Καλησπερα παιδια.
Συνθετω μουσικη στον H/Y εδω και 5 χρονια.Το μοναδικο προγραμμα
που χρησιμοποιω ειναι το Reason.Ο,τι φτιαχνω γινεται export απευθειας σαν αρχειο .WAV ,αλλα πολλες φορες η ποιοτητα δεν ειναι αυτη που θα ηθελα (φτιαχνω κυριως electro,drum'n'bass κτλ.).Εστω οτι το προγραμμα το χειριζομαι σε ικανοποιητικο βαθμο.
Θα ηθελα να μαθω το εξης:Πως μπορω να επεξεργαστω καποια αρχεια .wav
αφου γινουν export?Υπαρχει καποιο ευχρηστο (και ελαφρυ) freeware προγραμμα με το οποιο να κανω καποιο υποτυπωδες 'mastering'?
Τι εργαλεια θα χρειαστω για να κανω αυτα που θελω real time(φιλτρα,mixing κτλ)?(Περαν κονσολας που ειναι μακρια απο τα οικονομικα μου δεδομενα).Τι hardware χρειαζομαι?Ο υπολογιστης μου δεν φημιζεται για τις ταχυτητες και τα χαρ/κα του (1.67 GHz,512 Ram ,Pentium 200 π.Χ.! :lol: :roll: )
Γνωριζω πως ειναι τεραστιο κεφαλαιο,και τα αρθρα/thread που διαβασα δεν
καταφεραν να με προσανατολισουν και πολυ..
ΥΓ:Θεωρηστε πως ειμαι τελειως ασχετος,αν γινεται δωστε και καποια μικρη
επεξηγηση πανω στο τι κανει το καθε εργαλειο...
Ευχαριστω εκ των προτερων
Συνθετω μουσικη στον H/Y εδω και 5 χρονια.Το μοναδικο προγραμμα
που χρησιμοποιω ειναι το Reason.Ο,τι φτιαχνω γινεται export απευθειας σαν αρχειο .WAV ,αλλα πολλες φορες η ποιοτητα δεν ειναι αυτη που θα ηθελα (φτιαχνω κυριως electro,drum'n'bass κτλ.).Εστω οτι το προγραμμα το χειριζομαι σε ικανοποιητικο βαθμο.
Θα ηθελα να μαθω το εξης:Πως μπορω να επεξεργαστω καποια αρχεια .wav
αφου γινουν export?Υπαρχει καποιο ευχρηστο (και ελαφρυ) freeware προγραμμα με το οποιο να κανω καποιο υποτυπωδες 'mastering'?
Τι εργαλεια θα χρειαστω για να κανω αυτα που θελω real time(φιλτρα,mixing κτλ)?(Περαν κονσολας που ειναι μακρια απο τα οικονομικα μου δεδομενα).Τι hardware χρειαζομαι?Ο υπολογιστης μου δεν φημιζεται για τις ταχυτητες και τα χαρ/κα του (1.67 GHz,512 Ram ,Pentium 200 π.Χ.! :lol: :roll: )
Γνωριζω πως ειναι τεραστιο κεφαλαιο,και τα αρθρα/thread που διαβασα δεν
καταφεραν να με προσανατολισουν και πολυ..
ΥΓ:Θεωρηστε πως ειμαι τελειως ασχετος,αν γινεται δωστε και καποια μικρη
επεξηγηση πανω στο τι κανει το καθε εργαλειο...
Ευχαριστω εκ των προτερων