Δυστυχώς...WilliamSats είπε:Και με την ευκαιρία....
Αφεντικό, όπως υπάρχει όριο για το μέγιστο μέγεθος φωτογραφίας, δεν μπορεί να υπάρχει και για το ελάχιστο?
+1WilliamSats είπε:Πάλι εγώ γκρινιάζω, αλλά...
Ήμαρτον με τα Greeklish στις αγγελίες ρε παιδιά. >>
>
![]()
+2...να γινουμε πολλοι γιατι δεν παει αλλο >WilliamSats είπε:Ήμαρτον με τα Greeklish στις αγγελίες ρε παιδιά. >>
>
![]()
Σαρακατσανέϊκα ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Αυτό το ασύλληπτο «ΓΚΑΣΤΟΜ» (σ.σ. σε μετάφραση custom ;D) που υπάρχει σε μια αγγελία, συγκαταλέγεται στα Greeklish ή είναι σε άλλη γλώσσα; :![]()
ειναι μαλλον σε "αλλη" διαλεκτο - οπως ειναι η κ..α με την γκα..α ή η μπριζολα με την μπριτζολα κ.ο.κ. ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Αυτό το ασύλληπτο «ΓΚΑΣΤΟΜ» (σ.σ. σε μετάφραση custom ;D) που υπάρχει σε μια αγγελία, συγκαταλέγεται στα Greeklish ή είναι σε άλλη γλώσσα; :![]()
ΓΚΑΣΤΟΜ=CUSTOM που αγοράστηκε πάνω σε κρίση GAS (ΓΚΑΣ)Terry RoscoeBeck5 είπε:Αυτό το ασύλληπτο «ΓΚΑΣΤΟΜ» (σ.σ. σε μετάφραση custom ;D) που υπάρχει σε μια αγγελία, συγκαταλέγεται στα Greeklish ή είναι σε άλλη γλώσσα; :![]()
Ή, σύμφωνα με παραπλήσιας προσέγγισης γλωσσολογική σχολή, ότι μάζεψε τα λεφτά για την κάσΤΟΜ παίζοντας τυχερά παιχνίδια όντας κωλόφαρδος σαν τον ΓΚΑΣτόνε.RayDTutto είπε:Οι γνώμες των γλωσσολόγων διίστανται. Εγώ λέω ότι έριξε πολύ ΓΚασμά για να βρει τα λεφτά να φτιάξει την κΑΣΤΟΜ.
ναι υπαρχει - στελνεις αμεσο μηνυμα στον πωλητη το οποιο παει στα email του και το βλεπει - δλδ με καποια ερωτηση π.χ. με ενδιαφερει το προιον σου αν θελεις παρε με τηλ στο ταδε.....π.χ. λεω παλιkostdouk είπε:Καλησπέρα, ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι, αν και δεν με ενδιαφέρει άμεσα κάποια αγγελία, έχω παρατηρήσει ότι κάποιες αγγελίες δεν έχουν καταχωρημένα από τους πωλητές στοιχεία επικοινωνίας, εκτός απ'το username.
Και λέω ωραία, άν ήθελα να επικοινωνήσω, πώς?
Υπάρχει κάποιος τρόπος που δέν γνωρίζω?
Συμπληρωνοντας τα πεδία κάτω απ'το "μπλε e-mail"?messalion είπε:ναι υπαρχει - στελνεις αμεσο μηνυμα στον πωλητη το οποιο παει στα email του και το βλεπει - δλδ με καποια ερωτηση π.χ. με ενδιαφερει το προιον σου αν θελεις παρε με τηλ στο ταδε.....π.χ. λεω παλι