Σκεφτομαι να αγορασω αυτην την Gibson...αξίζει?

ax1ss είπε:
απο οτι καταλαβα στα studio Μοντελα πληρωνεις to GIBSON λογοτυπο
ναι, έχει ειπωθεί πολλές φορές αυτό εδώ μέσα.....Αν αντέχει η τσέπη σου πας για standard (ε δεν είναι και καμιά τρομακτική διαφορά στην τιμή αλλά λέμε τώρα) δαγκωτό.....

τώρα με τα γκάζια που θες, δεν ξέρω αν θα σε ικανοποιήσει, ας σου απαντήσει κάποιος άλλος....

ηχητικα η studio απο ττην standar εχει διαφορα στην ποιοτητα του ηχου ή στο ειδος του ηχου?

ax1ss είπε:
ηχητικα η studio απο ττην standar εχει διαφορα στην ποιοτητα του ηχου ή στο ειδος του ηχου?
Φίλε μου η καλύτερη λύση είναι να πας να ακούσεις μια studio και μια standard με ίδιους μαγνήτες δίπλα δίπλα και να αποφασίσεις εσύ αν υπάρχει διαφορά στον ήχο και ποιά σου αρέσει περισσότερο.

ax1ss είπε:
πολλοί αναφέρουν κυρίως κατασκευαστικά μειονεκτήματα αλλά αυτό που έχεις να κάνεις είναι....

Φίλε μου η καλύτερη λύση είναι να πας να ακούσεις μια studio και μια standard με ίδιους μαγνήτες δίπλα δίπλα και να αποφασίσεις εσύ αν υπάρχει διαφορά στον ήχο και ποιά σου αρέσει περισσότερο.

Kafka είπε:
Καλά αυτή:

LP5FTBNH_2.jpg

μέχρι κι εγώ θα την έπαιρνα!!!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Φίλε ax1ss, ως κάτοχοςτης les paul studio, σου εγγυώμαι ότι η κιθάρα βγάζει όσο γκάζι γουστάρεις (κάτι που εμένα δεν με ενθουσιάζει).....

Το θέμα δεν είναι αυτό... Το θέμα είναι ότι οι φορουμίτες προσπαθούν να σου εξηγήσουν ότι η κιθάρα αυτή δεν είναι και ό,τι καλύτερο για αυτά τα λεφτά...

Βέβαια, αν εσύ ήσουν αποφασισμένος, η κιθάρα είναι έτοιμη μόνο για σένα...

Σε βλέπουμε όμως αναποφάσιστο και πελαγωμένο.

Η γνώμη μου είναι πως, αν σου φτάνουν τα λεφτά, θα πρέπει να τσιμπήσεις την στανταρτ, γιατί είναι ανώτερη σε όοοοοολους τους τομείς...

Αλλιώς, άκου ό,τι κιθάρα υπάρχει στα λεφτά που έχεις, και πάρε αυτή που θα σ' αρέσει περισσότερο....

Ρε παιδια,στα λεφτά του φίλου υπάρχει η faded απο playback.Το συζητάμε ακόμα?

Αφου θέλει lp,και υπάρχει καλή gibson στα λεφτά του...

Βρε βρε ,και εγώ που νόμιζα ότι οι reverend κανανε χιλιαρικο και βάλε...ωραιες τιμες έχουν και αυτα τα μοντελα με τους p90 μου κάνουν κλικ επικύνδυνα

την βρηκα μεταχειρισμενη απο εναν τυπα στην κερκυρα 600 ευρο...καλη τιμη ειναι αυτη πιστευω..αλλα ειναι το ακολουθο μοντελο..το ιδιο δεν ειναι αλλα παλιότερο?

http://i140.photobucket.com/albums/r33/ax1ss/7023_3.jpg

εγω απλα θελω πιο γεματο και ζεστο ηχο απο την ΙΒΑΝΕΖ που εχω(basswood-μεσαια-High gain-κιθαρα) και αρκετα Bluesy style

που πιστευω πως η κιθαρα αυτη ειναι η ιδανικη για αυτα τα λεφτα..τι λετε?

οποτε εχουμε νεα δεδομενα στην τιμη(600 ευρο)

Ελα χτυπα τη, μη το σκεφτεσαι. Αμα ειναι ειναι και παλιοτερο μοντελο δεν θα ειναι και κουφια μεσα οπως οι καινουργιες. Ειναι και gibson αρα και να μη σου αρεσει μπορεις να τη δωσεις και με περισσοτερα χρηματα.

σε ενδιαφερει να γραφει gibson στο headstock η να ειναι μια κορυφαια les paul (ολοιδια και ακομη πιο προσεγμενη) με πολυ λιγοτερα χρηματα???

Michael είπε:
Ελα χτυπα τη, μη το σκεφτεσαι. Αμα ειναι ειναι και παλιοτερο μοντελο δεν θα ειναι και κουφια μεσα οπως οι καινουργιες. Ειναι και gibson αρα και να μη σου αρεσει μπορεις να τη δωσεις και με περισσοτερα χρηματα.
Hi Michael  :)

Ψάξε και θα δείς πως οι chambered (όχι οι weight-relieved) Les Paul παίζουν πολύ πιο resonant και ισορροπημένα απο τις παλαιότερες + επιπλέον δεν χρειάζεσαι ...γρύλο για να της σηκώσεις  ;D

ax1ss είπε:
δεν με νοιαζει να λεει gibson...ας λεει και ρουλα βροχοπουλου
Σε νοιάζει και μάλιστα πολύ γιατί μια παντελώς ανώνυμη κιθάρα ή μια κιθάρα χωρίς fans δεν μεταπωλείται (σκέψου να πέσεις σε μούφα, να θές να τη ξεφορτωθείς και να μην μπορείς ???  ::)

Για 600€ μεταχερισμένη είναι οκ πιστεύω. Και μπορείς όποτε θέλεις να την ξαναπουλήσεις και να μη χασεις τα λεφτά σου. Αυτό είναι και το σημαντικότερο χάρη στο λογότυπο στο headstock της όπως λέει και ο φίλτατος silot. Παραπάνω δεν θα έδινα, πόσο μαλλον να την πάρω καινούργια. Πιστεύω ότι είναι από τις πιο υπερτιμημένες κιθάρες και ένα από τα χειρότερα μοντέλα που έχει βγάλει η gibson την οποία σαν εταιρία λατρέυω (αυτήν και την t-rex)... Ακόμα θυμάμαι εκείνη την θεϊκή wine red Les Paul Standard 50's neck που είχα παίξει πριν λίγα χρόνια στον Διαμαντόπουλο και μου είχε σκίσει τα σωθικά. Ατιμη κενωνία, τότε ως ρεμάλι φοιτητης δεν είχα λεφτά και μου την έφαγε άλλος γαμωτ γαμωτ γαμωτ... >:( >:( >:(

Silot είπε:
Σε νοιάζει και μάλιστα πολύ γιατί μια παντελώς ανώνυμη κιθάρα ή μια κιθάρα χωρίς fans δεν μεταπωλείται (σκέψου να πέσεις σε μούφα, να θές να τη ξεφορτωθείς και να μην μπορείς ???   ::)
αυτη που ειχα σκοπο να του προτεινω σιγουρα δεν θα του βγει μουφα και θα την παρει και στο 1/4 της τιμης μιας gibson.

whiteNoise είπε:
Σε νοιάζει και μάλιστα πολύ γιατί μια παντελώς ανώνυμη κιθάρα ή μια κιθάρα χωρίς fans δεν μεταπωλείται (σκέψου να πέσεις σε μούφα, να θές να τη ξεφορτωθείς και να μην μπορείς ???  ::)
αυτη που ειχα σκοπο να του προτεινω σιγουρα δεν θα του βγει μουφα και θα την παρει και στο 1/4 της τιμης μιας gibson.
Ε, δεν είναι απαραίτητο να είναι μούφα η κιθάρα, μπορεί απλά να μην του αρέσει ή να τη βαρεθεί και να θέλει να τη διώξει. Το ίδιο πρόβλημα θα εχει και τότε.

Silot είπε:
Hi Michael  :)

Ψάξε και θα δείς πως οι chambered (όχι οι weight-relieved) Les Paul παίζουν πολύ πιο resonant και ισορροπημένα απο τις παλαιότερες + επιπλέον δεν χρειάζεσαι ...γρύλο για να της σηκώσεις  ;D
Ναι δεν αμφιβαλλω, σιγουρα εχουν ενδιαφερον ηχο αλλα ποτε δεν θα εχουν τον παραδοσιακο ηχο les paul αλλα κατι που πλησιαζει σε αυτον. Βεβαια για καποιον που απλα θελει μια καλη κιθαρα που να ειναι εξωτερικα les paul αποτελουν μια πολυ καλη λυση αφου σε πολλες περιπτωσεις ειναι πιο ελαφριες και απο strat  :o

Vrass είπε:
Ε, δεν είναι απαραίτητο να είναι μούφα η κιθάρα, μπορεί απλά να μην του αρέσει ή να τη βαρεθεί και να θέλει να τη διώξει. Το ίδιο πρόβλημα θα εχει και τότε.
εν ετη 2008 πουλας οτιδηποτε στο ebay(ειδικα γιαπωνεζες les paul και strat φευγουν για πλακα)

μιλαμε για το αστειο ποσο των 500 ευρω πανω κατω,σιγα την αξια μεταπωλησης που θα χασει..

για να μην σου πως επειδη οι vintage made in japan δεν εχουν στανταρ τιμη,μπορει και να βγαλει απο πανω... 8)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back