Τώρα στη μαμακία θα το ρίξουμε;
Πάμε για λίγο σοβαρά, έτσι για να παίξουμε λίγο.
Λες, λες, λες...
1. Δώσε μου με πραγματικά στοιχεία, δεδομένα ότι η φοίτηση στην Ελλάδα είναι ακριβότερη, από αυτή στο εξωτερικό. Φυσικά, εντάξει, αν κάποιος θέλει να πάει στο L.A. δεν υπάρχει περίπτωση να είναι φθηνότερα. Αν θέλει να πάει Cape Town τότε μάλλον είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα. Αλλά μήπως να το αναλύσεις λίγο, για να μην μας πιάνουν οι γενικότητες;
2. Πες μας, επι τι ευκαιρία, τι προτείνεις σε κάποιον που σκέφτεται να μπει μουσικολογία; Τι λες, να πάει έξω; Να ρίξει μαύρη πέτρα; Η οικογένεια; Το κτήμα; Η γκόμενα; Όλα πίσω του... μήπως υπάρχουν και άλλες λύσεις;
3. μιας και σε θυμάμαι να λες ότι γενικά το να γίνει κανείς μουσικός στην Ελλάδα, δεν έχει μέλλον, θες να μας πεις, με κάποια δεδομένα πάντα, ΤΙ έχει μέλλον στην Ελλάδα; Γιατί κάποιος με μεταπτυχιακά στα οικονομικά, με ΑΣΟΕ κλπ, τους βλέπω χωρίς δουλειά εδώ και κάποιους μήνες... Τους δ. υπαλλήλους (που όσο και να χτυπιέσαι ΚΑΠΟΙΟΙ κάνουν την δουλειά τους, και αν επιμένεις ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν την κάνει, όχι μόνο θίγεις ανθρώπους μέσα στο νοιζ, αλλά περιμένω και καταγγελία. Όχι να τα λέμε απλά για να κάνουμε εντυπώσεις).
Λοιπόν; Τουλάχιστον εγώ αναλύω και αυτά που λεώ, δε πετάω ένα "μάπα είναι" και τελειώνει...
x-minor: 4 χρονιά στο Λονδίνο, και τελικά γύρισα... Δεν έχω καμία πλάνη, και ούτε κάνω λάθος. Γιατί η αμφιβολία λοιπόν; Δεν υπάρχει άρνηση της κατάστασης από την μεριά μου. Υπάρχει αντιπάθεια στις ολοκληρωτικές αηδίες που διαβάζω κατά καιρούς εδώ μέσα!