Σκοτεινό θέμα εμφάνισης της σελίδας

Είναι πολύ καλό και σταθερό. Θα συμφωνήσω με το σχόλιο παραπάνω ότι θα του έπαιρνε να γίνει ακόμα πιο σκούρο.  Δοκιμάστε το.
Χρησιμοποιώ το add-on dark reader στον browser και ήδη έβλεπα το site σε dark theme. Με την αλλαγή τώρα στο δικό σας άνοιξαν λίγο τα χρώματα, έγινε πιο γκρι.

Οι αντιθέσεις στα χρώματα δεν είναι τόσο καλές

ν1.jpg

ν2.jpg

Το αθλητικό σάητ sdna έχει ωραίο dark theme με σκούρο μπλε και ωραίες αντιθέσεις χρωμάτων

ν3.jpg

Ενώ αν θέλετε να παραμείνετε στο υπάρχον χρώμα, νομίζω αντίστοιχο του youtube, τότε θα έπρεπε να διορθωθούν τα χρώματα. Κοιτάξτε πόσο ωραία κάθεται το μπλε και το άσπρο

ν4.jpg

Χρειαζόταν μιας και τα άλλα δύο themes είναι λευκά και σχεδόν όμοια, τα λευκα sites τ' αποφεύγω αναγκαστικά γιατί μετά από μερικά λεπτά με ενοχλούν στο μάτι και το διάβασμα γίνεται κουραστικό. 

Ειδικά για κινητά OLED, βάλτε dark mode παντού. Τα LED δουλεύουν λιγότερο οπότε θα έχετε βελτίωση της μπαταρίας σας.

Προσωπικά θα το ήθελα ακόμα πιο σκούρο στο background. Έκανα μια μικρή έρευνα. Τα περισσότερα μεγάλα sites το πάνε περίπου στο #181818-#101010.
Βάλε και λίγο μπλε για να είναι λίγότερο μουντό, #1717Α, ή #0Ε0Ε10 για ακόμα πιο σκούρο.

Θα συμφωνήσω με το λίγο μπλε. 

Θα σπάσει σίγουρα η μουντιλα. 

Σε ios το μόνο που με ενόχλησε ήταν τα νούμερα στις σελίδες του κάθε νήματος. Θα προτιμούσα περισσότερη ευκρίνεια.  

90559DF9-3364-4EF6-BA8A-258EBDA5B0A5.jpeg

Ωραίο παντως. ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πολύ καλή αναβάθμιση και εξοικονόμηση ενέργειας. Ευχαριστούμε.

Το κρατάω στο Dark, βοηθά πολύ μετά το απόγευμα, προσπαθώ να μειώνω παντού τη φωτεινότητα. Ευχαριστούμε.

Εκπληκτική προσθήκη που χρειαζόταν εδώ και καιρό. Εύγε!

Οι αντιθέσεις στα χρώματα δεν είναι τόσο καλές

Προβολή συνημμένου 25451

Προβολή συνημμένου 25452

Το αθλητικό σάητ sdna έχει ωραίο dark theme με σκούρο μπλε και ωραίες αντιθέσεις χρωμάτων

Προβολή συνημμένου 25453

Ενώ αν θέλετε να παραμείνετε στο υπάρχον χρώμα, νομίζω αντίστοιχο του youtube, τότε θα έπρεπε να διορθωθούν τα χρώματα. Κοιτάξτε πόσο ωραία κάθεται το μπλε και το άσπρο

Προβολή συνημμένου 25454
Ώστε διαβάζεις το αντικειμενικότερο σάιτ στην Ελλάδα;

Ώστε διαβάζεις το αντικειμενικότερο σάιτ στην Ελλάδα;
Πολλά σάητ διαβάζω, το έβαλα σαν παράδειγμα γιατί κατά τη γνώμη μου έχει το καλύτερο dark theme από όλα.

Ναι, βρε. Πλακίτσα έκανα. Όχι ότι δεν είναι το «αντικειμενικότερο», βέβαια. ?
Τα οπαδικά σάητ/εφημερίδες/ραδιόφωνα κλπ που το παίζουν "αντικειμενικά" είναι χειρότερα από αυτά που ξέρεις από πριν που ανήκουν. Στο συγκεκριμένο διαβάζω τα άρθρα που με ενδιαφέρουν και το πιο σημαντικό είναι να μην παίρνεις μέρος ή να διαβάζεις τα σχόλια, εντελώς τοξικό section. Τέλος με το offtopic ??

Αν θέλετε αντικειμενική, υπερκομματικη, έγκυρη ενημέρωση, δείτε μόνο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, με τη ΣΊΑ ΚΟΣΙΩΝΗ, τη συζυγό του Δημάρχου Αθηναίων, ανηψιου του Πρωθυπουργού. 

Χαχαχαχαχα 

Και αφού ο Δήμαρχος είναι παιδί του αδερφού του Πρωθυπουργού, έτσι θα λέγεται και ο Πρωθυπουργός.

Σίας ή Κοσιώνης?
Ποιος ρε παιδιά.

Τι λέτε?

Είστε τρελοί?

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ωραίο και ισορροπημένο είναι το σκοτεινό, το δοκίμασα κάποιες ώρες (στο σπίτι, όχι σε κινητό), τελικά έχω επανέλθει στο φωτεινό. Μου έχει συμβεί και με άλλες ιστοσελίδες, για κάποιο λόγο το σκούρο φόντο "μπερδεύει" τα πολλά χρώματα που προκύπτουν απο φωτ., εικόνες, γραμματοσειρές και τελικά μάλλον καταλήγει πιο δυσδιάκριτη η πληροφορία.

Μου ήρθε έμπνευση για τίτλο κομματιού. 

Dark page for a dark age. 

Και για βιβλίο τίτλος. 

Σκοτεινές εποχές, σκοτεινές σελίδες. 

Μμμμ

Να γράψω εκεί και καλά και να μπλέξω συνωμοσίες, λέσχες, για αυτούς και τα σχέδια τους. 

Και δεν θα προσδιορίσω ποιοι είναι αυτοί. Θα το αφησω στον αναγνώστη να τους δώσει υπόσταση και όνομα. Ότι θέλει ο αναγνώστης. Ο αναγνώστης και ο ακροατής έχουν πάντα δίκιο. Χαχαχαχαχαχα 

Κι εγω το φωτεινό Noiz χρησιμοποιώ στο desktop.

Στο κινητό το Dark Noiz με βολεύει περισσότερο.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back