- Πόντοι
- 53
Το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον ζήτημα. Είναι κάτι που με απασχολεί αρκετά τελευταία και θα χαρώ να συνεισφέρω.Καλησπέρα,
Η ενότητα των άρθρων δίνει τη δυνατότητα να γίνει συνεργασία για ένα άρθρο, να υπάρχει δηλαδή πάνω από 1 μέλος που συνεισφέρει στο άρθρο. (co-authors).
Σκέφτομαι να γράψω(ουμε) ένα άρθρο το οποίο να επιχειρηματολογεί στο γιατί τα forum είναι ανώτερα από τα μοντέρνα format αναρτήσεων τύπου social (facebook κτλ.).
Υπάρχει κανείς που να ενδιαφέρεται για συνεργασία; Προφανώς πρέπει όντως να το πιστεύει αυτό που θα υποστηρίζει το άρθρο.
Αν υπάρχει κανείς που να κάνει resonate με την ιδέα, ας μου στείλει dm.
Άλεξ
Κάθε πλατφόρμα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο, που παρέχει ξεχωριστές δυνατότητες. Σημασία έχει τι χρήση θέλει να κάνει κάποιος, πόσο χρόνο θέλει να αφιερώσει, ποιος ο σκοπός κλπ.
Εγώ προσωπικά προτιμώ ένα φόρουμ σε σχέση με ένα facebook group, διότι υπάρχουν κατηγορίες και θέματα, στα οποία μπορώ να ανατρέξω ανά πάσα στιγμή να ξαναδιαβάσω κάτι. Σε ένα facebook group, μπορεί να ειπωθούν ενδιαφέροντα πράγματα σε μια δημοσίευση και στα σχόλια, αλλά μετά από πολλές δημοσιεύσεις, η πληροφορία κάπως χάνεται. Επίσης, το facebook ως κλασική πλατφόρμα social media, έχει και τα αρνητικά του. Δηλαδή, μπαίνω να διαβάσω κάτι σημαντικό, και ΣΤΑΝΤΑΡ μετά από λίγο θα αρχίσω να σκρολάρω σε news feed, stories, reels και λοιπές περιττές και αχρείαστες πληροφορίες που δεν υπάρχει λόγος να μπαίνουν στο μυαλό μου σε καθημερινή βάση Με αποσπούν και χάνω τη συγκέντρωσή μου, ενώ σε ένα φόρουμ δεν έχω αισθανθεί ποτέ κάτι αντίστοιχο.