- Πόντοι
- 1,058
Χαίρετε κύριοι συνάδελφοι.
Σας παραθέτω μια ηχογράφηση από πρόβα μιας μπάντας μου με ένα Tascam DR-05.
Το σχήμα είναι νεοσύστατο αλλά προχωράει ωραία. Η συγκεκριμένη ηχογράφηση μας έκατσε να βγάλει σχετικά καλό ήχο (αν λάβουμε υπόψη ότι η μοναδική πηγή είναι τα δύο ενσωματωμένα πυκνωτικά του Tascam) καθότι βρεθήκαμε σε μια πολύ καλή αίθουσα στούντιο και το γραφτήρι ήταν τοποθετημένο σε καλό σημείο.
Στη συγκεκριμένη πρόβα έλειπε ο άλλος κιθαρίστας της μπάντας οπότε, για κακή σας τύχη, ακούτε μόνο εμένα ;D.
Το κομμάτι είναι Buddy Guy και το υπόλοιπο playlist κινείται σε blues διασκευές αλλά σύντομα θα μπουν και original συνθέσεις.
Μια που έπιασα το μπλα μπλα, παραθέτω και τα μέλη προς γνωριμία:
Sixteen Strings
Φωνή: Βαγγέλης Παπάζογλου
Μπάσο: Στράτος Αργυρίου
Τύμπανα: Αλέξανδρος Νεδέλκος
Κιθάρα: Σωτήρης Καστάνης
Κιθάρα: Σπύρος Χατζηαντωνίου
Σας παραθέτω μια ηχογράφηση από πρόβα μιας μπάντας μου με ένα Tascam DR-05.
Το σχήμα είναι νεοσύστατο αλλά προχωράει ωραία. Η συγκεκριμένη ηχογράφηση μας έκατσε να βγάλει σχετικά καλό ήχο (αν λάβουμε υπόψη ότι η μοναδική πηγή είναι τα δύο ενσωματωμένα πυκνωτικά του Tascam) καθότι βρεθήκαμε σε μια πολύ καλή αίθουσα στούντιο και το γραφτήρι ήταν τοποθετημένο σε καλό σημείο.
Στη συγκεκριμένη πρόβα έλειπε ο άλλος κιθαρίστας της μπάντας οπότε, για κακή σας τύχη, ακούτε μόνο εμένα ;D.
Το κομμάτι είναι Buddy Guy και το υπόλοιπο playlist κινείται σε blues διασκευές αλλά σύντομα θα μπουν και original συνθέσεις.
Μια που έπιασα το μπλα μπλα, παραθέτω και τα μέλη προς γνωριμία:
Sixteen Strings
Φωνή: Βαγγέλης Παπάζογλου
Μπάσο: Στράτος Αργυρίου
Τύμπανα: Αλέξανδρος Νεδέλκος
Κιθάρα: Σωτήρης Καστάνης
Κιθάρα: Σπύρος Χατζηαντωνίου
Τελευταία επεξεργασία από moderator: