Για αρχη μια χαρα εισαι. Στη πορεια βαλε 5 εσωτερικους και 6 εξωτερικους και οτι χρειαστεις αναλογα με τις αναγκες σου. Ετσι κι αλλιως αυτο ειναι το μονο ευκολο.
Εδω παμε να του το βγαλουμε αχρηστο το μηχανακι και θα το πεταξει πριν το βαλει στη πριζα. ;D
Εγω στο pc μου εχω 4 σκληρους και παντα ειχα το λιγοτερο 2, εναν για το συστημα και εναν για data κλπ. απλα δεν νομιζω οτι θα πρεπει να αγχωθει απο τωρα. Ας ξεκινησει και στη πορεια βλεπει τι χρειαζεται. Πιστευεις οτι το μεγαλυτερο ποσοστο π.χ. εχει αναγκες να γραφει 40 tracks στα 96Khz οπως ειπωθηκε παραπανω? Εκτος βεβαια αμα οντως παει για ποιο απαιτιτικες καταστασεις οποτε τοτε ειναι αυτονοητο οτι θα χρειαστει να βαλει το χερι στη τσεπη.
Οπως ειπες και εσυ
cos_dr συμφωνω με αυτα που λες, ισως δεν εθεσα σωστα επειδη ειπα γεμισει, αλλα δεν νομιζω οτι για αρχη χρειαζεται κατι παραπανω (γνωμη μου), θα τον τρελανουμε τον ανθρωπο.cos_dr είπε:@krknow. Μαζι σου σε όλα εκτός απο το σκληρό.
Εισαι υπερβολικός. λολ
Αλλα αυτο δεν ειναι άμεσο θέμα όντως, αμα χρειαστει οποτε χρειαστεί μπορει να προσθεσει σκληρους οποτε δεν υπαρχει προβλημα.
π.χ επειδη ειμαστε πολλοι παθοντες, γνωριζουμε οτι η εγκατασταση προγραμματων ακομα και για τους πιο συγκρατημενους απο εμας αλλα και η ρυθμιση τους, το περασμα των data που εχει και ιδιοτροπιες στην εγκατασταση απο μερικα vst και plugins και πολλα αλλα , προυποθετει και την ληψη ενος back up γιατι μετα αμα γινει οποιαδηποτε στραβη η φυσικη βλαβη, αντε να τα ξαναστησεις ολα απο την αρχη και να χασεις και τη δουλεια, οποτε χρειαζεται χωρος και μαλιστα recommended ανεξαρτητος απο τον κυριο δισκο, για restore της εγκαταστασης και διαφυλαξης της δουλειας. Σε αυτο θα μου πεις μπορουν να γινουν συνδυασμοι με χρηση και εξωτερικων μεσων, αλλα και partitions , υπαρχουν πολλοι δρομοι, αλλα ολα αυτα οσο αυξανεται ο ογκος που θα αυξηθει για εναν που ασχολειται, αυτο ειναι σιγουρο, τοτε χρειαζεται χωρος και εξυπνα δομημενος.
Εδω παμε να του το βγαλουμε αχρηστο το μηχανακι και θα το πεταξει πριν το βαλει στη πριζα. ;D
Εγω στο pc μου εχω 4 σκληρους και παντα ειχα το λιγοτερο 2, εναν για το συστημα και εναν για data κλπ. απλα δεν νομιζω οτι θα πρεπει να αγχωθει απο τωρα. Ας ξεκινησει και στη πορεια βλεπει τι χρειαζεται. Πιστευεις οτι το μεγαλυτερο ποσοστο π.χ. εχει αναγκες να γραφει 40 tracks στα 96Khz οπως ειπωθηκε παραπανω? Εκτος βεβαια αμα οντως παει για ποιο απαιτιτικες καταστασεις οποτε τοτε ειναι αυτονοητο οτι θα χρειαστει να βαλει το χερι στη τσεπη.
Οπως ειπες και εσυ
αλλα ολα αυτα οσο αυξανεται ο ογκος που θα αυξηθει για εναν που ασχολειται, αυτο ειναι σιγουρο, τοτε χρειαζεται χωρος