Ενω εχω δηλωσει email στο προφιλ μου αυτο δεν εμφανιζεται στην αγγελια μου...yameth είπε:Οσοι δεν έχετε δώσει στοιχεία επαφής στο προφίλ σας, καλό είναι να τα ανανεώσετε για να υπάρχει μόνιμο σημείο επαφής από τους ενδιαφερόμενους.
Απλα μου φανηκε περιεργο που το εγραφε και σε greeklish, και ειπα να ρωτησωyameth είπε:@ nexarulhu : Γιατί σου φάνηκε σπαμ; Δεν σου ζήτησε κανείς να του στείλεις τα στοιχεία σε κάποια περίεργη διεύθυνση αλλά να τα ενημερώσεις στη σελίδα των Αγγελιών.
Αν έχει προφίλ και στο νόιζ,μπορείς να κάνεις αρνητική αξιολόγηση.Απλά,να είσαι δίκαιος και σωστός στα σχόλια,που θα γράψεις(πχ σε αυτό που αγόρασες,η εμφανισιακή του κατάσταση δεν είναι άψογη,αλλά λειτουργεί χωρίς πρόβλημα ή και η εμφάνιση και η λειτουργία του παρουσιάζουν προβλήματα).vageos είπε:Μόλις έκανα μια αγορά από κάποιον που ψευδώς υποστήριζε την "άψογη κατάσταση " του μηχανήματός του....Ο συγκεκριμένος έχει προς πώληση καμια δεκαρια προιόντα ακόμα...Πώς μπορώ να προειδοποιήσω και να προστατεύσω τους υπόλοιπους υποψήφιους αγοραστές (σε όλα γράφει..."άψογη κατάσταση"...)
Οι Δωρεάν Αγγελίες αφορούν μεταχειρισμένα προιόντα από ιδιώτες.
Η τιμή είναι απαραίτητη.
Μη καταχωρείτε την ίδια αγγελία σε πολλές κατηγορίες.
Μη καταχωρείτε πολλά προιόντα σε μια αγγελία.
Μην επαναλαμβάνετε την ίδια αγγελία πριν την λήξη της. Γίνεται εις βάρος των υπολοίπων και θα σβήνεται. Η αγγελία θα διαγραφεί αυτόματα μετα τη λήξη της. Αν πουληθεί νωρίτερα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή SOLD (Πουλήθηκε), ενώ τα στοιχεία επικοινωνίας σας θα κρυφτούν αυτομάτως. Μη ζητάτε από τον διαχειριστή να τη σβήσει.
Απαγορεύεται προώθηση και αναζήτηση πειρατικού software και μουσικής.
Απαγορεύεται η προώθηση υλικού ή υπηρεσίας που διώκεται από τον νόμο.