Συνδεση Firewire καρτας ηχου και "sleep mode"?

Holystone

Μέλος
Πόντοι
48
Καλησπερα σε ολους!

Εχω την firewire καρτα ηχου Presonus Firestudio Project, και τη δουλευω με ενα macbook pro.

Ειναι αυτονοητο οτι οταν μπαινει σε "sleep mode" o mac, να χανεται η συνδεση με την καρτα ηχου;

-Ποιος ειναι ο πιο ασφαλης τροπος να μενει σταθερη;

-Να μην μπαινει καθολου σε "sleep mode"; (με την προυποθεση οτι ειναι συνδεδεμενος στην πριζα; )

Ευχαριστω

Xμ.Αν πάρεις βάσει λογικής οτι ακόμα και το mouse(magic mouse),όταν μπαίνει το λαπτοπ σε αναμονή χάνεται η σύνδεση του έστω και λίγε δευτερόλεπτα,ίσως το ίδιο και να γίνεται με την κάρτα!Βέβαια μπορείς να σκεφτείς και το ακριβώς αντίθετο αν σκεφτείς εξωτερικά ηχεία κλπ...:/

Οποτε σε live απενεργοποιεις το sleep mode.

Εεε ρε και να ξεχαστεις και να μπει μονο του  :o :o :o

Λοιπον στο live κανενα προβλημα, οπως εβγαινε απο το sleep mode ο mac, ετσι εβγαινε και η καρτα ηχου!! Ουφ!!!

Χαχ....Πάλι καλά!Εγώ πάντως με το άγχος που με διακατέχει θα έκανα ολόκληρο lie σπίτι μου χωρίς κόσμο για να δω όλες τις παραμέτρους...χεχε

Δεν το περιμενα πως θα ηταν τοσο σταθερη η presonus!!! Τα αξιζει τα λεφτα!!!

Τωρα ψηνομαι για την studio Live κονσολα!!!!

Μια μικρη παρενθεση,απορια ως προς το 1ο σκελος του θεματος:Εχω μια firewire καρτα με 2 θυρες,μπορω να συνδεσω και μια 2η πχ την καρτα που αναφερθηκε παραπανω και να συνεργαστουν σε ενα daw?Σαν επεκταση καναλιων παραδειγμα;

Στάθη από ότι ξέρω αυτό γίνεται, αλλά πρέπει οι κάρτες να είναι από την ίδια εταιρία, και φυσικά να υποστηρίζουν κάτι τέτοιο. Με τις Presonus πχ από ότι ξέρω γίνεται.

Μια m-audio profire 610 αγορασα πριν κανα μηνα και απλα σκεφτομαι καμια φορα πως ισως χρειαστουν μερικα καναλια παραπανω για καμια ηχογραφηση με κατι παιδια στο που και που,με πιο real time υφος,προσωπικα δεν θελω πανω απο 2 καναλια προενισχυσης...καλως θα το κοιταξω,μπορει αν χρειαστει κατι τετοιο να κοιταξω να δανειστω καμια profire 2626 ή καμια 2η 610 εφοσον ειναι εφικτη η συνεργασια.

Τhanks

Δεν το περιμενα πως θα ηταν τοσο σταθερη η presonus!!! Τα αξιζει τα λεφτα!!!

Eεε ναι!Γιατί όχι?Είναι πάρα πολύ καλές,και αυτο που μ αρέσει πιο πολύ είναι σ αυτή την εταιρέια θα βρει και ένας αρχάριος αυτό που θέλει,και ο επαγγελματίας,και ο semi-επαγγελματίας,κλπ.

Τωρα ψηνομαι για την studio Live κονσολα!!!!

Ωραία φαίνεται!Καλές αγορές και καλές γιορτές  :)

Να σαι καλα φιλε chrisvek!

Η αληθεια ειναι πως δεν την εφω συνδεσει εκτος του mac και σε pc.

Οψωμεθα για τα αποτελεσματα, και αν φτουραει κι εκει...ε, παμε για αλλα!!

Καλες γιορτες

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back