- Πόντοι
- 38
Δηλαδή το επιχείρημά σου συνοψίζεται ως εξής: "παρανομώ συνειδητά για να συνεισφέρω στην ταχύτερη ανάπτυξη του κλάδου και διάφορων παρεμφερών";
Μα γιατί; Εγώ το έκανα και με το παραπάνω: σε πήρα για σάκο του μπόξ, έβγαλα το ποθιμένα μου (και σόρρυ, ήμουν και πολύ βαρύς παραπάνω... Φταίει η πολύ... πορτοκαλάδα), και μετά θέλω και τα ρέστα;IxNiLaTiS είπε:@ Nikolas
Θέλω να ξέρεις οτι είσαι ένα από τα άτομα που έχω ξεχωρίσει εδώ μέσα, και δεν έχω καμία όρεξη να σου κάνω αντιλογία μόνον και μόνον για ψυχοθεραπεία μου ... ;D
Και αυτό καλη ιδέα...Και τώρα φεύγω ... πάω να τσακωθώ για/με τους αγρότες ;D
Ο Nikolas είναι επαγγελματίας και προφανώς σοβαρός άνθρωπος. Σιγά μη κάνει ποτέ τη μαλακία να βγει να δηλώσει υπέρ της πειρατείας δημόσια...marathon είπε:Τελικά...επειδή είσαι χείμαρος...δεν κατάλαβα...ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΚΑΛΗ?
Ώρες-ώρες κάνεις σαν μικρό παιδί, και χάνεις το χιούμορ σου. Σαν άνθρωπος της (συγκεκριμένης) δουλειάς ξέρεις το ότι κλειδώνει, ξεκλειδώνει...δεν χρειάζεται να διυλίζουμε τον κώνωπα...άλλωστε τι θα ήταν το καλό χωρίς το κακό?Wow! είπε:Ο Nikolas είναι επαγγελματίας και προφανώς σοβαρός άνθρωπος. Σιγά μη κάνει ποτέ τη μαλακία να βγει να δηλώσει υπέρ της πειρατείας δημόσια...
Έχεις καμμία φωτογραφία της? Ετσι για να δούμε το γούστο σου... αν είχα και ένα ευρώ για κάθε μαλακία που έχω ακούσει στη ζωή μου (ή πει, για να είμαι ειλικρινής) θα αγόραζα και ένα σαβ/κο με την Μέγκαν.
![]()
Ναι, αλλά κάνει στην ηλικία σου; Τέλος πάντων, έχω ακούσει ότι πίνεις Χεμο.marathon είπε:Ετσι για να δούμε το γούστο σου
Μα τι ρόλο παίζει; Μια ανάλυση κάνω ο άνθρωπος, το τί νομίζω είναι άλλο ανέκδοτο. Πάντως είμαι 100% νόμιμος!marathon είπε:Τελικά...επειδή είσαι χείμαρος...δεν κατάλαβα...ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΚΑΛΗ?
Τώρα βέβαια πήγαινες γυρεύοντας...άκου μπεμπέκο...Wow! είπε:Ναι, αλλά κάνει στην ηλικία σου;
Όχι, αυτό που εννοώ είναι πως εμείς έχουμε και επιχειρήσει, και αυτοκίνητα, και σπίτια και μιά σχετική οικονομική άνεση, και μπορούμε να πάρουμε τα λογισμικά που χρησιμοποιούμε... ( το ότι το πήραμε σημαίνει πως τελικά μπορέσαμε) Ας μήν πυροβολούμε τους άλλους. Ας μήν ψοφάμε για καταξίωση μέ την επίδειξη της "αρετής" μας. Οκ?Jasemeister είπε:Δηλαδή το επιχείρημά σου συνοψίζεται ως εξής: "παρανομώ συνειδητά για να συνεισφέρω στην ταχύτερη ανάπτυξη του κλάδου και διάφορων παρεμφερών";
http://ixnilatis33.blogspot.com/2009/01/blog-post_7193.htmlNikolas είπε:Και αυτό καλη ιδέα...
Πάω να πιάσω κι εγώ ένα δυό να τους τα πω ένα χεράκι. (ναι το ξέρω ότι άλλο εννοούσες να μαλώσεις υπέρ των αγροτών, ή τουλάχιστον έτσι διαβάζετε),
Μα αυτό που λέμε εμείς είναι οτι ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑ θα το κάνει το Nuendo των 1200$ ο ορφανός που δουλεύει νύχτα κλπ. Δηλ, το Sonar Lite ή το Repear δεν του κάνουν; πρέπει να έχει το καλύτερο απ'όλα;IxNiLaTiS είπε:Πρίν από λίγο είχε μιά εκπομπή στην TV με αναξιοπαθούντες, ένα παιδί που δεν είχε ούτε μάνα ούτε πατέρα και μεγάλωνε τα αδέρφια του με το νυκτοκάματό του. Ήταν μουσικός του νυκτοκάματου ... και η τράπεζα απειλούσε να τον πετάξει στο δρόμο. Σε πειράζει να χρησιμοποιήσει σπασμένα;
Άλλος δεν έχει χρήματα για το μπακάλη , το nouendo θα αγόραζε;
Meg Ryan και πολύ σου είναι...Wow! είπε:θα αγόραζα και ένα σαβ/κο με την Μέγκαν.
![]()
Αχαχαχαχαχααχχαχαχαχα!!!!! ;D ;D ;D ;Dmarathon είπε:Τώρα βέβαια πήγαινες γυρεύοντας...άκου μπεμπέκο...
η κοπέλα της φωτογραφίας είναι σαν πειρατικό πρόγραμμα, το θέλεις, ενώ δεν ξέρεις τι θα το κάνεις!