, αυτό το επαναστατικό, πλανόδιο ροκ τσίρκο οδηγείται σε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία, καθώς καθιερώνει τη θέση του ως το ηγετικό ροκ φεστιβάλ του πλανήτη!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το: www.sonispherefestivals.com

Η προπώληση ξεκινά!

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου, ώρα 10:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η αρχική τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου είναι  85€

Μετά την εξάντλησή τους η τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου θα διαμορφωθεί στα  95€

Η τιμή των εισιτηρίων της  διακεκριμένης θέσης είναι  150€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

TICKET HOUSE

Αθήνα

Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 3608 366

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα – Τετάρτη: 10:30 – 18:30

Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 10:30 – 21:00

Σάββατο: 10:30 – 16:00

Θεσσαλονίκη

Ticket House, Μητροπόλεως 102

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 264880

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα με Παρασκευή: 10:30 – 14:00 & 17:30 – 20:30

Σάββατο: 10:30 – 15:00

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:

www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr.

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10%

στην τιμή του εισιτηρίου
Θα έλεγα τώρα τίποτα για τα 85/95άρια που κοπανάνε.. Τουλάχιστον με τόσο πολλούς/μεγάλους μουσικούς, μπορεί εν μέρη να δικαιολογείται!

85 ευρώ για να φάω στην μάπα τους Metallica,Slayer,Mastodon,Bullet for my valentine... ω ρε φίλε... Ακριβά θα πληρώσουμε τον Mustaine, Ian Scott και τον Corey... ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ...

funky_bassman είπε:
85 ευρώ για να φάω στην μάπα τους Metallica,Slayer,Mastodon,Bullet for my valentine... ω ρε φίλε... Ακριβά θα πληρώσουμε τον Mustaine, Ian Scott και τον Corey... ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ...
ρε την παλευετε?

20 ευρω η μπαντα βγαινει...για βαλτους εναν εναν...μαλλον κανα 50αρι τον καθενα θα πληρωνες!

beeros05 είπε:
ρε την παλευετε?

20 ευρω η μπαντα βγαινει...για βαλτους εναν εναν...μαλλον κανα 50αρι τον καθενα θα πληρωνες!
Ναι την παλεύουμε γιατί το αντίστοιχο εισιτήριο για Αγγλία ΓΙΑ ΤΟ 2μερο με:

Iron Maiden

Motley Crue

Alice Cooper

Rammstein

Placebo

Iggy&The Stooges

The Cult

Anthrax

Slayer

Papa Roach

Fear Factory

Bring Me The Horizon

Rollins

Κοστίζει (το 2μερο έτσι?) 132,5 λίρες... Λιγότερα από 150 ευρώ δλδ που είναι το VIP για εμάς εδώ πέρα...

Α και ο βασικός μισθός στην Αγγλία δεν είναι 700 ευρώ...

Πολλα λεφτα το εισητηριο αλλα πραγματικα ειναι απο τις φασεις που δεν με ενδιαφερουν τα λεφτα. (Ειδικα το σκηνικο "Μετά την εξάντλησή τους η τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου θα διαμορφωθεί στα  95€" )

ΥΓ.Μακελειο θα γινει.

Βαριά τα 85... (ή 95 όπως το βλέπω...)

Βαριά κ τα ονόματα...

Στο 50 50 παίζει αν θα πάω :-\

funky_bassman είπε:
Κοστίζει (το 2μερο έτσι?) 132,5 λίρες... Λιγότερα από 150 ευρώ δλδ που είναι το VIP για εμάς εδώ πέρα...

Α και ο βασικός μισθός στην Αγγλία δεν είναι 700 ευρώ...
1ον Δε νομιζω να σε απασχολει να πας VIP...μαλλον αρενα και καγκελο μπροστά!

2ον Ο μισθος δεν ειναι 700 στην Αγγλία...τα ενοικια στην Αγγλία και η ζωή ξέρεις πόσο είναι...?

Τεσπα ας μην ανοιξουμε υπο-thread δεν υπαρχει λόγος

Εγω νομίζω ότι ειναι καλα τα λεφτα...όχι οτι είναι λίγα αλλά...βαλε όλες τις μπάντες μόνες με κάποιο support εστω...σκεψου πόσο θα τους πλήρωνες ξεχωριστα...τουλάχιστον 50ευρω τον καθένα και αντε Anthrax 40

3oν η εμπειρια αυτή δε πληρωνεται...οχι οτι πρεπει να μας πιανουν και τον **** βεβαια αλλά και πάλι καλα είναι και να σου πω την αλήθεια δε με εξεπλητε καθολου αν το βάζαν 100-120 γενική είσοδο γιατί τετοια λαμόγια είναι

ΕΡΧΟΝΤΑΙ.png

Είμαστε πολύ φραγκάτη χώρα τελικά... Όλοι λεφτά έχουν... Δεν γίνεται αλλιώς... Ρε το 2001 για το rockwave το εισιτήριο είχε 10.000 δραχμές!!! Και τότε γκρινιάζαμε ότι είναι ακριβά και μαζεύαμε το χαρτζιλίκι ένα μήνα, να τσοντάρει κάνα φράγκο και ο πατέρας να πάμε!!!!!

+1000

Κάθε χρόνο ανεβάζουν τις τιμές σε συναυλίες, αδικαιολόγητα οπότε μοιραία και οι υπόλοιπες διοργανώτριες ακολουθούν παρόμοια τακτική. Αν και στη συγκεκριμένη η ντιντι παραμένει να έχει τα μεγάλα κονέ. Να κάναν και κανένα σοβαρό έργο στη Μαλακάσα.

Τα αντιπλημμυρικά λέτε να τα κοιτάξανε;

Μισό θα φέρω λινκ από το κράξιμο πέρυσι :P

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back