Καλός ή κακός θα συμφωνήσω και θα διαφωνήσω ταυτόχρονα.
;D
Στα του θέματος να προσθέσω κάτι τελευταίο που δεν μου πολυαρέσει εμένα. ΤΟ ότι αναφέρεται βιβλιοθήκη και παγκόσμια καταχώρηση αλλά αδυνατώ στο google να βρω οτιδήποτε για οτιδήποτε σχετικο με copyrightsworld και περαιτέρω..
Σαφώς δικαιούται ο καθένας να είναι ανώνυμος και σαφώς έχει λογική αυτό που λες αλλά ο συγκεκριμένος απάντησε καθαρά ως εκπρόσωπος του όλου εγχειρήματος για να πει κατι σχετικό με το θέμα που ανοίχτηκε (και δεν το άνοιξε αυτός). Οχι οτι εχεις αδικο γενικότερα, καλό ειναι να υπάρχει γνώση επιχειρήσεων.A, και κάτι ακόμη - προς τον admin: προτείνω να ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ η ανώνυμη συμμετοχή οποιουδήποτε συμμετέχει στο noiz.gr ως εκπρόσωπος κάποιου φορέα ή επιχείρησης. Και εγώ επιχείρηση έχω, αλλά κανένας σας δεν ξέρει ποια είναι, τι κάνει ή οτιδήποτε σχετικό - δικαιούμαι λοιπόν να είμαι ανώνυμος.
+1 .. Το "οργανωμένο ανθρώπινο κράτος" αδυνατεί να βρει τρόπο να βγάλει κάποιον νόμο που να νομοθετεί πνεματικά δικαιώματα και πάντα λοιπόν έχεις να κάνεις με εταιρείες, ιδιώτες (συμβολαιογράφοι), βιβλιοθήκες, ταχυδρομείο και πάει λέγοντας. Το όλο θέμα είναι ότι απλά μαζεύεις αποδείξεις για αν χρειαστεί, τα έχουμε χιλιωπεί και το copyrightworld δεν κάνει κατι παραπάνω ούτε κάτι χειρότερο. Κάνει δουλεια αυτό το πράγμα σε αντάλλαγμα με καταχωρήσεις.. Τώρα το να ειναι fake ειναι μεγάλο θέμα..εγώ θα προτιμήσω αν ποτέ θελήσω πάντως τον μάρτυρα-συμβολαιογράφο. 30 ευρά και ρίχνεις μεσα ενα cd με mp3 και τα 200 κομμάτια σου.Τώρα, δεν είμαι σίγουρος γιατι να είναι κάποιος ενοχλημένος, μάλλον κάτι δε καταλαβαίνω. Πάντως και στο εξωτερικό το copyright registration δεν είναι τσάμπα. Απο ιδιωτικές εταιρίες γίνεται. (απ'οτι ξέρω τέλος πάντων απο Αγγλία και Αμερική).

Αστα να πάνε Wow!.. σκέψου απλά.. Πόσα χρόνια έχουν περάσει και πόσες γενιές έχουν πάθει κατάθλιψη, πόσοι άνθρωποι έχουν φτάσει στα όρια και πόσα έχουμε τραβήξει και ακόμα κανείς δεν έχει καταλάβει τίποτα και μας κυβερνάνε οι ίδιοι με άλλα κουστούμια εναλλάξ; Είπαμε, τα φόρουμ ειναι μικρογραφίες. ;D ;DΚαι το ερώτημα είναι: γιατί ;;; Για τ' όνομα του Θεού, πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν, πόσα thread να ανοιχτούν, πόσες φορές να τσακωθούμε εδώ μέσα για να καταλάβετε ορισμένα πράγματα ;;;
Στα του θέματος να προσθέσω κάτι τελευταίο που δεν μου πολυαρέσει εμένα. ΤΟ ότι αναφέρεται βιβλιοθήκη και παγκόσμια καταχώρηση αλλά αδυνατώ στο google να βρω οτιδήποτε για οτιδήποτε σχετικο με copyrightsworld και περαιτέρω..