Ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια! Με κατασυγκινήσατε χριστουγεννιάτικα…
audiokostas είπε:
Χελ γιεα ;D
Αν και να πω την αλήθεια, τα πνευστά είναι λίγο πίσω, η φωνή φαίνεται ότι είναι Έλληνας και θα έβαζα λιγότερο distortion στη δεύτερη κιθάρα.
Ποιό είναι το όνομα της μπάντας;
Μπράβο ρε παιδιά.
Συμφωνώ για τα πνευστά και τη ντιστορσιασμένη κιθάρα, αλλά για τον τραγουδιστή έπεσες τελείως εκτός. Είναι Ρωσίδα, οπότε αποκλείεται να ακούγεται σαν Έλληνας!
Το όνομα δεν το λέω ακόμα, γιατί διαφωνώ με τους άλλους τρεις και έχω ασκήσει βέτο. Αν δεν υποχωρήσουν, θα φύγουν κι οι 3 από το συγκρότημα και εγώ θα κάνω σόλο καριέρα. 8)
---------------------
Trigga, δεν είπα ότι μόνο οι διθυραμβικές κριτικές είναι καλοδεχούμενες; Γιατί δεν συμμορφώνεσαι με τους κανόνες του θρεντ; Ε, γιατί; ;D
Χωρίς πλάκα πάντως σε γενικές γραμμές έχεις δίκιο. Παρότι όλοι έχουμε ακούσει και ακούμε πολλή μαύρη μουσική, η πραγματικότητα είναι ότι είμαστε κάτασπροι και μάλιστα Έλληνες, και εγώ τουλάχιστον έχω αποδεχτεί το γεγονός δεν πρόκειται να ακουστώ σαν μαύρος Αμερικάνος, όσο κι αν προσπαθήσω να πλησιάσω το feel.
Αλλιώς είναι να έχεις μεγαλώσει στο Μπρονξ κι αλλιώς στην Αθήνα. Δε με χαλάει ιδιαίτερα πάντως. Είμαστε αυτό που είμαστε και παίζουμε αυτό που μας βγαίνει, όσο καλύτερα μπορουμε.
Συμφωνώ για τα ψιλοπερα-δώθε του γκρουβ και για το σουίνγκ, και παίρνω αποκλειστικά την ευθύνη πάνω μου. Δεν ξέρω αν κουνιούνται οι άλλοι, αλλά η δική μου δουλειά είναι να τους κρατάω βράχους.
Ευχαριστώ για την εποικοδομητική κριτική, αλλά να μην ξαναγίνει! Μόνο επαίνους δεχόμαστε μέρες πού 'ναι!