- Πόντοι
- 18
Μετά από αρκετή ενασχόληση και ψάξιμο, τελείωσα επιτέλους την ηχογράφηση αυτού του κομματιού μου!!!
Ήταν η πρώτη φορά που πραγματικά κάθισα να ηχογραφήσω όλα τα όργανα όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούσα, να κάνω overdubs, όπου χρειαζόταν, όσο καλύτερα μπορούσα, να ψαχτώ με EQs και compression όπου έκρινα ότι χρειαζόταν και γενικώς να κάνω πολλά (όσα φτάνουν οι γνώσεις μου δηλαδή...
)...
Το κομμάτι κινείται σε δικό μου ύφος -λίγο Alternative, λίγο post rock, λίγο παράξενες αλλαγές στο μέτρημα (εξαιτίας του πολύ math metal που ακούω μάλλον
)- και σίγουρα ΠΟΛΛΕΣ κιθάρες!!!
Έκανα προφανώς μόνος μου την ας πούμε μίξη και το ας πούμε Mastering...
Αυτό που δεν μου αρέσει a priori δυστυχώς, είναι η ακουστική η οποία αναγκάστηκα να ηχογραφήσω με καλώδιο γιατί δεν έχω μικρόφωνο αλλά όταν βρω κάποιο δανεικό μικρόφωνο και μια ίσως καλύτερη ακουστική θα επιστρέψω να ξαναπροσπαθήσω.
Σκέφτομαι επίσης να ασχοληθώ να κάνω και τα Drums πιο "τσαχπίνικα"!
Αυτά από εμένα παιδιά. Χρόνια σας πολλά!!!
Περιμένω απόψεις και προτάσεις!!!
StoryBook_Ending.mp3
Ήταν η πρώτη φορά που πραγματικά κάθισα να ηχογραφήσω όλα τα όργανα όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούσα, να κάνω overdubs, όπου χρειαζόταν, όσο καλύτερα μπορούσα, να ψαχτώ με EQs και compression όπου έκρινα ότι χρειαζόταν και γενικώς να κάνω πολλά (όσα φτάνουν οι γνώσεις μου δηλαδή...

Το κομμάτι κινείται σε δικό μου ύφος -λίγο Alternative, λίγο post rock, λίγο παράξενες αλλαγές στο μέτρημα (εξαιτίας του πολύ math metal που ακούω μάλλον

Έκανα προφανώς μόνος μου την ας πούμε μίξη και το ας πούμε Mastering...
Αυτό που δεν μου αρέσει a priori δυστυχώς, είναι η ακουστική η οποία αναγκάστηκα να ηχογραφήσω με καλώδιο γιατί δεν έχω μικρόφωνο αλλά όταν βρω κάποιο δανεικό μικρόφωνο και μια ίσως καλύτερη ακουστική θα επιστρέψω να ξαναπροσπαθήσω.
Σκέφτομαι επίσης να ασχοληθώ να κάνω και τα Drums πιο "τσαχπίνικα"!

Αυτά από εμένα παιδιά. Χρόνια σας πολλά!!!
Περιμένω απόψεις και προτάσεις!!!

StoryBook_Ending.mp3
Attachments
Τελευταία επεξεργασία από moderator: