- Πόντοι
- 38
Γεια χαρά και πάλι παιδιά, διαβάζοντας πολλά από τα παλιά θέματα και ψάχνοντας, έχω περιορίσει την αναζήτηση μου σ'αυτ'α τα δύο πετάλια.. ενδιαφέρομαι κλασικά κυρίως για overdriven ήχους a la Floyd και ψυχεδέλεια (πρωτότυπος πάντα) δηλαδή θέλω παχύ ήχο... Δε θέλω αναλύσεις και να σας ζαλίσω, αλλά να ρωτήσω τι σας αρέσει εσάς περισσότερο. Πιο ακριβές προτάσεις μην κάνετε καν ;D
Τα άλλα δύο υποψήφια ήταν το Palmer Chorus και ένας OEM κλώνος του AKAI Chorus (Fame sweet tone chorus) για τα οποία δε βρίσκω πολύ ίνφο.
Σαν έξτρα ερώτηση,θα συνιστούσε κανείς κάποιο από τις εξής παλιατζούρες
Arion SFC-1 Super Fat chorus (όχι το κλασικό arion SCH-1)
Ibanez DSC-10
Ibanez CS-5
Προφανώς στις προτιμήσεις μου Analog > Digital και Στερεο > Μόνο
Α, έπαιξα με το Small chorus και ο ήχος ήταν πολύ κοντά σ αυτό που ήθελα (ίσως επειδή είναι και κλασικό και χιλιοακουσμένο). Βέβαια, το τοπικό μαγαζί στο γερμανικό χωριό το πούλαγε 79Ε.... είπαμε, ξεχασμένο από το χρόνο... ΤΙς παλιατζούρες τις είχε και αυτές εκεί αλλά δεν ξέρει ακόμη τιμές, πρέπει να το κοιτάξει είπε.
Τέσπα, επειδή άνοιξα πολλά θέματα, ένα απλό MXR ή EHX μου αρκεί
Τα άλλα δύο υποψήφια ήταν το Palmer Chorus και ένας OEM κλώνος του AKAI Chorus (Fame sweet tone chorus) για τα οποία δε βρίσκω πολύ ίνφο.
Σαν έξτρα ερώτηση,θα συνιστούσε κανείς κάποιο από τις εξής παλιατζούρες
Arion SFC-1 Super Fat chorus (όχι το κλασικό arion SCH-1)
Ibanez DSC-10
Ibanez CS-5
Προφανώς στις προτιμήσεις μου Analog > Digital και Στερεο > Μόνο
Α, έπαιξα με το Small chorus και ο ήχος ήταν πολύ κοντά σ αυτό που ήθελα (ίσως επειδή είναι και κλασικό και χιλιοακουσμένο). Βέβαια, το τοπικό μαγαζί στο γερμανικό χωριό το πούλαγε 79Ε.... είπαμε, ξεχασμένο από το χρόνο... ΤΙς παλιατζούρες τις είχε και αυτές εκεί αλλά δεν ξέρει ακόμη τιμές, πρέπει να το κοιτάξει είπε.
Τέσπα, επειδή άνοιξα πολλά θέματα, ένα απλό MXR ή EHX μου αρκεί