Δεν αρκεί να είναι φούξια' date=' πρέπει να μυρίζει και σαν κεφτές για να'ναι καλή. :lol:[/quote']
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nα σαι καλα, τετοιες δυσκολες ωρες...(aka διαβαζω σαν πουστης)
...Ο Γιένκε ελπίζει ότι η μελέτη θα αποκαλύψει μυστικά της μάθησης, καθώς το φαινόμενο της συναισθησίας ενδέχεται να αποτελεί μια ακραία εκδήλωση κάποιας φυσιολογικής διεργασίας...
μαζί σας και εγώ... 8)98% των ατόμων "βαφτίζουν" ως κικι και ως μπούμπα τα σχήματα ανάποδα από ότι ο kwstas κι εγώ :roll:
εγω οταν παίζω όλες πράσινες τις βλέπω ;Dbihlas87 είπε:Πάντως δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς στο ότι η Λα είναι κόκκινη ενώ η Σολ πράσινη...
oι άλλοι που τις ακούν να δείς....Βέβαια δεν υπάρχει πρόβλημα, εύκολα περνάς από τη συναισθησία στη ασυναισθησία ;Dblue είπε:εγω οταν παίζω όλες πράσινες τις βλέπω ;D
http://www.synesthesia.gr/index.htmlΗ ομάδα μας ενδιαφέρεται να διερευνήσει το φαινόμενο της Συναισθησίας στην Ελλάδα. Σας καλούμε λοιπόν να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο και να μας στείλετε τα δεδομένα σας. Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν θα δημοσιευτούν.
marilous07 είπε:..μετά απο τόσα χρόνια έμαθα οτι είμαι και εγώ μέσα σε αυτά τα άτομα Ο.ο