Six And The City - Next To You

kostas_six

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Καλησπέρα σε όλους...μετά από αρκετό καιρό είμαι σε θέση να ανεβάσω το πρώτο μας έτοιμο κομμάτι....κάθε κριτική είναι ευπρόσδεκτη...(εννοείται ότι τα άσχημα θα κοπούν.... ;D ;D ;D)....καλή ακρόαση.....

Πάρα πολύ μου άρεσε! Και η σύνθεση και το παίξιμο και η παραγωγή. Ρε σεις, ακούτε Curiosity Killed The Cat μαζί με Huey Lewis;  ;D ;D .  Ωραία και η κοπέλα στη φωνή. Μπράβο! Δώσε ντε κανένα στοιχείο για την μπάντα  :P

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια....ήμασταν γιατί ελπίζουμε να το αλλάξουμε κατά βάση μπάντα διασκευών...Θεσσαλονίκη είναι η ''έδρα'' μας...επιρροές διάφορες μιας και είμαστε επτά άτομα....κατά βάση θα θέλαμε να κινούμασταν σε funk soul ύφος....παραθέτω και το FB για όσους θα ήθελαν κάποιες πληροφορίες παραπάνω.....http://www.facebook.com/group.php?gid=36702880912...και πάλι ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια...

LK είπε:
Ωραία και η κοπέλα στη φωνή. Μπράβο! Δώσε ντε κανένα στοιχείο για αυτή.  :P
Ναι. ;)

Ωραίοι είστε.

Παρα πολυ ωραιο και γκρουβατο.Και η φωνη πραγματι δινει πολυ στο κομματι.Ζεστη και ομορφη.

Σας ευχαριστούμε όλους σας....όχι μόνο τα καλά....θέλω και παρατηρήσεις για βελτίωση.....ΥΓ.κάτι θα κάνουμε για την τραγουδίστρια....

πολυ γκρουβ! γιεα!

ολοι παιζεται αυτο που πρεπει και πολυ καλα!

απλος να μιξαρερτε λιγο καλυτερα το κοματι.

δεν μπορω να το εξηγισω αλλα νιωθω οτι χρειαζεται λιγο "σημαζεμα"

και μια που ειμαστε απο ιδια πολη πειτε οποτε κανετε κανα Live να σας δουμε!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αστέρια!

Κι επειδή διαπιστώνω ότι οι κ.κ. Apos και LK έχουν κάποιες ...εσωτερικές ανησυχίες, πήρα το θάρρος να λινκάρω το πιο κάτω βίντεο για να οπτικοποιηθεί το άκουσμα. ;D

Μπάι δε γουέι, και στο λάιβ είστε αστέρια!

Να στε καλα παιδια,thanks again για τα καλα λογια...Ημερομηνιες για τα live που προκυπτουν θα βρειτε στη σελιδα του facebook που παρεθεσε πιο πανω ο συντροφος kostas,θα χαρουμε πολυ να σας δουμε/γνωρισουμε κ απο κοντα!

Φιλε Haris,μια χαρα ξηγηθηκες κ λινκαρες το vid,thanks για τα καλα λογια..

φιλε LK respect για Huey Lewis,εννοειται οτι τον ακουμε κ αυτον κ την υπολοιπη μπανταρα τους News!!

alex_six είπε:
respect για Huey Lewis,εννοειται οτι τον ακουμε κ αυτον κ την υπολοιπη μπανταρα τους News!!
Επιτέλους βρήκα έναν για να μιλήσω για μουσική! :D :D :D. Το live, που unauthorized post-αρε o Mr. Χάρης ;D ;D είναι στο malt and jazz? (καιρό έχω να περάσω από εκεί).

edit: το γράφει στο description....είναι στο malt and jazz...και είναι πρωί ακόμα...πάω για καφέ (μου χρειάζεται)  ;D ;D

Επιτέλους βρήκα έναν για να μιλήσω για μουσική!
Και τι μουσικη,μουσικαρα,funk-rock στα καλυτερα του!Ωραιες εποχες!! :P

Λοιπον,boys n girls,περιμενουμε κ αλλα σχολια για το κομματι..!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back