Μην αρπάζεσαι. Επειδή τα ρυθμικά είναι σε υψηλό επίπεδο, για αυτό είπα ότι θα ήθελα το σόλο πιο "δυνατό". Αν εσάς σας αρέσει έτσι, πάσοzephyrous είπε:Αμαν! φαγωθήκατε με το σόλο!!
Παιδιά! παρεξήγηση, δεν αρπάζομαι. Απλά έχω φάει πολύ πείραγμα από τους φίλους αυτό τον καιρό, τα καλοπροαιρετα πειράγματα είναι πάντα καλοδεχούμενα για 'μενα!hyperpanos είπε:Μην αρπάζεσαι. Επειδή τα ρυθμικά είναι σε υψηλό επίπεδο, για αυτό είπα ότι θα ήθελα το σόλο πιο "δυνατό". Αν εσάς σας αρέσει έτσι, πάσο![]()
Το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορείς να παίξεις καλύτεραzephyrous είπε:Σίγουρα μπορούν να παιχτούν και καλύτερα πράγματα 8), πολλοί φίλοι το βρήκαν περίεργο που ήμουν τόσο λιτός κι απέριττος...ίσως στην version του δίσκου ν αλλάξει, θα δείξει.
Καλό καλοκαίρι αγορίνα, να σαι καλα. Τα 100 ευρω να τα βαλω στον λογαριασμό σου ειπες?Lord_Goumis είπε:Αρέσκω
Μπράβο παιδιά..όσον αφορά το σόλο που δημιουργήθηκε θέμα - αν δημιουργήθηκε - εμένα μου άρεσε και πιστεύω ότι έπιασε το ύφος του συγκεκριμένου μουσικού στυλ.
Μπράβο σας, και επίσης καλό καλοκαίρι σε όλους.
Άμα είναι έτσι, τότε το σόλο είναι μοναδικό, ανυπέρβλητο, μεγαλειώδες και όλες οι υπόλοιπες πομπώδεις λέξεις ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dzephyrous είπε:Καλό καλοκαίρι αγορίνα, να σαι καλα. Τα 100 ευρω να τα βαλω στον λογαριασμό σου ειπες?
Λεφτα υπάρχουν!pericles είπε:Οχι ρε γ***το !!!!παλι εχασα χρημα. next time zephyrous ;D ;D