- Πόντοι
- 16
απαλα χτυπηματα ;D???Nordic είπε:\
Iσως καποιος μπορει να μας πει την Ελληνικη ορολογια για ta grace notes...
απαλα χτυπηματα ;D???Nordic είπε:\
Iσως καποιος μπορει να μας πει την Ελληνικη ορολογια για ta grace notes...
κροτος?Nordic είπε:Iσως καποιος μπορει να μας πει την Ελληνικη ορολογια για ta grace notes...
Ανθρωπε μου ειπαμε!!!επαγωγη εις ατοπον!!!οχι απαγωγη!!!και μετα λενε για μενα...pericles είπε:ατοπου απαγωγης
Σε συνδυασμό και με τα παραπάνω, grace notes: Χαριστικές βολές;Nordic είπε:Iσως καποιος μπορει να μας πει την Ελληνικη ορολογια για ta grace notes...
Oχι αυτο ειναι ghost notes.. ;D ;D ;Dgreekdrums είπε:απαλα χτυπηματα ;D???
Πιθανόν να χάνεις κι εσύ πάρα πολλά με το να μην πατήσεις 5-6 φορές το enter... Αλλά τέλος πάντων, τέρμα off topic! Back to the topic, please!vagelism είπε:5.Νικολα μου...αν σε 600 λεξεις κειμενο κοιτας την παραγραφοποιηση...μαλλον χανεις το δασος..
Αν σε 600 λεξεις κειμενο εγω κοιταζα την παραγραφοποιηση..μαλλον δεν θα ημουν μουσικος.
greekdrums είπε:οι ινδοι εχουν ιστορια 4000 χρωνον στη μουσικη.....οποτε ας μαθουμε κατι απο αυτους....
Να μη σου πω οτι επεσες διανα...drumplus είπε:Πολύ ωραία αυτά που ειπώθηκαν,και το θέμα από τα πιό ενδιαφέροντα,αλλά ο τίτλος λίγο παραπλανητικός.Όρμησα με τα μούτρα γιατί νόμισα πως έχει να κάνει με το ομώνυμο κομάτι του Benny Goodman κι ότι θα έβρισκα κανένα καλό transcription από το παίξιμο του τρισμέγιστου Gene Krupa.Και μιά που τόφερε η κουβέντα,μήπως έχει κανείς κάτι σχετικό;
Θα ψαξω απο τον δασκαλο μου μηπως εχει τιποτα (οπως εχω ξαναγραψει ο δασκαλος μου Γιαννης Ρενιερης ειχε κανει ορισμενα μαθηματα με τον Gene Krupa ) αν εχει κατι ισως μου το δωσει και το ανεβασω η το στειλω με mail σε οποιον ενδιαφερεται ...για να δουμε .drumplus είπε:Πολύ ωραία αυτά που ειπώθηκαν,και το θέμα από τα πιό ενδιαφέροντα,αλλά ο τίτλος λίγο παραπλανητικός.Όρμησα με τα μούτρα γιατί νόμισα πως έχει να κάνει με το ομώνυμο κομάτι του Benny Goodman κι ότι θα έβρισκα κανένα καλό transcription από το παίξιμο του τρισμέγιστου Gene Krupa.Και μιά που τόφερε η κουβέντα,μήπως έχει κανείς κάτι σχετικό;
Kάνε το καλό και ρίξτο στο γυαλό.Δε βλέπω την ώρα.....Αν και κανονικά έπρεπε να το βρεί ο Βαγγέλης που μας παραπλάνησε.pericles είπε:Θα ψαξω απο τον δασκαλο μου μηπως εχει τιποτα (οπως εχω ξαναγραψει ο δασκαλος μου Γιαννης Ρενιερης ειχε κανει ορισμενα μαθηματα με τον Gene Krupa ) αν εχει κατι ισως μου το δωσει και το ανεβασω η το στειλω με mail σε οποιον ενδιαφερεται ...για να δουμε .