Καταρχάς δεν έχω ουδεμία εμπειρία από τη συγκεκριμένη.
Μου φαίνεται ότι αξίζει τα λεφτά της. Το αν θα σου αρέσει εσένα είναι άλλο θέμα μιας και έχεις Ιαπωνέζα RG
Αλλάζεις scale, πάχος μπράτσου, πας από locking vibrato σε tune-o-matic και tailpiece, και το μπράτσο είναι σε κλίση με το σώμα. Αν είσαι οκ μ'αυτά πάμε παρακάτω.
Ποιότητα κατασκευής. Πολλά ακούγονται και γράφονται τελευταία για την
Gibson (όπως και για την Fender). Εγώ προσωπικά νομίζω ότι αν παραβλέψεις το γεγονός ότι δεν έχει το long heel neck tenon (ή όπως αλλιώς λέγεται) το οποίο έχουν μόνο δυο custom shop
Gibson και δεν έχει σοβαρά κατασκευαστικά λάθη τότε οτιδήποτε άλλο με μια βόλτα σε επαγγελματία μάστορα στα φέρνει όλα...βόλτα. Καμία κιθάρα δεν βγαίνει τέλεια απ'τη γραμμή παραγωγής.
Σχέση ποιότητα/τιμής: αν σ'αρέσει χτύπα την. Οι
Gibson είναι ακριβές και δεν ντρέπονται γ'αυτό. Υπάρχουν εξίσου καλές κιθάρες με τα ίδια λεφτά και σίγουρα υπάρχουν και "καλύτερες" αλλά δεν είναι
Gibson. Αν αυτό που ψάχνεις είναι μια
Gibson, τότε παρ'την
Ήχος: εκεί μόνο εσύ μπορείς να κρίνεις. Πάντως εγώ ακόμα και με Duncan Designed '59 βγάζω metal ήχο αλλά σίγουρα δεν είναι active. Αν προσδιορίσεις καλύτερα τι ήχους (π.χ. συγκροτήματα, κιθαρίστες) προσπαθείς να βγάλεις;
Αν θες εναλλακτικές προτάσεις σε παρόμοιο μοτίβο δες ESP, Tokai, Epiphone Elitist, Schecter.
Καλές αγορές και enjoy it