Σύστημα Αγγελιών 2010

Status
Not open for further replies.
Δεν είναι αυτη λύση.

Εχει να κάνει με κωδικοποίηση στη βάση πάντως. Θα λυθεί σύντομα.

yameth είπε:
Οσοι δεν έχετε δώσει στοιχεία επαφής στο προφίλ σας, καλό είναι να τα ανανεώσετε για να υπάρχει μόνιμο σημείο επαφής από τους ενδιαφερόμενους.
Ενω εχω δηλωσει email στο προφιλ μου αυτο δεν εμφανιζεται στην αγγελια μου...

Απο οτι ειδα αυτο συμβαινει και σε αλλες αγγελιες οπου δεν υπαρχει τροπος επικοινωνιας με τον πωλητη...

Καλησπερα  :)

Ανοιξα να δω τα e-mail μου σημερα, και ειδα το εξης mail το οποιο ειχε ως αποστολεα το noiz.gr - μουσικες αγγελιες, και ειχε το εξης κειμενο γραμμενο στα ελληνικα και σε greeklish.

Πρεπει να ενημερωσω τα στοιχεια η ειναι spam ?

Παρακαλείσθε να ενημερώσετε τα στοιχεία επαφής στο προφίλ σας (τηλέφωνο και email) ώστε να είναι δυνατή η επικοινωνία των ενδιαφερομένων στις αγγελίες σας.

Parakaleisthe na enhmerwsete ta stoixeia epafhs sto profil sas (thlefwno kai email) wste na einai dynath h epikoinwnia twn endiaferomenwn stis aggelies sas.

yameth είπε:
@ nexarulhu : Γιατί σου φάνηκε σπαμ; Δεν σου ζήτησε κανείς να του στείλεις τα στοιχεία σε κάποια περίεργη διεύθυνση αλλά να τα ενημερώσεις στη σελίδα των Αγγελιών.
Απλα μου φανηκε περιεργο που το εγραφε και σε greeklish, και ειπα να ρωτησω  :D.

καλησπέρα,

βαζω μια νεα αγγελια και μου αναφερει status: ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

και κανω ανανέωση σε μια αλλη (που έχει λήξει) και γραφει ΑΝΕΝΕΡΓΕΣ

ειναι σε κάποια κατασταση αναμονής πριν εμφανιστούν κανονικά?

yannis37 είπε:
καλησπέρα,

βαζω μια νεα αγγελια και μου αναφερει status: ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

και κανω ανανέωση σε μια αλλη (που έχει λήξει) και γραφει ΑΝΕΝΕΡΓΕΣ

ειναι σε κάποια κατασταση αναμονής πριν εμφανιστούν κανονικά?
εγώ τι πρέπει να κάνω για να εμφανιστούν? ακομα τιποτα.....βάζω και φωτο

agg.JPG

παλι τα ιδια

πως στο διαλο το κάνω αυτό??  ;D ;D ;D

korg.JPG

Δύσκολο να μαντέψω. Ισως δεν ενεργοποιείς την αγγελία στο κατάλληλο στάδιο και μπαίνει σε διαδικασία έγκρισης από τη διαχείριση;

Καλησπέρα, μου έβγαλε τα fonts κάπως και δεν κατάλαβα τί έλεγε, προφανός κάτι για το μέγεθος της εικόνας (ήταν μεγάλη και δεν την έπαιρνε).

Στο encoding έχω την επιλογή στο αυτόματο (Auto-Select).

Noiz_Adds_fonts.jpg

ΟΚ. Ευχαριστώ για την επισήμανση.

Μόλις έκανα μια αγορά από κάποιον που ψευδώς υποστήριζε την "άψογη κατάσταση " του μηχανήματός του....Ο συγκεκριμένος έχει προς πώληση καμια δεκαρια προιόντα ακόμα...Πώς μπορώ να προειδοποιήσω και  να προστατεύσω τους υπόλοιπους υποψήφιους αγοραστές (σε όλα γράφει..."άψογη κατάσταση"...)

vageos είπε:
Μόλις έκανα μια αγορά από κάποιον που ψευδώς υποστήριζε την "άψογη κατάσταση " του μηχανήματός του....Ο συγκεκριμένος έχει προς πώληση καμια δεκαρια προιόντα ακόμα...Πώς μπορώ να προειδοποιήσω και  να προστατεύσω τους υπόλοιπους υποψήφιους αγοραστές (σε όλα γράφει..."άψογη κατάσταση"...)
Αν έχει προφίλ και στο νόιζ,μπορείς να κάνεις αρνητική αξιολόγηση.Απλά,να είσαι δίκαιος και σωστός στα σχόλια,που θα γράψεις(πχ σε αυτό που αγόρασες,η εμφανισιακή του κατάσταση δεν είναι άψογη,αλλά λειτουργεί χωρίς πρόβλημα ή και η εμφάνιση και η λειτουργία του παρουσιάζουν προβλήματα).

Αν δεν έχει προφίλ στο νόιζ και είσαι τόσο δυσαρεστημένος,υποθέτω μπορείς να επιστρέψεις το προϊόν πίσω.Από εκεί και πέρα,όλα τα μέλη,που συμμετέχουν στις αγοραπωλησίες,είναι υπεύθυνοι ενήλικες και μπορούν να κρίνουν από μόνοι τους.

πιστευω πρεπει να επιστρεψουν αμεσα τα σχολια στις αγγελιες !

να τωρα ενας τυπος πουλαει μια χρονια discontinued washburn ml για καινουργια σε τιμη που δεν θα εκανε ουτε αν την ειχε παιξει την ιδια την κιθαρα ο dime αυτοπροσωπως!

βλεπω την παπατζα αυτη και μου γυρναν τα ματια !

τοσος κοσμος μπαινει καθημερινα εδω μεσα ,καποιο παιδι θα την πατησει , γιατι να μην μπορουμε να πουμε τιποτα ;

Γειά σας παιδιά ! λοιπόν αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα...περίεργο..

ο χρήστης cxadfellow στις αγγελίες ( οι αγγελίες του : http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=4220 ) δεν έχει κανένα στοιχείο όπως email - τηλέφωνο...εγώ ενδιαφέρομαι για μία αγγελία αλλά! δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του...

Χρησιμοποίησα την φόρμα επικοινωνίας στην σελίδα της αγγελίας πριν κάνα μήνα όταν πρωτοείδα την αγγελία του αλλά δεν έλαβα κάποια απάντηση στο mail μου ή στο τηλέφωνο..τώρα βλέπω πως έχει ξαναδημοσιεύσει την αγγελία, αφού προφανός κανείς δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του και του έστειλα πάλι πριν 3 μέρες μέσω φόρμας επικοινωνίας αλλά τίποτα..

μπορεί κάποιος να βοηθήσει να λυθεί ο γρίφος γιατί ούτε αυτός μπορεί να τα πουλήσει, ούτε εγώ να αγοράσω αυτό που θέλω  :)

Ευχαριστώ !   

Το ότι κάποιος δεν ελέγχει τα mail του, δεν σημαίνει πως δεν λειτουργεί το σύστημα αγγελιών, ούτε είναι ευθύνη του. Ξαναπροσπάθησε μήπως τα κοιτάξει κάποια στιγμή.

Γεία και χαρά σας παιδές!

Συμβαίνει κάτι πολύ περίεργο τις τελευταίες μέρες!

Παρόλο που δίνω τα σώστα username και password στο site των αγγελίων, δε μπορώ να κάνω login. Και έκτος αυτού, οι αγγελίες μου σβήνονται από το site χώρις να έχουν λήξει ή να έχω κάνει κάτι εγώ.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

Παρά το γεγονός πως προειδοποιήθηκες με email ότι λειτουργείς εις βάρος των υπολοίπων ανανεώνοντας καθημερινά την αγγελία σου, συνέχισες απρόσκοπτα.

Ο λογαριασμός σου μπλοκαρίστηκε και άνοιξες δεύτερο και τρίτο επαναλαμβάνοντας την αγγελία σου. Οι κανονισμοί που σου στάλθηκαν, προσυπέγραψες αλλά βρίσκονται και αναρτημένοι για όλους, λένε:

Οι Δωρεάν Αγγελίες αφορούν μεταχειρισμένα προιόντα από ιδιώτες.
Η τιμή είναι απαραίτητη.

Μη καταχωρείτε την ίδια αγγελία σε πολλές κατηγορίες.

Μη καταχωρείτε πολλά προιόντα σε μια αγγελία.

Μην επαναλαμβάνετε την ίδια αγγελία πριν την λήξη της. Γίνεται εις βάρος των υπολοίπων και θα σβήνεται.  Η αγγελία θα διαγραφεί αυτόματα μετα τη λήξη της. Αν πουληθεί νωρίτερα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή SOLD (Πουλήθηκε), ενώ τα στοιχεία επικοινωνίας σας θα κρυφτούν αυτομάτως. Μη ζητάτε από τον διαχειριστή να τη σβήσει.

Απαγορεύεται προώθηση και αναζήτηση πειρατικού software και μουσικής.

Απαγορεύεται η προώθηση υλικού ή υπηρεσίας που διώκεται από τον νόμο.

Οκ, έχεις απόλυτο δίκιο, απλά νόμιζα ότι εφόσων κάθε φορά εσβήνα την αγγελία μου δεν θα δημιουργούσα κάποιο πρόβλημα.

Σύγνώμη λοίπον για την αναστάτωση, δε θα επαναληφθεί :)!

Αυτό που μπορώ να κάνω ουτοσώστε να έχω το post μου συνεχώς στην αρχή αρχή είναι να παω στην κατηγόρια gold, σώστα?

Με την ευκαιρια...Δεν νομιζεται οτι πρεπει κατι να γινει με ολους αυτους που προσπαθουν να αισχροκερδισουν?Ηδη στις αγγελιες υπαρχει ενα small clone στα 60!!!ευρω και ενα delaylama στα 230 με expression!!!Δεν πρεπει να γινει κατι?Οχι για μενα(ξερω πολυ καλα τις τιμες τους)αλλα για τα διαφορα πιτσιρικια που δεν εχουν ιδεα απο τιμες...

ευχαριστω...

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back