- Πόντοι
- 16
Γεια σε όλους.Είμαι μαθητής της τρίτης λυκείου και λατρεύω τη μουσική.Καθε μέρα χτυπάω ένα 2ωρο τουλάχιστον ασχολούμενος με μουσικά όργανα(μπουζούκι,ηλεκτρική,μπάσσο) και την υπόλοιπη μέρα διαβάζω μουσικά φόρουμ και κοιτάω κριτικές οργάνων.Στην πρώτη λυκείου άφησα το ωδείο έχοντας τελειώσει πρώτη αρμονία γιατί χαλάστηκα λίγο λόγω του ότι μας έκαναν ρομπότ αντί για μουσικούς.Επίσης έφυγα για να διαβάσω σοβαρότερα στο σχολείο με γονική παρότρυνση.Είμαι καλός μαθητής όμως φτάνω τώρα στην αρχή της σχολικής χρονιάς αναρωτόμενος γιατί ακριβώς διαβάζω?Αφού δεν ξέρω τον στόχο μου...το μόνο που θέλω είναι να έχω πολλές ώρες κενές την μέρα ώστε να τις γεμίζω μουσικά.Την μεγαλύτερη σχολή να πιάσω αμφιβάλλω αν θα ικανοποιηθώ ψυχικά.Σκέφτηκα το μουσικό πανεπιστήμιο αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα ξανάρθει ο εφιάλτης του ωδείου και δεν θα μου τραβήξει το ενδιαφέρον.Ακόμα και να θέλω βασικά δεν είναι πολύ αργά να προετοιμαστώ για τις επόμενες 2 αρμονίες που δίδονται στο τέλος ως ειδικά μαθήματα?Από την άλλη εγώ με δύο φίλους κιθαρίστες θέλουμε να ξεκινήσουμε μπάντα stoner πηγαίνοντας Aθήνα όμως θέλουμε να ζούμε από αυτήν...κάτι που απ'ότι ξέρω είναι δύσκολο λόγω της σάπιας μουσικής βιομηχανίας στην χώρα αλλα και του μεγάλου ανταγωνισμού.Τι ακριβώς να κάνω? :-\ Το eighteen του alice cooper εκφράζει τη φάση μου!