- Πόντοι
- 198
Η κόλληση με τις καλές ξυλόκολλες είναι σκληρότερη και ανθεκτικότερη από το οποιοδήποτε ξύλο. Αν ξαναχτυπηθεί, είναι πιο πιθανό να σπάσει παραδίπλα παρά να ξεκολλήσει εκεί που έχει κολληθεί.
Αυτό εγώ το έχω δεί στην πράξη σε δική μου κιθάρα (Epiphone SGothic)harilatron είπε:Η κόλληση με τις καλές ξυλόκολλες είναι σκληρότερη και ανθεκτικότερη από το οποιοδήποτε ξύλο. Αν ξαναχτυπηθεί, είναι πιο πιθανό να σπάσει παραδίπλα παρά να ξεκολλήσει εκεί που έχει κολληθεί.
Αυτό όπως έμαθα από πρόσφατες πληροφορίες, δεν είναι απολύτως αλήθεια. Και η δουλειά που είχε γίνει προηγουμένως ήταν καλή...harilatron είπε:Η κόλληση με τις καλές ξυλόκολλες είναι σκληρότερη και ανθεκτικότερη από το οποιοδήποτε ξύλο. Αν ξαναχτυπηθεί, είναι πιο πιθανό να σπάσει παραδίπλα παρά να ξεκολλήσει εκεί που έχει κολληθεί.
Το γραφει ξεκαθαρα στον τιτλο της αγγελιας οτι ειναι replicaShould Not Be είπε:
Ρέπλικα συνήθως λέμε κάτι "νόμιμο"... επετειακά μοντέλα, signature, κτλ... αυτό που προσπαθεί να κοροιδέψει ότι είναι το original αλλιώς το λέμεgeorgekz750 είπε:Το γραφει ξεκαθαρα στον τιτλο της αγγελιας οτι ειναι replica![]()
Το "replica" είναι μάλλον ουδέτερο. Οι ίδιες οι εταιρίες αποκαλούν τα δικά τους μοντέλα "ρέπλικες" (συνήθως αντίγραφα γνωστών καστομαρισμένων μοντέλων, βλέπε frankenstrat). Τα "παράνομα" λοιπόν που προσπαθούν να περάσουν για κάτι άλλο, ειδικά όταν αντιγράφουν μέχρι και το λογότυπο του κατασκευαστή δεν είναι ούτε ρέπλικες, ούτε απομιμήσεις, αλλά μαϊμούδες όπως τα λέμεRayDTutto είπε:Reissue είναι το νόμιμο, replica είναι το αντίγραφο...
Ναι.jimkon είπε:αποκλειεται δλδ μια τετοια να ειναι σε επιπεδο gibson ?
Μα τα αποκαλούν, όπως τα αποκαλεί καμιά φορά και ο ειδικός τύπος, ακριβώς επειδή η λέξη αυτή δε σημαίνει αυτό που λέμε εμείς μαϊμού. Για αυτό έκανα και το σχόλιο.RayDTutto είπε:Μια εταιρεία δεν θα αποκαλέσει τα ακριβή αντίγραφα μιας κιθάρας της ως ρέπλικες
Οι epiphone αντικειμενικά είναι καλές κιθάρες. Δε μπορείς να τις λες σκουπίδια σε καμία περίπτωση. Εγώ έχω μια epiphone Les paul 100.Έχω παίξει με αρκετές κιθάρες (έχω επίσης και μια esp ltd m255) και σε πληροφορώ οτι η lp χωρίς καν να αλλάξω μαγνήτες βάζει κάτω πολλές κιθάρες στην κατηγορία των 500-600 ευρώ και η αξία της ήταν 300ευρω...βάζει κάτω ακόμα και την ltd που υποτίθεται οτι είναι καλύτερη και σίγουρα πιο ακριβή. Αυτό δίχνει ξεκάθαρα οτι η epiphone πετυχαίνει τον στόχο της, που είναι οι καλές ΦΘΗΝΕΣ κιθάρες. Το θέμα είναι να setάρεις σωστά το όργανο, κατα τα άλλα σαν κατασκευή είναι ΑΡΙΣΤΗ για τα λεφτά της.kpeyos είπε:1. Οι Εpiphone είναι κατά βάση για τα σκουπίδια. Με μια SG θα έχεις το 70% του ήχου, με μια Epiphone το 10%. Αλλάζοντας μαγνήτες σε ένα κακό όργανο δεν καταφέρνουμε τίποτα.