@ Nikolas
Θέλω να ξέρεις οτι είσαι ένα από τα άτομα που έχω ξεχωρίσει εδώ μέσα, και δεν έχω καμία όρεξη να σου κάνω αντιλογία μόνον και μόνον για ψυχοθεραπεία μου ... ;D
Όμως να γνωρίζεις πως "χομπίστες" που το παίζουν επαγγελματίες υπάρχουν σε όλους τους χώρους και τελικά βλάπτουν τους πελάτες τους, οι οποίοι θα μάθουν το μάθημά τους![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
Το πρόβλημα δεν είναι τα σπασμένα, αλλά η "σπασμένη" οικονομία - διαχείριση, που βγαίνει μέσα από μια "σπασμένη" αντίληψη η οποία οφείλεται σε "σπασμένη" συνείδηση. Αυτή η τελευταία είναι το πρόβλημα των ανθρώπων από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα, και δεν νομίζω να αλλάξει.
Η απληστία που ανέφερες παραπάνω, οφείλεται στην άγνοια που επίσης ανέφερες ως κάτι το ξεχωριστό. Όμως πρόκειται περί του ιδίου πράγματος. Πρόβλημα συνείδησης, όχι μόνον των χρηστών κλεψίτυπου λογισμικού, αλλά και των δημιουργών τους.
Τέλος θέλω να ρωτήσω κάτι:
Αν ο κόσμος δεν χρησιμοποιούσε κλεψίτυπο λογισμικό,
σήμερα θα είμαστε καλύτερα ή χειρότερα;
(Προσπαθήστε να λάβετε υπόψιν σας όσες περισσότερες παραμέτρους μπορείτε.
Απαντήστε όσο περισσότερο συνειδητά μπορείτε).
Αν βρεθεί ένας τρόπος να μήν μπορεί ο κοσμάκης να χρησιμοποιεί κλεψίτυπο λογισμικό,
τι νομίζετε πως θα επακολουθήσει;
(μήν μου αραδιάσετε μόνον τα θετικά, σίγουρα θα υπάρχουν και αρνητικά)
Και τώρα φεύγω ... πάω να τσακωθώ για/με τους αγρότες ;D
Θέλω να ξέρεις οτι είσαι ένα από τα άτομα που έχω ξεχωρίσει εδώ μέσα, και δεν έχω καμία όρεξη να σου κάνω αντιλογία μόνον και μόνον για ψυχοθεραπεία μου ... ;D
Όμως να γνωρίζεις πως "χομπίστες" που το παίζουν επαγγελματίες υπάρχουν σε όλους τους χώρους και τελικά βλάπτουν τους πελάτες τους, οι οποίοι θα μάθουν το μάθημά τους
![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
Το πρόβλημα δεν είναι τα σπασμένα, αλλά η "σπασμένη" οικονομία - διαχείριση, που βγαίνει μέσα από μια "σπασμένη" αντίληψη η οποία οφείλεται σε "σπασμένη" συνείδηση. Αυτή η τελευταία είναι το πρόβλημα των ανθρώπων από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα, και δεν νομίζω να αλλάξει.
Η απληστία που ανέφερες παραπάνω, οφείλεται στην άγνοια που επίσης ανέφερες ως κάτι το ξεχωριστό. Όμως πρόκειται περί του ιδίου πράγματος. Πρόβλημα συνείδησης, όχι μόνον των χρηστών κλεψίτυπου λογισμικού, αλλά και των δημιουργών τους.
Τέλος θέλω να ρωτήσω κάτι:
Αν ο κόσμος δεν χρησιμοποιούσε κλεψίτυπο λογισμικό,
σήμερα θα είμαστε καλύτερα ή χειρότερα;
(Προσπαθήστε να λάβετε υπόψιν σας όσες περισσότερες παραμέτρους μπορείτε.
Απαντήστε όσο περισσότερο συνειδητά μπορείτε).
Αν βρεθεί ένας τρόπος να μήν μπορεί ο κοσμάκης να χρησιμοποιεί κλεψίτυπο λογισμικό,
τι νομίζετε πως θα επακολουθήσει;
(μήν μου αραδιάσετε μόνον τα θετικά, σίγουρα θα υπάρχουν και αρνητικά)
Και τώρα φεύγω ... πάω να τσακωθώ για/με τους αγρότες ;D