;D Ανόητε εννοούσα να τα πάρω όλα αυτά στο στούντιο. Για ηχογράφηση. Μουσική ηχογράφηση.Superfunk είπε:ναι θα γινεις...διασημος....(τελικα δεν καταλαβα θες να γινεις διασημος ή παραγωγος??)
Φιλεμ καλε καλέ μου φιλε αυτα τα σαιτ δεν ειναι εξεταστικα κεντρα ταλέντου αλλα κατι τεστάκια εγκεφαλικα.Μην τα παιρνεις σοβαρα.Ουτε IQ δείχνουν ούτε φαντασία ούτε δημιουργικότητα ούτε τπτ απλα φαινεται να ειναι η διπλωματικη εκπονηση καποιου/ων που συνεχισαν.Ενα υποκειμενικο τεστ για τη μνήμη και λίγο για το αυτι.Μπακαλιές δηλαδη για να περνάει η ώρα.genealex είπε:@trigga, thx για τις συμβουλές. Τί εννοείς "ταλεντολόγο"; Πάντως κάτι τεστ στο http://jakemandell.com/tonedeaf/ μου βγαζαν 90% πάνω κάτω. : (τεστ αναγνώρισης αλλαγής ρυθμού έβγαλε 44%, 12% κάτω απ' το κατώτερο όριο, και μ' αρέσει που βάζω πολλές αλλαγές τέμπο στα κομμάτια μου.. : ;D)
Η πληροφορική είναι κάτι που ίσως βοηθήσει με την έννοια ότι θα αποκτήσεις μεγάλη ευχέρεια με τους υπολογιστές και τα τυχόν τερτίπια τους, δεν είναι όμως απαραίτητο να σπουδάσεις πληροφορική για να το πετύχεις αυτό.genealex είπε:(Μετά από πμ) άρχισα να σκέφτομαι και την πιθανότητα να σπουδάσω κάτι ως στάνταρ εργασία, που παράλληλα θα είναι αξιοποιήσιμο και στην παραγωγή.
Δυστυχώς όμως απ' ό,τι ακούω φαίνεται πως δεν έχω πολλές πιθανότητες να βρω δουλειά στην πληροφορική (μέσω της οικογένειας μου, η οποία συμβουλεύει να σπουδάσω οικονομικά), ούτε στην οικονομία (μέσα από κάποιο ποστ εδώ). Δεν ξέρω κι' όλας πόσο κάποια σχολή οικονομίας θα μπορούσε να με οφελήσει ως προς τη μουσική παραγωγή..