Συμβαινει & στις καλυτερες οικογενειες!!

Χα το έχω ξαναδεί που παίζει ο πληκτράς εκτός τόνου!!!  ;D ;D ;D

Δεν μπορει ρε παιδια ,  πειραγμενο θα

ειναι..

Ο Χριστος και η Παναγια ημαρτον

ο πληκτρας μαλλον σωστα παιζει.......η ειναι πειραγμενο η προσελαβαν τον guitar tech του srv και κουρδισε τον eddie σε μι υφεση  ;D ;D

Εννοείται ότι φταίει ο ηχολήπτης, που δεν τους έδινε σωστό ήχο στο stage.  :P  ;) ;D

[κακία mode]

Άμα είναι έτσι, έχω ελπίδες δηλαδή να αποκτήσω κι εγώ signature κιθάρα!!!

EVHatNASCAR.jpg

;D;D

[/κακία mode]

Πω πωωωωω  :o Τραγικό - Απάλευτο. :D :D :D

Γιατί δεν το έκοψαν να "το πάνε από την αρχή" ?  Μάλλον σκέφτηκαν..."άσε καλύτερα, μη βγεί καρτσιλαμάς"  :D :D

πω πω ! μα καλα δεν ακουγε τους αλλους? μου αρεσει που κανει και τσαλιμια ολο αυτοπεποιθηση.

διαβαστε ενα σχολιο στηντριτη σελιδα του utube. ισως αυτη ειναι η αληθεια . λεει οτι ηταν προ ηχογραφημενο του μερος των πληκτρων σε αλλη δειγαμτοληψια(πχ 48) και παιχτηκε σε 44.1 και ακουστηκε πιο γρηγορα. παντως δε μπορουμε να ειμαστε σιγουροι οτι φταιει η κιθαρα . αν οντως παιζουν λαθος τα πληκτρα  λογικο θα ειναι ο τραγουδιστης να μπηκε συμφωνα με αυτα την ωρα που κατεβαινει τις σκαλες οταν μαλιστα το γνωστο ριφακι ειναι και ο πρωταγωνιστης του κομματιου. εγω παντως μπασο δεν ακουσα για να συγκρινω τι παιζει ο καθενας . οπως και να εχει εχει πολυ πλακα , και τωρα που το ξανασκεφτομαι , καλα κανανε που δε το σταματησανε να πανε απο την αρχη. δε χαλας για κανενα λογο τετοια ατμοσφαιρα.

boody είπε:
...καλα κανανε που δε το σταματησανε να πανε απο την αρχη. δε χαλας για κανενα λογο τετοια ατμοσφαιρα.
Ναι, μη συζητάς....... φοβερή ατμόσφαιρα.  :D  :D :D :D  :P

:):):)

γιατι ρε συ? μια χαρα ηταν . το μονο που ηταν in tune ηταν η ατμοσφαιρα. φαντασου ξενερα να σταματουσαν και σορυ λιγο παε παλι κλπ κλπ

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back